- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi Ayse123_123
olursun canim hemde catir catr oyle bir adama xocuk dogurma neyine onun cocuk allah korusunAminnn inş bende Mutlu olurum hayattan tek dileğim oydu benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olursun canim hemde catir catr oyle bir adama xocuk dogurma neyine onun cocuk allah korusunAminnn inş bende Mutlu olurum hayattan tek dileğim oydu benim
O ev gecen sene alındı babam üzerine aldı ama kirayı ben alıyordum şimdi kirada oturuyorduk o eve bile oturmadı çok gururluydu Ada'm şimdi evin tamamını istiyor
sülük gibi bir insandan ayrılıyorsun şükret benceAynen öle oldu cnm 5 yıllık evliyim çocugumuz olmuyor tüp Bebek'le oldu ama 8hafta kalbi durdu ondan sonra yıkıldı evliliğim aslında tek taraflıymış şimdi anlıyorum eşim hep Bebek için sesini çıkarmamış.borçlarımız var onlardan sıkılmış babamın bana aldığı evi sattırıp kendimize ait dükkanımızda var illa satılsın ikiside taksi alalım bana dedi Onuda babamlar kabul etmedi biz satılsın diye almadık onu sana geleceğin için aldık dediler.eşimde ya o ev satılacak ya ben dedi beni paraya değişti
Ödeyemediğimiz borcumuz yok bildiğim kadar aileme inatlaştı demekki benide paraya satacak kadar sevgi yokmuş para Sevgi'nin önüne geçmiş ben diyorum kuru ekmeğe razıyım yeterli huzurlu olalım diyorum ama ben yoruldum borçtan diyorBilmediğin bi borcu falan olmasın oturmaya bile imtina ettiği evi satmak nerden çıkmış
Ben topladım tüm evi boşalttım geldim baba evine dönmem zaten bi daha çok zor olacak bana kabullenmek ama atlatıcamayrica o sana tipis tipis doner bu devirde kolay oyle evi olan hatun ama sen salla gitsin
Şimdi baban senin geleceğin için ev almış o evi eşin iş yapsın diye vermek zorunda değilsin.Aynen öle oldu cnm 5 yıllık evliyim çocugumuz olmuyor tüp Bebek'le oldu ama 8hafta kalbi durdu ondan sonra yıkıldı evliliğim aslında tek taraflıymış şimdi anlıyorum eşim hep Bebek için sesini çıkarmamış.borçlarımız var onlardan sıkılmış babamın bana aldığı evi sattırıp kendimize ait dükkanımızda var illa satılsın ikiside taksi alalım bana dedi Onuda babamlar kabul etmedi biz satılsın diye almadık onu sana geleceğin için aldık dediler.eşimde ya o ev satılacak ya ben dedi beni paraya değişti
Dükkanımız vardı kapatmak durumunda kaldık kendi isteğiyle seyyar bi iş yapıyor ondada sıkıntı çıkınca gözünü dikti eve dükkandan kalan borçlar var birde üstüne .kardeşimin falanda var taksisi onla inat yaptı benimde satmayacagımı bilerek beni kullandı denedi ne kurtarırsam dedi demekki parayı evliliğe satıyorŞimdi baban senin geleceğin için ev almış o evi eşin iş yapsın diye vermek zorunda değilsin.
Eşin işi yok muydu ?
Borç ne borcu ?
Seni Baba'nın sana geleceğin için aldığı evle tehdit etmesi de çok yanlış.
Belki de bebek olmaması bunun içindir. Yani vardır bunda da bir Hayır.
Yasın kaç ?
35 yaşındayımDükkanımız vardı kapatmak durumunda kaldık kendi isteğiyle seyyar bi iş yapıyor ondada sıkıntı çıkınca gözünü dikti eve dükkandan kalan borçlar var birde üstüne .kardeşimin falanda var taksisi onla inat yaptı benimde satmayacagımı bilerek beni kullandı denedi ne kurtarırsam dedi demekki parayı evliliğe satıyor
Yani resmen ver parayı ya da ayrılalım Demiş. O seni sevmiyor ki bu durunda kendini düşünüyor.Dükkanımız vardı kapatmak durumunda kaldık kendi isteğiyle seyyar bi iş yapıyor ondada sıkıntı çıkınca gözünü dikti eve dükkandan kalan borçlar var birde üstüne .kardeşimin falanda var taksisi onla inat yaptı benimde satmayacagımı bilerek beni kullandı denedi ne kurtarırsam dedi demekki parayı evliliğe satıyor
Ben topladım tüm evi boşalttım geldim baba evine dönmem zaten bi daha çok zor olacak bana kabullenmek ama atlatıcam
Ayyy nasıl güzel duygularıma tercüman oldunuz çok tşk ederim aynı hisleri yaşıyorum bunu okumak çok iyi geldi çok saolun aminnn inş Allah herkesi iyilerle karşılaştırsınEşiniz ilerde hata ettim pişmanım vs. diyebilir ama asla inanmayın. Önceki konunuzu hatırlıyorum affedilmeyi haketmeyen birisi. Siz zor ama doğru bir karar aldınız inşallah. Birden bire duygularınızın değişmesini beklemeyin elbette üzüntünüzü de yaşayacaksınız. Şu an ayrılık çok yeni olduğu için muhtemelen daha güzel anılarınızı hatırlayıp aslında o iyi biri ya da aslında ayrılmasa mıydım diye düşüncelere dalabilirsiniz. Eşiniz size acı çektirse de alışkanlıktan dolayı belki özleyecek belki iyi anıları hatırlayacaksınız. Ama inanın zihnimizin oyunları bu düşünceler. O yüzden zihninizin oyunlarına aldanmayıp bu duygu geçişlerini kolay atlatmak için kendinizi meşgul edecek birşeyler bulmalısınız. Belki çalışmaya başlarsınız. Ki çalışmak size yeni bir arkadaş ortamı da sağlayacağından daha iyi gelecektir. Vaktiniz varsa bir hobinizle ilgili kursa gidebilirsiniz. Bu süreçte eşinizle ilgili bütün bağlantıları kesmeniz ve boşanma davasını mümkünse avukatla takip etmeniz sizin için alışma sürecini hızlandıracaktır. Özetle hem boşluk hissini yaşamamak için yeni ortamlara girmeye çalışın hem de aşırıya kaçmadan üzüntünüzü yaşama fırsatı tanıyın. Bu hayatta herşey insan için. Bundan sonra kendiniz gibi iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah :)
Yıllarca azimli gibi görünüp şimdi kolay yolu tercih etti ne koparırsam dedi ama plan tutmadıYani resmen ver parayı ya da ayrılalım Demiş. O seni sevmiyor ki bu durunda kendini düşünüyor.
Halbuki bir iş bulup çalışabilirdi.
Çalışma azmi olan biri değil demek ki
Yok daha açmadık bişey 2 gün oldu evden ayrılalı borçlar var onlar Nasıl yapılcak onu konuşup dava açarız dedikÖnceki konunuzu hatirladim.
Bosanma davasi acdiniz mi?
Benim ablam da boşandi. Bir cocugu da vardi. Yeniden evli ve şuan asiri mutlu
İnsALLAH her sey gonlunuzce olur ...
O zaman ayrılmak tek çözüm.Yıllarca azimli gibi görünüp şimdi kolay yolu tercih etti ne koparırsam dedi ama plan tutmadı
Şuan çalışmıyorum tüp bebek tedavi falan onla uğraşıyordum ama şimdi çalışmam lazım acilO zaman ayrılmak tek çözüm.
Evin de varmış. İşin var mi ? Çalışıyor musun ?
ben böyle adama s.. git derdim. baabmın parasıyla alınmış evde onun bir gram söz hakkın olamaz, bizim evimizin peşinatını ailem verdi krediyi ben ödüyorum evde benim üzerime (ki evlilik birliği içerisinde alındığından ortak sayılır) ama ayrılma durumu olsa evden bir gram hak iddia edemez eşim. hak iddia etmesi için oratay para koyması gerek kafasındayım ...Aynen öle dedi ev satılacak kendimizin dükkanıda var o satılacak ticari taksi alışın dedi Onuda ailem satmak için almadık dediler oda ya o ev satılacak ya ben olmicam dedi
Bir iş bul ya da tasınız gençse KPSS ye falan çalışın.Şuan çalışmıyorum tüp bebek tedavi falan onla uğraşıyordum ama şimdi çalışmam lazım acil
Bende bi ara öle düşündüm ama o ev kirada ve borçlarımız var ordan gelen kiraya ihtiyacım var hem ailem yanlız yaşamaya bırakmaz daha çok üzülürlerben böyle adama s.. git derdim. baabmın parasıyla alınmış evde onun bir gram söz hakkın olamaz, bizim evimizin peşinatını ailem verdi krediyi ben ödüyorum evde benim üzerime (ki evlilik birliği içerisinde alındığından ortak sayılır) ama ayrılma durumu olsa evden bir gram hak iddia edemez eşim. hak iddia etmesi için oratay para koyması gerek kafasındayım ...
sizin eşiniz de fazla küstahmış.. bence sizde ailenizle yaşamk yerine alın eşyalarınızı ailenizin size aldığı eve taşının eğer şu an orada yaşamıyorsanız , kendinize yeni bir hayat kurun yaşayın gidin arkanıza bakmadan..