Ne zaman bu siteye girsem bir boşanma, ayrılık haberleri konularıyla karşılaşıyorum..Çevremdeki insanlardan son zamanlarda ayrılık boşanma haberleri alıyorum hep..
Düğünüm henüz olmadı ama resmiyette yeni evli birisi olarak korkuyorum açıkçası..
Özellikle boşanan bacılara soruyorum erkekler ya da biz evlenince mi değişiyoruz yoksa evlilik öncesinde aslında bazı sinyaller veriliyor da biz görmezden mi geliyoruz?
Ya da artık genel olarak insanlara karşı tahammülümüz mü kalmadı? Maddi bağımsızlığımız bu kararları almamızda daha mı baskın oluyor?
Babannem der ki "karı koca boşanacağı zaman yer gök titrer" gerçekten de çok zor olsa gerek...
Korkuyorum ben açıkçası sürekli ya benim de başıma gelirse korkusu((
Aslında kimse değişmiyor ama beğenilmeyen hareketler o aşk sarhoşluğu geçtiği anda göze batmaya başlıyor.
Boşanan kadın psikolojisini annemden biliyorum, burada üzülen kadınların da üzüleceği en fazla altı ay, sonra vur patlasın çal oynasın.Olması gereken de o zaten, kimse keyfinden boşanmıyor.
Eşinle mutluluklar dilerim.
Ne zaman bu siteye girsem bir boşanma, ayrılık haberleri konularıyla karşılaşıyorum..Çevremdeki insanlardan son zamanlarda ayrılık boşanma haberleri alıyorum hep..
Düğünüm henüz olmadı ama resmiyette yeni evli birisi olarak korkuyorum açıkçası..
Özellikle boşanan bacılara soruyorum erkekler ya da biz evlenince mi değişiyoruz yoksa evlilik öncesinde aslında bazı sinyaller veriliyor da biz görmezden mi geliyoruz?
Ya da artık genel olarak insanlara karşı tahammülümüz mü kalmadı? Maddi bağımsızlığımız bu kararları almamızda daha mı baskın oluyor?
Babannem der ki "karı koca boşanacağı zaman yer gök titrer" gerçekten de çok zor olsa gerek...
Korkuyorum ben açıkçası sürekli ya benim de başıma gelirse korkusu((
Çok şükür düğün daha olmadı ama 6 aydır aynı evdeyiz ve sorunumuz yok ama ne bileyim zaman zaman oluyor illa ki ufak tartışmalar
Acaba diyorum evlenince daha büyür mü aşk sevgi saygı biter mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?