Boşanma lafını çok eder misiniz?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
arkadaşlar evliliğinizde tartışmalarda boşanalım lafını çok kullanırmısınız ya da hiç kullandınız mı?

katiyen kullanmam eşim de kullanmaz ki onca flört nişan döneminde de kesinlikle ayrılalım demedik hiç, Allah'a şükür..

kesinlikle bunların kat'i olmadıgı sürece kullanılması taraftarı değilim şükür eşim de değil... kelimeler yaptırım gücünü kaybeder ve iş yalancının mumu muhabbetine döner ve bi gün gerçekten gidecek olursanız nasısa gitmez diye dönüpte bakmaz bile..

sakın kimse kullanmasın derim ben.naçizane tabi..

İlk evlendiğim zamanlarda hep dilimdeydi. Eşimi çok kırdığımı farkettim ve dikkat etmeye başladım. Şimdi tartışma esnasında daha dikkatli konuşuyorum. Çünkü hissettiğimden değil, sadece tartıştığımızda onun canını daha fazla yakabilmek için söylüyordum. Çok güzel bir evliliğim olmasına rağmen daima bu durumada hazırlıklıyım.
Savunma mekanizmam böyle çalışıyor sanırım. Hep aklımdadır. (Allah korusun)Ayrılırsam neler yapacağımı, nasıl yaşayacağımı defalarca düşünmüşümdür.
Ama her tartışmada ağza alınmaması gereken bir söz. Gerçekten düzeltilemiycek bir durum varsa söylenmeli ve ağızdan bir kere çıkmalı...Sürekli söylendiğinde hem blöf olduğu belli olur, hem de iş laçka hale gelir.

Eşim ilk yılımızda bir defa kullandı boşanma kelimesini. Ben blöfünü yutmayınca çark etti.şutarafagitti
Ben de bir defa kullandım geçtiğimiz yaz. Çok kötü bir dönemdi,zaten beni çok zor ikna etti. Sonuna kadar haklıydım. Yine aynı şeyleri yaşasam bu defa beni ikna edemez..:dilcikar:

Açıkcası bende kullanıyorum bazen.. yani tamam dese hemen gitmeye hazırdım..
Bazen düşünüyorumda bi gün yine sinirli ve haklıyken boşanalım desem o da tamam dese.....
görürüm ben günümü:bbo:

eşim kullanmaz ama ben ara ara kullanırım..ciddi anlamda sinirlendiğim zamanlar oluyor..
ama şükürler olsun bir şekilde toparlıyor arayı..bende çok kin tutamadığım için barışıyoruz..
gerçi ikimizde biliyoruz birbirimizden ayrılamayacağımızı:asigim::asigim:

insan kızınca gözü dönüyor ve düşünüyor ki onu en iyi nasıl incitebilirim diyi..tabiki boşanmak kelimesi bile karşı tarafı çıldırtmaya yetiyor..

evlilimizin ilk senesinde kavga sirasinda 1-2 kez bosanalim dedim.
sonra düsündüm biz yolun daha cok basindayiz, tabiki anlasmazliklar olur, ama hemen bosanmayi düsünmememiz lazim diye.
artik söylemiyorum saten esiminde benim bu sözüme kiriliyordu ama bende onun gönlünü aliyordum yine

ben 3 defa kullandım 3 yıllık evliyim ...çünkü canım çok acımıştı aslında eşimin bir suçu yoktu eşimin müdürü eşime asılıyodu bende ben dayanaamam buna dedim ve boşanalım dedim..
eşim benle güzelce konuştu.. bir hareketim oldumu dedi yok dedim ama kadının yaptığına bak dedim o yapsın dedi önemi varmı önemli olan benim ve ben seni seviyorum dedi.. artık bende kendime çeki düzen verdim bu lafı kullanmıyorum

evet kullanırım o hiç kullanmaz. ben söyleyince daha da inatlasır sadece kavga büyür.ama yanlıs bence kullanmamak lazım da insan sinirlenince ne diyecegini bilmiyor işte

beni kızdırsa hemem boşa beni daha iyisini al derim :roflol: ama onun ağzından on yılldır böyle bir şey duymadım sengözlerimebaksanab

nil senin kocanın agzı var dili yok bizimkinin pabuc gibi dili var allah bisustursa diyorum bazen

asla ne esim bana nede ben esime böyle bir söz kullaniriz.bence bu tarz kelimeler cok cirkin geliyor..................:1no2:

eşim de ban de hiç kullanmadık..o öyle kolay bir laf değil onu söyleyecek duruma gelinmişse evlilik tekrar gözden geçirilmeli bence belki bir yerde bir eksiklik vardır..

eşimle bir yıllık evliyiz, en az iki haftada bi irili ufaklı kavgalar ederiz. bir yıldır valla nerden baksan yaklaşık 10 ciddi kavgamızda eşim boşanma kelimesini kullandı. e biz anlaşamıyoruz boşanalım ozaman dedi. sizce nasıl bi tepki vermeliyim. kavgalardan sonra barıştık mı düzeliyo ben çok mutluyum, çok ii bi eşim var falan diyo ...

yazarken bile bi tuhaf geldi ne saçma bi durum :sm_confused:

nişanlılık döneminde ben çok ayrılalım dedim tabi bu o zaman boşanmaya girmiyordu evlendikten sonrada ikimiz içinde hiç kullanmadık diyebilirim ....:nazar:

taraflardan bırı bu teklıfı ettıyse bence evlılık onemlı bır donemde dıye dusunuyorum ben

3 yılı devırmıs evlılıgımde artık yeter dayanamayacagım dedıgım olay karsısında soyledım esıme
cok kararlı bır sekılde kı kabul etseydı hemen de bosanırdım
ama ne o zaman teklıfımı kabul ettı ne de bana sımdıye kadar bu teklıfle geldı
ama kızdıgım zaman bunu soylememden korktugu ıcın hemen ortamı yumusatmaya calısır cunku esım sagolsun benı kızdırdıgında mutlaka bır esseklık yapmıstır kendısı de cok ıyı bılır

bende kullandım bu kelimeyi hemde kaç kere çok zoruma giden şeyler oldu eşimden kaynaklanmadı belki ama onun ailesi yüzünden oldu eşim iyi bir insan ama ailesine beni ezdirmemeyi hala öğrenemedi
eğer bir işim olsaydı şimdiye kadar çoktan boşanmıştım
eşimi seviyorum fakat sevgi çirkefliklerin üstünü örtmüyor maalesef
o hiç söylemedi bu kelimeyi çünkü herşeyin onların tarafından kaynaklandığını belki bir gün dayanamayıp onu bırakıp gideceğimi sanıyor ve blöf yapmadığımıda gayet iyi biliyor
ben de istemem yuvamın yıkılmasını ama bu savaşta yorulursam boşanabilirim artık gittiği yere kadar gidecek bu böyle

Back
X