Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim hayatını mahvetme derim. Burada ki tüm kk üyeleri aynı fikirde sanırım okuduğum kadarıyla. En önemlisi ailen destekOyle zaten sadece belli yerlere gitmeme izin verir o da bazen cani isterse
Peki kardesiniz nasil su anda ruh halipsikolojik baskı suçtur ne yalan söylim kızkardeşim yaşadı diz üstü giymezdi konu bu değil sürekli baskı yapacak şey buluşu boşanalım tehditi alırken görmemiş sanki bu olaylar sohbetleri dinlemekle başladı elbise ve daha nicesi ....boşanma aşamasındalar..pişmanım diyip aynı olan adam, çünkü dediklerini yaptıkça kral sanıp dahada köleleştircek ve kendi egolarını tatmin ettikçe kişi haz duyacak olan sana olucak hasta olup mutsuz bir ömür eşlerin anlaşmaları çocuğa mutluluk vermeleri önemli...çocuğu yok ve ömür birkere boşanalım demek günah kapalı giy dio ama 3kez bunu deynce zaten dini istismar edio
Evet haklisiniz insallah ailemle konusucam oncecanım benim hayatını mahvetme derim. Burada ki tüm kk üyeleri aynı fikirde sanırım okuduğum kadarıyla. En önemlisi ailen destek
KK bazı bayanları bazen sırf yorum yapayım popi olayım kırayım dökeyim diyerek yorum yaptığı için haliyle konu sahibesi de çekinmiş.lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
Hayir universite okuyorum aksine ikinci universitem evlendim diye okumaktan vazgecmedim zor oluyo cok zorlandigim zamanlar oluyo ama bitirmeye calisiyorum henuz bi yerde calismadim o yuzden meslek sahibi degilim esim izin vermedi calismama ailemin durumu iyi Allah a sukur oraya gidip tikilmam durumu iyi olmamis olsa bile bunu mevzu etmem Allah a sukur elim ayagim tutuyo herkes gibi bende calisabilirim her korkuyu boyle konulara baglayip yargilamayin lutfen benim korkum kendimi toparlayamamak pskolojik olarak cokmek herkes ayni olmuyo kafamdaki korkular sizin bahsettiginizden cok daha farkliHiçbir maddi gelirin yok,muhtemelen açıktan lise okuyorsun daha. Aileninde durumu pek parlak değil. Oraya gidip tıkılmaktan korkuyorsun. Boşanmaktan korkuyorumun açılımı bu. Hep bilindik hikayeler.
Kocanın değilde hocanın peşinden koşsaydın krşke..
ailene söyle bütün yaptıklarını ayrılmıcaksan bile tavır koysunlr seni sahipsiz sanmasın çocuğun yok olsa bi bağınolcak ve onada yazık olcak ailen sana sahip çıkar 2.kere mutluluğu ertelemeHayir universite okuyorum aksine ikinci universitem evlendim diye okumaktan vazgecmedim zor oluyo cok zorlandigim zamanlar oluyo ama bitirmeye calisiyorum henuz bi yerde calismadim o yuzden meslek sahibi degilim esim izin vermedi calismama ailemin durumu iyi Allah a sukur oraya gidip tikilmam durumu iyi olmamis olsa bile bunu mevzu etmem Allah a sukur elim ayagim tutuyo herkes gibi bende calisabilirim her korkuyu boyle konulara baglayip yargilamayin lutfen benim korkum kendimi toparlayamamak pskolojik olarak cokmek herkes ayni olmuyo kafamdaki korkular sizin bahsettiginizden cok daha farkli
Mesleğin var ama çalışmıyorsun. Çalışmana izin vermeyen adam okumana izin veriyor. Ailenin durumu iyi ve arkanda. Ee ozaman ne ? Ozaman ciddi özgüven sorunun olmalı. Psikolojik yardım alıp, herşeye daha güzel başlayabilirsin. Bu yaşta bu adamla bunları çekmek zorunda değilsin.Hayir universite okuyorum aksine ikinci universitem evlendim diye okumaktan vazgecmedim zor oluyo cok zorlandigim zamanlar oluyo ama bitirmeye calisiyorum henuz bi yerde calismadim o yuzden meslek sahibi degilim esim izin vermedi calismama ailemin durumu iyi Allah a sukur oraya gidip tikilmam durumu iyi olmamis olsa bile bunu mevzu etmem Allah a sukur elim ayagim tutuyo herkes gibi bende calisabilirim her korkuyu boyle konulara baglayip yargilamayin lutfen benim korkum kendimi toparlayamamak pskolojik olarak cokmek herkes ayni olmuyo kafamdaki korkular sizin bahsettiginizden cok daha farkli
cocuk olmaması iyi.neden korkuyorsun?cevre ne der falan fılan mı?pekı sen cevrene göre yasadın ve bırgün hastalandın sormıcakmısın kendıne keske içimden gelenlerın hepsını gerceklestırseydım dıye.korkma yasın kücük bir iş yenı hayat ve kulaklarını tıka kım ne derse desin.sen sadece Allaha hesap ver gerisi hiççç önemlı degıl.o adam sana saygısız ve üstelik pis biri ileride cok gec kalırsın.bosan korkma kendın olGunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo