Boşanma öncesi kararsızlık

:KK35: sona yaklaştığı için ikimizde de bir kararsızlık oluştu. Aslında seviyoruz birbirimizi ama çok şey yaşadık. Bizden bi cacık olmayacak, anladım.

Eşimin söylediği şu, ben annemi biliyorum bazı şeyleri abartır ama sen de görmezden gel, ablamlara da yapıyor aynı şeyi ,sürekli terk edilme korkusu var diyor. Bu bizim hayatımız, tabi ki çekirdek aile olacağız, bize karisamazlar ki diyor. Bir de her ay değil, 2 ayda bir fln gideriz , duzelene kadar da görüşmezsiniz dedi. Aileleri çok fazla işin içine soktugumuzun farkında. Bu bizim hayatımız, bizim bir sorunumuz yoktu ki diyor.
annesiyle konussun garanti olsun anne artık böyle böyle karar aldık sana sık sık gelemyeceğiz bize fazla müdahale etme senden beni ayırmaya calısan yok kimse kimseyi ayıramaz ama benim eşim artık hayatımın kalalnınıda önceliğim o derse barış yoksa salla gitsin

• Beğen
Reactions: mw-
Kimse Değişmez, Açıldı Madem Dava Getir Devamını

O Aile Kuzusu Sen İse Özgür Yetişmiş Biri Zaten Uyuşmuyorsunuz

• Beğen
Akşam bulusacagiz, pek ümitli değilim anlasacagimiz konusunda ama hayırlısı olsun

Tum bu olaylar yaşanmadan yapacakti esin, gerekli davranislari zamaninda gostermedigi icin ailesi her sözü soyleme hakkini gormus kendinde. Acikcasi haksız dahi olsan cocuk gibi azarlanmana musade etmemeliydi. Hakli olabilirsiniz anne, baba ama bu sekildeki tavriniz hoş degil gibi bir uyari bile yeterdi. Hani sen tamamen haksizsan.
Susan, konusmayan, pisirik insanlardan korkarim ben. Kimseyi mutlu edemezler, zaafi olan kisi kimse yine ona donerler, bir sure kendilerini tutabilirler. Karakteristik ozellikler bir sure engellenebiliyor sonra tekrar ozune dönuyor. Senin yerinde olsam barismazdim, hamile kalirsin felan hayatimin tum seyrini degistirirsin.

yine de içinde ukde olacaksa davayı çekin. eşine birkaç ay deneme süresinde olduğunu söyle. bu arada dikkat edin, çocuk olmasın.
baktın aynı tas aynı hamam. o zaman ayrılırsın.

tazminat içerikli konunu okudum. benzer durumu yeni evliyken (1 aylık) yaşadım. yani eşimi odalara çekip doldurmalar, burası oğlumun evi demeler, eşimin o gazla bana çemkirmesi filan.
ben de boşanma kararı aldım. eşim söz verdi ve çok şükür tuttu. 12 yıl oldu.
belki senin eşin de sözünü tutar.

Maddi sıkıntılar, 2 yıl ayrı yaşama ve kV ile hayat görüşlerimizin farklılığı.
Ben üniversiteyi büyük bir şehirde okudum ve kendi sınırlarım dahilinde rahattim, ailem karismazdi bana. Özgür yetistim ama kendi kurallarım vardır ve kendi ayaklarımın ustende durabilen biriyim. Evlendikten bir süre sonra kV görüştüğüm arkadaşlarıma karismaya çalıştı, ki 20 yıllık dostumdur, yapı olarak arkadaşım ters geldi sanırım. sonraları artık basinizda biz varız, bize soracaksiniz demeye başladılar. Eşim sesini çıkamadı, belki takmadigi için ses çıkarmadı ama bu sözler beni gerdi, özgürlüğüm kisitlanacak korkusu oluştu. Bir de gelip, gitmeyi bilmeyince sinir oldum iyice. Tabi eşim de hiç dinlemedi kaygılarımı, bu da suratima yansıdı işte. Ağzımdan kötü söz çıkmadı ama ters davrandim.
Ayrıca daha önce 1 kez daha yanlış anlaşılma sonucunda azarlanmisligim var, ses cikarmadikca sonradan alışkanlık haline geldi...

anladım bnm eşimde ailesine karsı he tamam der geçiştirir bnde nişanlıken bu cvbını onlara tamm dio sanırdım ama farkettim ki tamam deyip kendi bildiğini okuyor zaten uzak şehirede atanınca kurtulduk dertlerden bnmkler daha feanydı k.p sürekli 3 evladı var hepimizi yönetmeye calısırdı evli kızını bile. hala ziyarete gelince bile çocuk gbi azarlar bn görüorum eşimin yüzüne yapmıo neyse bende onlar gibi oluorum lafları soku sokuveriyorum bazen darılıo bazen şaka ya yatıo v.sss burda esas sorunun eşinin desteği bnmki hep gececek bunlar der dururdu.şükür geçtide yani ortada dengeyi sağlardı

Eşimin söylediği şu, ben annemi biliyorum bazı şeyleri abartır ama sen de görmezden gel, ablamlara da yapıyor aynı şeyi ,sürekli terk edilme korkusu var diyor. Bu bizim hayatımız, tabi ki çekirdek aile olacağız, bize karisamazlar ki diyor. Bir de her ay değil, 2 ayda bir fln gideriz , duzelene kadar da görüşmezsiniz dedi. Aileleri çok fazla işin içine soktugumuzun farkında. Bu bizim hayatımız, bizim bir sorunumuz yoktu ki diyor.

eşin bunu diosa tamam işte daha ne desin bnmkide bunu yapıo. duvarlarını örersin saygını eksik etmeden işllerini yaparsın sohbet etmezsin ayıp ya yeni evli çiftin evinde kalınmaz öle bu insanlar nasıl bilmio anlamıorum ama kimisi bilioda safa yatıo

• Beğen
Bile bile lades yapacaksın sonuçta.
Karar senin fakat senin yerinde olsam bu kadar yol alıp geri dönmezdim...
Bırak herkes mutlu olduğu yerde olsun...

Bence bir sans ver aileside asiri kotu insanlar gibi gelmedi bana biraz politik ol onlar hakkinda kotu yorum yapma sonunda kazanan sen olursun ayni seyleri ysadim cunku annemde annem diyen bir kocam vardi simdi ben zorla goturuyorum hadi bekler kadin diyerek sabirla duzeliyor

Gece geç döndüm eve, yazamadım kusura bakmayın.
Eşim seviyor, hatta benim onu sevdigimden daha fazla seviyor. Anakuzusu olmasının da böyle bir dezavantajı var, kiyamiyorum adama :anne:
Konuşurken çok mantıklı konuşuyoruz, büyük ihtimalle kaybetme korkusundan, ki bu da beni ikilemde bırakıyor.
Aynı şeyleri söyledi, annem babam böyle, görmezden gel , duyma, takma dedi.
Açıkçası böyle bir hayatı istiyor muyum bunu da bilmiyorum . tekrar evliligin yükünü ve sorumluluğunu almak zor geliyor. Biraz zaman lazım, pzt durusmamiz var. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşim de ben de uzulmeyiz inşallah :dua:

Bence yapıcı konuşmuş. Tekrar dene derim. Ama bir söz falan al. Tekrar beni küçük düşürür isen tamamen biter de.

• Beğen
Gece geç döndüm eve, yazamadım kusura bakmayın.
Eşim seviyor, hatta benim onu sevdigimden daha fazla seviyor. Anakuzusu olmasının da böyle bir dezavantajı var, kiyamiyorum adama :anne:
Konuşurken çok mantıklı konuşuyoruz, büyük ihtimalle kaybetme korkusundan, ki bu da beni ikilemde bırakıyor.
Aynı şeyleri söyledi, annem babam böyle, görmezden gel , duyma, takma dedi.
Açıkçası böyle bir hayatı istiyor muyum bunu da bilmiyorum . tekrar evliligin yükünü ve sorumluluğunu almak zor geliyor. Biraz zaman lazım, pzt durusmamiz var. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşim de ben de uzulmeyiz inşallah :dua:
Sizin birbirinizle bir derdiniz yok anlaşılan. 3. kişileri uzak tutmaya söz verebiliyorsanız denemekle kaybedecek bir şeyiniz yok gibi.

• Beğen
evlılık de cocuk gıbı emek vermek buyutup gelıstırmek bızlerın elınde. ama ıkı taraf da heveslı olmalı. ıkı tarafta bu surecde hata yapmıs bedelını de odemıs. bır uzmana gorunun bence oncelıkle. duzeltılmıcek bır sorununuz yok okdr olan bıtene ragmen. gereksız buyumus gıbı duruyor. temelde sunu da esınıze soyleyın artık aılesı sızsınız! anne baba 2.derece akraba artık. sevmek sart degıl ama saygılı olmak sart akrabalara karsı. mesafe sart. bunları oturtmak ıcın hala zamanınız var. bence esınıze degıl ılıskınıze bır sans verın fakat uzmanla da gorusun derım. hakkınızda hayırlısı olsun! ıkı tarafta ıyı nıyetlıyse neden olmasın....

Back
X