- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Devlet memuru, maaşını gizleyemez. Ayrıca 2 küçük okullu çocuk, bir çalışmayan eş için 2 bin sandığınız kadar çok değil. Avukat bu düzeyde maaş alanlardan ortalama bu kadar nafaka aldığını belirtti. Arabesk olmamalı evet ben elimde olmadan roman metni yazıyormuş gibi yazıyorum o yüzden gerçekliği havada kalıyor. Buna dikkat etmeliyim.Adamın geliri ne ki 2000 verecek ?
Etrafimda bütün bosananlarin eski çakal kocaları gelirlerini asgariden gösterdi taş catlasin 500 aldılar .
Dilekçe için anlaşmazlık nedenlerini bence çok da dramatik olmayan net bir şekilde yazın ana başlıklar ve örnekleme şeklinde .
Arabesk bir anlatım olmasın , uzun laf kalabalıkları olmasın , anlaşılır dilde olsun yeterli .
Ben de başta böyle düşünüyordum ama avukatım elimdeki delillerle çok rahat tazminat alabileceğimi söyledi. Açık seçik şiddet uyguladığı videolar var. 2 bin nafakaya razı olabilir ama 50 bin tazminat ödemeye razı olmaz. O yüzden çekişmeli olacak.Yıpratıcı bir süreç arada çocuklarınız da var avukatiniz delillerinizin oldugunu soylesin haklarinizi alarak mümkün olursa anlasmali bosanin...para onemli evet ama ne haberler okuyoruz fazla bulasmayin derim.benzer seyler yaşamış biri olarak
şimdi gördüm sorumun cevabı şeklindeki açıklamanizi..inşallah herşey gönlünüzce gelişirBen de başta böyle düşünüyordum ama avukatım elimdeki delillerle çok rahat tazminat alabileceğimi söyledi. Açık seçik şiddet uyguladığı videolar var. 2 bin nafakaya razı olabilir ama 50 bin tazminat ödemeye razı olmaz. O yüzden çekişmeli olacak.
Ben kendi ağzımdan yazacağım. Avukatım hukuk diline göre yeniden düzenleyecek ama burada öyle şeyler okuyorum ki belki avukattan bile duyma ihtimalim olmayan bir tüyo gelir dedim.Avukatla birlikte yazsanız o sizi yönlendirse daha iyi olur
Videolar yeterli bence. Maaşı da 5 binin üzerinde. Eklerle beraber 6bini buluyor.Çok acayip deliller falan olmadığı sürece dosyaları okumuyorlar bile. Siz ne yazarsaniz yazin.
2000 lira nafaka almanızda zor. 5000 maaşı varsa 1500 en fazla. Avukatların gazına gelmeyin. Ben hiç alırım dediği miktarı alanı görmedim daha. Şiddet belgeli ise tazminata birşey diyemem. Belge yoksa oda zor.
6 bin alan birine iki çocuk için buna mı hükmedilir yani? Çok mantıksız. Ama maaşın 3te biri hem hakkaniyetli hem daha mantıklı. Ne çocuklar zor duruma düşer, ne nafakayı ödeyen. Adalet sisteminin böyle bir haksızlığa hükmedeceğini düşünmek istemiyorum. Ya avukatıma güveniyorum doğrusu. Öyle gaz vereyim davayı kapayım diye düşünecek biri gibi gelmedi. Zaten piyasanın altında bir fiyat verdi bana. Yaşı ve boşanma avukatlığı konusundaki onca yıllık tecrübesi bana güven verdi.2000 Lira nafaka zor. Imkansiza yakin. Avukatlar hep oyle soyler de alacaklari en fazla 700-800 lira olur. Keske alabilseniz fazlasini. Bosanmak icin bize anlattiklarinizi belgeleyin yeterli. Darp raporu vs cok onemli bu noktada.
Adaletli degil belki ama hukuk sistemi bu sekilde gordugum kadariyla. Avukatiniza fazla guvenmeyin, hic o bahsettiginiz miktarlari alabileni gormedim. Adam devlet memuru diyorsunuz 6 bin geliri varsa en fazla 1000 lira alirsiniz tahminim.6 bin alan birine iki çocuk için buna mı hükmedilir yani? Çok mantıksız. Ama maaşın 3te biri hem hakkaniyetli hem daha mantıklı. Ne çocuklar zor duruma düşer, ne nafakayı ödeyen. Adalet sisteminin böyle bir haksızlığa hükmedeceğini düşünmek istemiyorum. Ya avukatıma güveniyorum doğrusu. Öyle gaz vereyim davayı kapayım diye düşünecek biri gibi gelmedi. Zaten piyasanın altında bir fiyat verdi bana. Yaşı ve boşanma avukatlığı konusundaki onca yıllık tecrübesi bana güven verdi.
Üzüldüm ama en azından buna göre planlarımı baştan düzenleyeceğm. Nafaka kiramı karşılar diyordum. Bununla ilgili yarın bir konu açayım. Bu oranlarda maaşı olanlar ne kadar alıyor bir fikir edinmiş olurum.Adaletli degil belki ama hukuk sistemi bu sekilde gordugum kadariyla. Avukatiniza fazla guvenmeyin, hic o bahsettiginiz miktarlari alabileni gormedim. Adam devlet memuru diyorsunuz 6 bin geliri varsa en fazla 1000 lira alirsiniz tahminim.
Siz calisiyor musunuz?Üzüldüm ama en azından buna göre planlarımı baştan düzenleyeceğm. Nafaka kiramı karşılar diyordum. Bununla ilgili yarın bir konu açayım. Bu oranlarda maaşı olanlar ne kadar alıyor bir fikir edinmiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?