- 16 Nisan 2025
- 128
- 55
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
-
Yok doğru bosaninca şuan ki halimden daha mutlu olacağım kesin ama süreç nasıl ilerliyor falan biraz destek görmek için yazdımYok boşandıktan sonra hayat bitiyor Çünkü bu yaşam evlilikten ibaret
Haklısınız öyle yazmamın sebebi boşanmış insanlardan destek moral toplamak aslında ve etrafındaki insanlarla nasıl başa çıktılar ben şimdi aileme ve onun ailesine söylesem herkes karşı çıkar eşim kabul ederse boşandıktan sonra ailelere söyleyeceğiz daha fazla uzamasın diyeTeşhisi kabul etmeme sebebi, konunun sorumluluğunu almamak için olabilir. Çünkü kabul ederse, destek olmak zorunda.
Boşanıp mutlu olan var mı yerine, sorumsuz, duyarsız bir kocayla evli kalıp mutlu olan var mı diye sorsaydınız keşke.
Çok teşekkür ederim güzel desteğiniz icinBoşanmış biri değilim ama boşanıp da mutlu olan tanıdığım çok. Umarım siz de ileride çocuklarınızla mutlu olursunuz.
Çocuklar küçük olduğu için çalışamıyorum ailem okutmadığı için bir meslegim yok maalesef eşimin şuan aile apartmanında bir eve var oturduğumuz ev yani daha önce konuştuğumuzda sen cocuklarla kalırsın ben gider kendime başka ev bakarım demişti bende aile apartmanında olduğumuz için boşandıktan sonra burda kalmak istemiyorum biriktirdiğim parayla bize küçük bir ev al orda çocuklarımla kaliriz birde aylık nafaka dedim kabul etmişti evi ona aldirtmadan bosanmam ztn evi aldirtirim boşanma protokolüne de ev ve nafaka ekleyeceğim erkeklere güven olmuyor çünkü boşandıktan sonra beni rahatsız edicek biri değil gidip hemen baskasiyla evlenicek biri bosanalim da ne yaparsa yapsın çocuklar okul yaşına gelince bir iş bulur çalışırım pskilojik olarak evli kalmak daha kötü bence atlatirim inşallahBu yaşama koşullarına bağlı .
Meslegınız varmı İki çocuğun yaş aralığı nedir
Hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz hadi eşiniz evi- yaşamanız için maddi yardımı da verdi size diyelim siz hazır mısınız bu hayata ? Psikolojiniz kaldırabılıcek durumda mı ? Aileden destek var mı ?
para veren yönetir derler adam size sonra karısı muamelesi yapmaya devam edecek bi tip mi ?
Söz uçar yazı kalır kesinlikle maddi kabul ettiği nafaka eğitim ve tedavi masrafları herseyı mahkemece yazdırıp elinizde hüküm verilmiş kararınız olsun .
tüm bunların cevabı sizde , bütün bu soruları oğlunuzun tedavisiyle ilgilenecek zamanı size verecek mi bu herif die iyice düşünün .
Amin inşAllah söylediğiniz şekilde ilerler süreç ve mağdur olmazsınızÇocuklar küçük olduğu için çalışamıyorum ailem okutmadığı için bir meslegim yok maalesef eşimin şuan aile apartmanında bir eve var oturduğumuz ev yani daha önce konuştuğumuzda sen cocuklarla kalırsın ben gider kendime başka ev bakarım demişti bende aile apartmanında olduğumuz için boşandıktan sonra burda kalmak istemiyorum biriktirdiğim parayla bize küçük bir ev al orda çocuklarımla kaliriz birde aylık nafaka dedim kabul etmişti evi ona aldirtmadan bosanmam ztn evi aldirtirim boşanma protokolüne de ev ve nafaka ekleyeceğim erkeklere güven olmuyor çünkü boşandıktan sonra beni rahatsız edicek biri değil gidip hemen baskasiyla evlenicek biri bosanalim da ne yaparsa yapsın çocuklar okul yaşına gelince bir iş bulur çalışırım pskilojik olarak evli kalmak daha kötü bence atlatirim inşallah
Bosanirsan o adam çocuğa beş kuruş vermez özel eğitim masraflarını gereksiz görür. Bunu iyi düşünMrb ben eşimle 2 yıldır anlasamıyorum hep çocuklar var diye sineye çekip devam ediyoruz ama olmuyor ne o ne ben mutlu değiliz ikimizde birbirimize o kadar zıt kisileriz ki ortak noktamız yok nerdeyse eskiden aşıktım bu kadar gözüme batmiyordu ama artk oyle değil yoruldum gerçekten ve sorumluluk sahibi biri de değil özellikle sağlık konusunda para konusunda sıkıntı yok ama sağlık konusunda ben çocukları doktorlara götürürüm hep bana yükler oğlum atipik otizim tanısı aldı hala da umrunda değil bu çocuğun bir şeyi yok boşuna uğraşıyorsun deyip duruyor o kadar doktor heyet gördü pskiyatri teşhisi koydu geçen ram daki pskilogta evet çocuk otizimli dedi diyorum hala inanmıyor o kadar insan yanls bir o doğru ben hastaneden tut rapor özel eğitim hepsini hallediyorum uzak bir şehire araştırma Hastanesi'ne gidicektik sırf o gün kazancı olmayacak diye gelmedi benimle abimle gittik serbest çalışıyor istese o gün çalışmayabilirdi ama sırf o günkü paradan olacak diye yine yanımda olmadı daha fazla çekmek istemiyorum artk uzun zamandır hep birikim yapiyorduk bir daire almak için bir ara yine tartistigimizda alacağı eve ben ve çocuklarımın yerlesmesini ve çocuklarıma bakmam için aylık bana bir miktar para ödemesini teklif ettiğimde kabul etmişti ama sonra son bir şans verdik kaldi öyle ama bu sefer kararlıyım bitirmek istiyorum eğer teklifimi kabul ederse anlaşmalı olarak bosanıcağım yinede buraya sormak istedim boşanıp çocuklarıyla mutlu huzurlu olan var mı
İnşallah teşekkür ederim bende kafamda öyle planlıyorum ama birde bosananlardan duymak istedim istedikleri gibi ilerliyor mu herşey çabuk düzene giriyor mu bu soruların cvbini bulmak istiyorumAmin inşAllah söylediğiniz şekilde ilerler süreç ve mağdur olmazsınız
Şuan da gereksiz görüyor ztn raporla ücretsiz eğitime gonderiyorum artı bir destegi yok şuanBosanirsan o adam çocuğa beş kuruş vermez özel eğitim masraflarını gereksiz görür. Bunu iyi düşün
Erkekler veririz ederiz diyorlar bosaninca öyle olmuyor gördüğüm kadarıyla
Hayat bugünden ibaret degılkı suan gerek yok ama ilerde olabilir. Bide bu cocuk normal okula gıdebılecek mi yanı atıpık ama hepsı okul ablasıyla okula gidemiyor devlet okuluna.sizin işe başlamanız birazda buna baglı ya .olumsuz duruma gore de plan yapınŞuan da gereksiz görüyor ztn raporla ücretsiz eğitime gonderiyorum artı bir destegi yok şuan
Tmm öyle hareket ederim yol gösterdiğiniz için teşekkür ederimAvukat desteğiyle boşanma protokolunu hazırlayın. Özel bir çocuğunuz var ayrıca ona göre ev eğitim masrafı hepsini ekleyin ve avukat paranız yoksa devlet adli destek sağlıyor mu bilmiyorum bilen vardır illaki ama avukat desteğiyle yapın sonrasında vazgeçmesin diye de feragat dilekçeside alın
Suan hayatınızdaki sorun eşiniz ondan kurtulunca sorunsuz olacak Insallah . Tabiki ayrılık kolay değil ara sıra acısı sizi yoklayacak ama gün gelecek bahçenizde çiçekler açacakİnşallah teşekkür ederim bende kafamda öyle planlıyorum ama birde bosananlardan duymak istedim istedikleri gibi ilerliyor mu herşey çabuk düzene giriyor mu bu soruların cvbini bulmak istiyorum
Evet atipik çabuk toparliyacak deniliyor gören pskiloglarda aynısını söyledi dediğiniz doğru onları da düşünerek hareket edicegim çok sağolunHayat bugünden ibaret degılkı suan gerek yok ama ilerde olabilir. Bide bu cocuk normal okula gıdebılecek mi yanı atıpık ama hepsı okul ablasıyla okula gidemiyor devlet okuluna.sizin işe başlamanız birazda buna baglı ya .olumsuz duruma gore de plan yapın
Benım yeğenim öyledi ailesi dr farkettı cok cabuk toparladı aile evde eğitime devam etti ama kendileri nsl davranılması gerektıgını öğrenip devam ettiler ve bir hoca desteğiyle sükür cocoukta birsey kalmadı .hoca da cok maddi talebi olan biri degıl telden ilerlediler hatta bu aile biraz kotuydu baba anne calısmıyordı ucretsiz yaptı tum yardımı sureci .suan hiçbir sey kalmadı asla pes etmeyin cunku siz ederseniz o cocugu düştüğü çukurdan çıkaracak kimse kalmayacak.Evet atipik çabuk toparliyacak deniliyor gören pskiloglarda aynısını söyledi dediğiniz doğru onları da düşünerek hareket edicegim çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?