Boşanma lafını çok eder misiniz?

hic kullanmam, esim de kullanmaz...bir kere sakalasirken bosanalim falan demisti, tepkimi gösterdim ve bu kelimenin bizim iliskimizde hic yeri olmadigini söyledim.. bence böyle kelimeleri kullandikca kelimenin anlami normallesiyor.. sonradan ayrilmakta kolay ve normal birseymis gibi düsünceler basliyor.. tabii benim düsüncem..

evli biri olarak insanların tartışmasını, hatta kavga etmesini çok doğal buluyorum. insanlar fikir ayrılığına düşebilir.iki şeye mümkün mertebe dikkat etmeli bence:
şahsiyete yönelik belden aşağı vuran hakaretlerden uzak durmalı
anlık sinirden de olsa boşanma tehditlerini sık sık sarfetmekten kaçınmak...

çünkü bunlar ilşkiyi yıpratıcı şeyler. kavgalar yaşanır unutulur ancak söylenen sözlerin izi kalır.

sevgiler...

Asla söylemeyiz ne eşim nede ben,
bence bunun şakası bile olmaz :20:

Eşim ilk başlarda çok sinirlendiğinde ima eder gibi oluyodu. Ben de tepkimi feci koymuşum ki aklına bile gelmedi bi daha :1:

Boşanalım demedim, ama ''bu şekilde devam ederse evliliğimizin sonunu hiç iyi görmüyorum'' gibi imalarda bulundum. İçimden geçeni söyledim, blöf yapmadım. Bu yüzden pişman değilim

Biz baslarda çok kullaniyoduk ikimizde her tartismada hemde.

ama çok kotu bisey oldugu kesin ve soylenmemesi gerek bence, sanki bi kucuk iplige bagliymis gibi evliliklerimiz hemen istedigimiz gibi söküp atabilcekmisiz gibi!

bazen göz korkutmak icin iyimi ama onu bilemem. bunun icin buna gerek yok belkide eslerimiz biseyi yapacak oldugumuzu soyleyince onu kafamiza koydugumuzu ve yapacagimizi bilmeli bence dogru degil mi ? bunun icin bosarim seni demeye gerek var mi

ortak cozumler bulunmayinca, ve de insanlar tahammul etme sabir etme olayi cozme yonune gecmeyince iste eslerin tek kolay bulduklari yol ayrilalim o zmn demek !! :46:

Espiri konusu dahi olmaması gereken bir kelime bence. Kesin karar verilmeden evlilik icinde dile getirilmemeli . Eşim kızgınlık anında bile kullansa , bayağı bir etkilenir , evliliğimi sorgulamaya baslarım sanırım . Kolay kaldirilabilecek , unutulabilecek bir kelime degil .

Şimdiye kadar hiç kullanmadık :nazar:

ne atışmalar ne tartışmalar yaşıyoruz ama boşanalım cümlesini kullanmadık bence kullanılmaması gerek çok gurur kırıcı gerek yok böyle bir cümleye gerçekten boşanmak istiyorsan gider boşanırsın onun dışında boşalım kelimesini kullanmak çok gereksiz

Bu gibi şeylerin gerekli gereksiz dile getirilmesi bence olayın ciddiyetini zayıflatıyor. Bu nedenle gerçekten boşanma istenilmediği taktirde kullanılmamalı bence de.. Ben evliliğim süresince bir kere bile ağzıma almadım bu lafı, gerek olmadı çok şükür..

bekara koca boşamak kolay derler ya bende aynen öyle biri oldum için annem ele gidince kocan şöyle yapar böyle yapar deyince boşarım gider derim hep :) bana koca boşamak kolay evliler düşünsün hahah :) ay yine de allah korusun allah iyilerle denk etsin :6::6::6::6::6:

Bence asla soylenmemesi gereken bir soz zaten boyle seyler kendiliginden gelisen seylerdir. Ben asla soylemem soyluyemem zaten buyuk bir cesaret isticek bir kelime

Back
X