Boşanma metnimi hazırlayacağım.

Siz avukatınıza başınızdan geçenleri yazın o zaten gerekli nitelendirmeleri yapacaktır kendinize dert etmeyin hukuki yazacağım diye

benim arkadaş var 2 kızı var her kızı için 1500tl oduyor nafaka. Maaşı da senin ex eşinki kadar..eşe ödüyor mu bilmiorum

benim arkadaş var 2 kızı var her kızı için 1500tl oduyor nafaka. Maaşı da senin ex eşinki kadar..eşe ödüyor mu bilmiorum
Ayy Allahım lütfen ben de istiyorum harika bir para. İnşallah böyle bonkör bir hakime denk gelirim. Olması gereken de bu zaten. 700-800 iki çocuğun okul harçlığına yetmez bu zamanda

Evden çalışmaya çalışıyorum. İşkuruyorum da denilebilir. El emeği ürünler yapmayı öğreniyorum. Ortaya güzel şeyler çıkarınca karşılığını veren bir alan.
Anliyorum. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz cocuklarinizla beraber. Allah hayirli kapilar acsin size

Anliyorum. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz cocuklarinizla beraber. Allah hayirli kapilar acsin size
Siz diğer konuma yazmıştınız diye hatırlıyorum. Hani instagram sayfası açıp link paylaşacaktım. İş, gereken emeğin fazlalığından dolayı gecikti ama başaracağım inanıyorum. Çok teşekkürler.

Evet hatirladim simdi siz soyleyince. Buradan etiketlersiniz beni,birkac yere soylemek isterim el emeklerinizi

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama bahsettiğiniz şeyler çok ürkütücü bunları eşiniz yaptıysa donuna kadar alın.. güç eşitsizliği nasılmış görsün

Ayy Allahım lütfen ben de istiyorum harika bir para. İnşallah böyle bonkör bir hakime denk gelirim. Olması gereken de bu zaten. 700-800 iki çocuğun okul harçlığına yetmez bu zamanda

Ama arkadaş kızlarına çok düşkün onun da etkisi var..kendisi teklif etmiş bu parayı

Memur derken maaşı ne kadar ? 4 bin alan memur da var 15 bin alan memur da var .
4 bin alıyorsa 2 bin bağlanmaz mesela

Video nasıl oldu ? Eve gizli kamera mı koydunuz

Benim avukat da en az 1.500 TL nafaka alırız çocuk için demişti . 2 yıl önceden bahsediyorum ki çok ünlü bir avukat . 350 TL bağlandı , o da dava açıldıktan 1 yıl sonra ..

Eğer çocuklar için iyi nafaka ödeyeceğini söylüyorsa yıllarca çekişmeli uğraşmayın direk anlaşmalı bitirin .

Bizim düşündüğümüz hakkaniyet kısmı işlemiyor ne yazık ki .

Çocuk başı 350 mi alıyorsunuz şu an?

Benim de en çok merak ettiğim konu :
Ne kadar maaşa ortalama ne kadar nafaka bağlandığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…