Valla ben de edemedim.Kafam almıyor artık bir şey.Eşim bugün mesaj atmış kimliğini at diye..Tc kimlik no anladım attım.Tekrar dedi kimliğini at .E attım ya dedim.Hanım kimliğini diyorum niye anlamıyorsun dedi.Sonra dank etti.Artık hafızam doldu belki de bişey girmiyorEdememişim demek ki..
sizin için sorun mu var?
yok evlenmeden önce ama sevgililerken olan olaylarO kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
17 yaşımdan 27 yaşıma kadar sevgiliydik ve biz sevgiliyken görüşmüş. Bekar olsa da benle sevgili sonuçta.O kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
ANlamadan saçna sapan konuşuyorsun. Beynin mi yok? Evlenmeden önce kadınlarla görüşmüş dediğim biz sevgiliyken yani. Bu kadarını da anlayamıyorsan sen de bi beynine bakEşiniz evlenmeden önce kadınlarla mı görüşmüş yaaainanın çok şaşırdım. Erkek adam erkeklerle görüşür sizin ki neden kadınlarla görüşmüş. Ama büyük insansın affetmişsin.
Hanımefendi dua edin kadınlarla görüşmüş ya erkeklerle görüşseydi bence gerçekten sıkıntı burada başlardı. İş yerindende insanlar arkadaş olabilir. Bence eşinizi çok sıktığınız için yalana başvurmuş. İlla ki altında bir fesatlık düşünmeyin içinize sinmiyorsa iş yerinde eşinizi bir ziyaret edin kadınla da bir tanışın. İnsanlara çamur atmadan önce dönüp bir kalbinizi yoklayın acaba ben mi fesat düşünüyorum diye.
Üslubunuz karekterinizi yansıtıyor. Evlenmeden önce demeniz (burada bekar olduğu anlamıda var) yerine biz sevgiliyken dememiz gerekir. Beyin konusuna gelince ban yememek için susuyorum yoksa kimin beyni var yok size ispat ederdim.ANlamadan saçna sapan konuşuyorsun. Beynin mi yok? Evlenmeden önce kadınlarla görüşmüş dediğim biz sevgiliyken yani. Bu kadarını da anlayamıyorsan sen de bi beynine bak
Konu sahibi konuyu anlatamıyor Türkçe anlatımda sıkıntısı var. Kendi gibi düşünüp cevap yazmayınca da beyinde sıkıntısı var olarak yorumluyor.O kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
sonrradan cevap verdi ona konu sahibi. sevgililerken görüşmüş birileriyle. zaman kaybı bir adamO kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
Keşke üyelere hakaret edeceğize daha anlaşılır şekilde yazsanızANlamadan saçna sapan konuşuyorsun. Beynin mi yok? Evlenmeden önce kadınlarla görüşmüş dediğim biz sevgiliyken yani. Bu kadarını da anlayamıyorsan sen de bi beynine bak
Aynı bölgeye bağlılarsa illa ki iletişim olur. Ben bir dönem çalıştım markette. Ürün sorarsın, bs gelir haber verirsin falan. Dedikodu anlatımı da olabilir. Ben direkt kötü düşünmem şahsen ama yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi ki.Eşim bir markette müdür yardımcısı. Başka bir şubeye gitti. Kadın da personeldi. Yani şube değişince kadınla bağlantısı kalmamış oldu. Bir de iş yeri telefonuyla değil kendi teliyle konuşmuş
Üslubunuz karekterinizi yansıtıyor. Evlenmeden önce demeniz (burada bekar olduğu anlamıda var) yerine biz sevgiliyken dememiz gerekir. Beyin konusuna gelince ban yememek için susuyorum yoksa kimin beyni var yok size ispat ederdim.
Konunuza gelecek olursak boynuzlandığınızı bile bile devam etmek istiyorsanız eşinizden boşanmayın.
Ürün sorumu falan olmamış. İş değiştirdim diye aradı dedi. Annem ameliyat oldu diye 2. Kez aradı dedi. Sonra yok gelen müdür yardımcısı iyi değil. Sizin yerinizi tutmuyor falan. Bu da havalara girmiş. Açmış teliAynı bölgeye bağlılarsa illa ki iletişim olur. Ben bir dönem çalıştım markette. Ürün sorarsın, bs gelir haber verirsin falan. Dedikodu anlatımı da olabilir. Ben direkt kötü düşünmem şahsen ama yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi ki.
Ben bu mesajı atmadan önceki senin üslubun gibi cevap verdim. Neden zoruna gitti? Tamamen senin karakterin gibi cevap verdimÜslubunuz karekterinizi yansıtıyor. Evlenmeden önce demeniz (burada bekar olduğu anlamıda var) yerine biz sevgiliyken dememiz gerekir. Beyin konusuna gelince ban yememek için susuyorum yoksa kimin beyni var yok size ispat ederdim.
Konunuza gelecek olursak boynuzlandığınızı bile bile devam etmek istiyorsanız eşinizden boşanmayın.
Bakın ya kullandığın cümleyi bilmiyorsunuz ya da ben size telaffuz edeyim “bana beyinsiz dediniz” ben ilk mesajımda sizin ilk attığınız konunuza istinaden yazdım.Ben bu mesajı atmadan önceki senin üslubun gibi cevap verdim. Neden zoruna gitti? Tamamen senin karakterin gibi cevap verdim
Ayrılsanız da ayrılmasanız da öncelikle kendi değerinizin farkına varın lütfen. Kendinizle ilgilenin akışına bırakın. Arkadaşlarınızla çıkın gezin. Bu şekilde yaşamak yorucu. Çevresel faktörler, yaşanan yıllar.. Zor süreçler bu alışkanlıklar ama siz değerlisiniz sadece farkında değilsiniz bence.Ürün sorumu falan olmamış. İş değiştirdim diye aradı dedi. Annem ameliyat oldu diye 2. Kez aradı dedi. Sonra yok gelen müdür yardımcısı iyi değil. Sizin yerinizi tutmuyor falan. Bu da havalara girmiş. Açmış teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?