- 31 Temmuz 2022
- 29
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi meva201419377383919763920
-
Tamam çekişmeli olsun?Ya buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Anlaşmalıya yanaşmıyorsa biz napalım ikna mi edelim adamı? Tamam çekişmeli olacak Allah yardımcınız olsun o zaman yani ne dememizi bekliyorsunuz.Ya buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Bi medyummuyuz davayı açtığınızı yazmamışsınız biz nerden bilelim.Ya buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Açtın davayı ama aynı evdesinYa buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Hikayenizi bilmiyorum ama ... yalnız kalmaktan korkuyorum çünkü dediniz ya samimiyetiniz çok hoşuma gitti.Dilerim hayatınız gönlünüze göre olurYa buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Sen niye her açtığın konuda buradaki insanları azarlıyorsun.Sıkıntiĺı mısın.Git afranı kocana yapYa buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Ya buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü
Koçişsizlik?Ilk konun da ailem tutucu ailemi ikna etmem gerekiyor demişiniz
Sizin korkunuz ortada kalmak mi
Aile desteği yokmu
Nedir bu korku
Aaa pardon konu sahibi ben seni başka üyeyle karıştırmışım özür dilerimSen niye her açtığın konuda buradaki insanları azarlıyorsun.Sıkıntiĺı mısın.Git afranı kocana yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?