boşanma konusunda tecrübeli ve avukat arkadaşlar yardımm :(

avukatınızı değiştirin.

arkadaşım sadece 1 adet takıların toplu fotosu ile bilir kişinin tayin ettiği tutarda parayı aldı kocası olacak morondan.
ziynet eşyaları kadınındır.

bildiğim kadarıyla da nafaka bağlanır.
kimse onun işsiz güçsüz olduğuna inanmaz. kendine nasıl bakıyor derler. cüzi miktarda bile olsa nafaka bağlanır.

sizi doğru sevk edecek bir avukat bulun azledin o avukatı da.

işten cıksada nafaka mutlaka baglanacak.sadece daha cüzi bır mıktar olur....
altınları esınızın hesabına yatırdıgınızı ıspatlamanız cok kolay....zıynet esyaları kadınındır ....
ofısıne gıdın konuşun avukatınızla...dosyanın içeriğini isyetın fotokopi cektırın bakalım okuyun hakkınızı ne kadar svaunmuş...madem ınanmıyorsunuz mutlaka suret alın dosyadan.vermek ıstemezse gıdına dliyeden kendınız alın
bu arada avukatı baroya sıkayet etme hakkınız var.ama ellle tutulur bırşeylerın olması lazım...duruşmaya gırmemek,,,savunmamak gbı

bende avukatı değiştirmeyi düşündüm. ama barodan yeni avukat vermiyorlar. paralı avukatlar 4 binliradan başlıyor benim bunu karşılayacak maddi gücüm yok . kadını biraz uyarmak istedim ama agresifleşti ben size boğaz patlatıyorum burda tarzında şeyler söyledi üstüne gidersem davayla hiç ilgilenmez biliyorum allahtan arıyor zaten. ne şans varmış bende yaa..

peki işsiz olduğu için nafakayı ödemeyebilirmi? nafakayı vermezse ve ilerde bir gün çocuğu görmek isterse nafakadan dolayı göstermeme hakkım varmı acaba?

nafakayı vermezse ve ilerde bir gün çocuğu görmek isterse nafakadan dolayı göstermeme hakkım varmı acaba?

Hanimefendi,
Kkdaki konulara yorum yazmak gibi bir adetim yok ama sizin icin bir istisna yapacagim. Ben universitede bosanma, nafaka, velayet dersleri anlatan bir hocayim. Yazdiklarinizi/yazilanlari okudukca elime kirmizi kalem alip ustlerini karalayip sifir cizesim geldi. Avukatiniz veya cevreniz sizi cok yanlis yonlendirmis. Sahip oldugunuz bilgilerin yarisi yanlis. Surada size yorumla yapilan yonlendirmelerin yarisi da yanlis. Bu yanlis yonlendirmeler yuzunden kazanacaginiz davayi kaybeder, alacaginiz nafakayi alamazsiniz. Bir an once size bosanma gerceklesene kadar tedbir nafakasi baglatmayi bile basaramayan basiretsiz avukatinizdan kurtulun ve profesyonel hukuki yardim alin.

nafakayı vermezse ve ilerde bir gün çocuğu görmek isterse nafakadan dolayı göstermeme hakkım varmı acaba?
Avukatın haklı, üzerine birşey yok ise ve çalışmıyor ise alamazsın , yalan söylediğini ortaya çıkarmak yıllarını alır, çocuğu zaten görmek istemiyor ilerde büyür meslek sahibi olur o zaman ben senin babanım diye çıkar karşısına şerefsiz, kaynananda can veremez emin ol, inşallah sana koca evladına baba olacak merhametli Allah'tan korkan bir adam çıkar karşına

Hangi sehirde oldugunuzu ozelden yazarsaniz sizr yardimci olabilirim. Adli yardim dosyalari meslege yeni baslamis meslektaşlarımıza verildiği için maalesef bazen tecrubesizlikten kaynakli hak kayiplari olabiliyor. Sorunuza ozetle; isten cikmis olsa bile nafaka alabilirsiniz, hicbirseyi belgeyle ispat etmenize gerek yoktur fotograf video tanik vs. aile hukukunun ispat yollarindan en cok basvurulanlaridir.

Ne yapıp et kocanı su kızla görüntülemeyi basar. Eğer bunu ispatlardan on numara olur

Cok üzüldüm arkadasım allahından bulsun o sabinin masumun ne gunahı var boyle adamlara cocuk yapmıcanda bılemıyosun ki. Merak etme allahım onlardan bunu cıkaracak bılıyorm . Esyalarını neden gerı almadın araya bırılerını sokup aldırsaydın hukuk acısından bı tanıdıgımız kocasını bosamadı ama yınede cocuklarada kendınede nafaka aldı adamı surundurdu evdende cıkmadı adam evıde satamadı sen avukatını degıstır ıyı bı avukat bul bak bıde hakımle konus odasına gıt durumu anlat bence allah yardımcın olsun canım cocugunun yuzune baksın

peki işsiz olduğu için nafakayı ödemeyebilirmi? nafakayı vermezse ve ilerde bir gün çocuğu görmek isterse nafakadan dolayı göstermeme hakkım varmı acaba?

odemeyebılır.ödemezse hapıs kararı çıkartabılırsınız hakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…