Boşanma konusu gündeme geldi

meva201419377383919763920

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
29
17
3
28
Kızlar herkese iyi akşamlar . Bi kaç gün önce post açmıştım . Eşim çocuk istediğini söyledi yaşanmışlıkları silelim dedi hiç utanmadan . Açık açık ne var me yoksa söyledim içimde . Boşanmak istediğimi de . Fakat anlaşmalıya gitmiyor . Boşanmayacağım diyor. İnsan gibi konuştum sakinleşip sevmediğimi söyledim . Sen saçmalıyprusm diuor kayınvalide yi aradım konuştum . Oda annemi aramış buluşma ayarlamışlar bi araya getirdi annem bizi sanki sorun kayınvalide gibi . Kayınvalideye de dedim anlattım herşey böyle böyle istemiyorum dedim . Fakat asla kabul etmiyor . Eşim geldi eve . Ya kabul edersin ya da evde bomboş bir robotla yaşarsın dedim 2 gün konuşmadık. O laf atıyordu . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Sanırım o benim bu boyutta olduğumu farkında değilmiş . Soracak olursanız ağzıyla kuş tutsa hala bana sevimli gelmiyor sevmiyorum hala ve boşanamıyorum da . Kilidi değiştirdim kapıda kaldı . Babamı aramış . Bu gece annemlere geldim daha fazla rezil olmayalım diye şuan annemlerdeyim . Kendisi ne yapıyor bilmiyorum konuşmuyoruz ama bi sonuçta yok . İnsan gibi de konuşulmuyor kendisiyle tam da size anlattım gibi .

Evlilik bitmiş uzatmalar oynanıyor
Ama evlilik 2 kişilik boşanmakta öyle olmalı
Kayınvalide mi karar vericek yada eşiniz mi
Bu böyle nereye kadar
Bitti dersin biter
Kapının kilidi değiştirilip dışarda kaldıysa
Boşanın iyice el olsun
Ne gerek var bunlara

Ya buraya yazan kadınları hiç anlamıyorum size herşey ne kadar kolay . Ben idareli bi kadınım zaten davayı açtım . Anlaşmalıya yanaşmıyor diyprum. Ayrıca annemin babamın kalbi kırılmasın istemem çok mu anormal ? Ne gibi geliyor size boşanmak istemiyorum gibi falan mı ? Ben reste rest yapamıyorum ne yazıkki . Yalnız kalmaktan korkuyorum Çünkü

Tamam çekişmeli olsun?
Anne babanızın kalbi boşanırsanız mı kırılacak anlamadım?
Yalnız kalmaktan korkuyorsanız neden boşanıyorsunuz çok karışık yazmışsınız

Anlaşmalıya yanaşmıyorsa biz napalım ikna mi edelim adamı? Tamam çekişmeli olacak Allah yardımcınız olsun o zaman yani ne dememizi bekliyorsunuz.

Bi medyummuyuz davayı açtığınızı yazmamışsınız biz nerden bilelim.
ayrıca yalnız kalmaktan korkuyorsunuz, ailenizi üzmek istemiyorsunuz e ozaman neden konu açtınız ? Tam olarak istediğiniz ne ona karar verin bence .

Açtın davayı ama aynı evdesin
Neden ??
Bana laf atıyor diyorsun
Boşanmak için dava açtın sa zaten annen baban biliyor şuan yanlarındasın nasılsa öğrenecekler ki öğrenmişler onların kalbi kırılmasın iyi hosta
Senin kalbin peki

Hikayenizi bilmiyorum ama ... yalnız kalmaktan korkuyorum çünkü dediniz ya samimiyetiniz çok hoşuma gitti.Dilerim hayatınız gönlünüze göre olur

Sen niye her açtığın konuda buradaki insanları azarlıyorsun.Sıkıntiĺı mısın.Git afranı kocana yap

davayı açtıysanız adama neden ya kabul edersin ya evde bomboş robot gibi kadınla yaşarsın dediniz ki?

reste restle alakası nedir anlamadım.
boşanmak isteyen gider davayı açar. ha yalnız kalmaktan korkuyorum boşanmak istediğimi söyledim beni ikna etsinse derdiniz o şekilde yazarsanız o şekilde yorumlarız.
zira bu şekliyle buradaki kadınlarda sizi anlamıyor.

Çemkirmesi gerekenlere çemkiremeyen bize yükseliyor konu açıp.
Açmışsın davayı bu saatten sonra kendi parçalasın dursun boşanmam diye o onun sorunu.
Yanlız kalmaktan korkuyorsan ailenle yaşa boşanınca. Sırf bu yüzden saçma sapan bir evlilik yürütülmez.

Ilk konun da ailem tutucu ailemi ikna etmem gerekiyor demişiniz
Sizin korkunuz ortada kalmak mi
Aile desteği yokmu
Nedir bu korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…