Herkese iyi geceler.
Benim durumda olan varmı diye biraz içimi dökmek istedim buraya yine.
Aldatılma nedeniyle boşanıyorum , zaten yaşadığım olay beni yıktı küle çevirdi hayatım berbat olmuş bir şekilde.
Çevre baskısı, iki çocukla boşanınca ne yapacaksın, perişan olacaksın, çocukların için sabret sen çabalarsan herşey düzelir döngüsü bitmiyor.
İki çocuğum var biri iki buçuk yaşında diğeri 8 yaşında.
Ben onlar için herşeye katlanırım katlandım ama. Kendisine sevgili bulmuş benim gözümün içine utanmadan bakmış bir adamdan tek derdim kurtulmak.. kadın beni arayıp söylediği gün sevgilisi olduğunu..
Keşke ölseydi dedim ya nefret ediyorum ondan..
Tek kendimi toparlama sebebim onun soyadından kurtulup yoluma bakmak.
Boşanıyoruz diye neden bu kadar eleştiri alıyorum anlamıyorum ya eleştiri yapanlar da kadınlar erkeği elinde tutarsın tekrar düzelir mantığı

Şimdi korkularım bir yandan sonrası n'olacak bir yandan çok kötü durumdayım. İlerde birşey olursa kendimle alakalı çocuklar la alakalı bu defa biz sana demiştik bak boşandın şimdi katlan durumunda olursam diye çok korkuyorum.
Kimse elalem için yaşamıyor evet ama genel olarak çevremde düşüncesi cahil insanlar çok var ve onlar haklı çıkarsa huzurum olmayacak.
Şu anda taşınma gibi bir durum mümkün değil.
Çevresinde boşanan Çocuğu olup ta boşanmış güçlü anneler yazacağınız iki kelime tecrübe bile çok önemli benim için. Biliyorum zor olacak kolay değil ama ihanetin zorluğu kadar hiçbir şey zor yıkıcı değil. Ya Devam edip gururu olmayan kendinden nefret eden bir kadın olarak kalacaktım.
Yada kendine güvenip, saygı duyup yeni bir sayfa açıp zorluklar la çaba gösterecektim. Bende kendimi seçtim zoru seçtim kendime inanarak.
Ama korkuyorum fikirleriniz için yazmak istedim bunları.