- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Leylamalatya44
-
Ailesi bi hata yapmş sabret diyo onlara para yedirdiyse arkamdan iş çevirdilerse bilemem adam bana hiç maaşini demedi borcunun nereye olduğunu demedi sorduğumda ise itti kalktı telefonum bozulmuştu bikere evlilik yüzüğümü adama bırakıp abi bu sende kalsın ben paranı getircem demiştim çok ağladım ben hakkımı helal etmiyorum hellalliğimi almadan can vermesin çok çektirdi bana çıkmazdayım bana dua edin
400 bin yada beş yüz tam net bilmiyom kredi borcu varZaten o da pubgye ne kadar para yatırmış bu şekilde harcama yapınca evliyken de geçinemezsiniz ki
Yapma bee çok fazla gerçekten kendiniz çalışsanız daha iyi geçinirsiniz400 bin yada beş yüz tam net bilmiyom kredi borcu var
Sizce o beni engelledi hiç aramaz ben biliyorum bana yazmış gelmek istersen evin yolu orda diye sizce o boşanmak istedi bendenallah yar ve yardımcın olsun ,
madem boşanmak istemiyorsun , bir tanıdıgım kocası hiç para vermiyor mağazaya gidip kazak alamazdı mesela ,
kredi kartlarını devamlı kontrol ederdi kocası ,
o da şöyle bir çözüm bulmuştu , bim den aldıgı bir ürünü mesela pijama bluz kitp gibi , kredi kartıyla öder diğer bim e
gider paraya çevirirdi , böyle ihtiyaçlarını alırdı ,
sende bu şekilde ufak ufak paraya çevir git onunla dolar al küçük küçük birikim yap ,
Evet cnm maaşından direk 20 bin kesiliyoYapma bee çok fazla gerçekten kendiniz çalışsanız daha iyi geçinirsiniz
Napayım peki?Boşansan çocuğa 2000 den fazla nafaka verir.
Bazı sorunlar olur çözülür inatlaşılır bağırıp çağrılır. Ama burada sistematik bir ekonomik şiddet var ve ilk tepkide gözden çıkarmak söz konusu.
Napayım peki?
Sizi önemsemeyen birde şurdan da engelleyim diyen bir varlık için daha fazla kendini üzmeye değmez. Biraz zor olcak ama çabalamaktan başka çareniz yok. Eğer affederseniz değeriniz hiç olmaz psikolojikmen daha da çökersiniz. Bu saatten sonra o evlilik tekrar düzelmez bunu iyice kabullenmeniz lazım. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar çabuk toparlarsınız. Duygusal bakmamak lazım olaylara beni önemsemeyen beni kırmaktan korkmayan bir insandan kurtuluyorum yapacak bir şey yok bir şekilde başımın çaresine bakıcam üstesinden gelirim. Demeniz lazım napıcam yapamam edemem derseniz duygularınıza yenik düşerseniz daha da kötü atlatırsınız bu durumu... öldürmeyen acı onun içinden geçerek iyileştiğimizde bizi güçlendirmiş bunu unutmayın.Napayım peki?
Kiralar pahalı geçim konusunu nasıl ypcm 27 bin lira maaş eğer işe başlarsam yetermikiSizi önemsemeyen birde şurdan da engelleyim diyen bir varlık için daha fazla kendini üzmeye değmez. Biraz zor olcak ama çabalamaktan başka çareniz yok. Eğer affederseniz değeriniz hiç olmaz psikolojikmen daha da çökersiniz. Bu saatten sonra o evlilik tekrar düzelmez bunu iyice kabullenmeniz lazım. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar çabuk toparlarsınız. Duygusal bakmamak lazım olaylara beni önemsemeyen beni kırmaktan korkmayan bir insandan kurtuluyorum yapacak bir şey yok bir şekilde başımın çaresine bakıcam üstesinden gelirim. Demeniz lazım napıcam yapamam edemem derseniz duygularınıza yenik düşerseniz daha da kötü atlatırsınız bu durumu... öldürmeyen acı onun içinden geçerek iyileştiğimizde bizi güçlendirmiş bunu unutmayın.
3 yaşında babasına çok düşkün diye, yok sayıldığınız bir evliliğe devam mı edeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?