Evliliği sürdürmek için herhangi bi nedeniniz var mı ?
Hayatınızdan çıkartsanız kaybedeceğiniz bişey yok ki aksine stresten kurtulmuş olursunuz. Siz zaten kendinize yetiyosunuz.Aklim cok karisik
Bu sebep den de bosanilirmi diye dusunuyorum.
Kisa kesmeye calisacagim.
9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene önce benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
2.senemizde Ilk cocugumuz oldu.
Lohusa iken beni cok uzdu, uyumayan oglum vardi ama o konular suan gereksiz.
5.senemizde ikinci cocugumuz oldu.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.
Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor
En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Sabaha kadar uykuda 3 defa agladi kuzum.
Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..
Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu diye bi filmi var. İzlemenizi tavsiye ederim. Sürekli hayatından mutsuzluk duyan, şikayet eden, eline bi fırsat geçse herşeyi değiştireceğini, kendini mutsuz eden insanlardan kurtulacağını söyleyen ama eline geçen hiç bi fırsatı değerlendirmeyen, mutsuz oldukları hayatlarda, hiç bitmeyen bi kış mevsiminde kış uykusuna yatmışcasına yaşayan insanları anlatıyor.Tek bir neden bile goremiyorum.
Cocuklari bile bahane edemem. Vakit ayirmiyor zaten, mecbur olmadikca
Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu diye bi filmi var. İzlemenizi tavsiye ederim. Sürekli hayatından mutsuzluk duyan, şikayet eden, eline bi fırsat geçse herşeyi değiştireceğini, kendini mutsuz eden insanlardan kurtulacağını söyleyen ama eline geçen hiç bi fırsatı değerlendirmeyen, mutsuz oldukları hayatlarda, hiç bitmeyen bi kış mevsiminde kış uykusuna yatmışcasına yaşayan insanları anlatıyor.
Şems'in çok sevdiğim bir sözünü de şuraya bırakayım; "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Yazık ki çocukların yanında eşinde velisi gibi olmuşsun. Adam kendine baktırmaya çalışıyo üzerinden geçiniyo resmen. Değişmez, can çıkar huy çıkmazAklim cok karisik
9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene önce benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.
Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor
En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..
Erkekler şu anda kadın oarası yemeye bayılıyorlar.Kadınları çalıştırmaya bayılıyorlarAklim cok karisik
Kocanız sizi ciddiye almamış. Blöf yapıyorsunuz sanıyor. Ciddiye binince oturup gülerek izlemek isterdim halini. Ayağınızı öpecek, ağlayacak, yalvaracak.
Para kazanma, evde işe yarama, çocuklara bakma, canı isteyince cinsel açlığını doyur.. Buradan bakınca kocaman bir enayi gibi duruyorsunuz nolur gücenmeyin. Bir Türkiye’ye postalayın derim. İyice bir burnu sürtsün. Belki aklı başına öyle gelir. Ama başka türlü asla düzelmez.
Adamdaki rahatlıga bakGucenmiyorum. Bazen oyle hissetsemde, yok seviyor herhal yoksa niye evli kalalim dedim saf gibi.
Sabah dedim mailine dosya gelir bugun veya yarin. Ne hakkinda diyor.
Cumartesi ne dediysem o konuda dedim. Neydi diyor. Mesajlarina bak anlarsin dedim.
Baskada birsey konusmadik.
Az önce formu doldurdum, ucreti odedim yolladim.
4ay icinde oluyormus bosanma. Keske gecen sene duzelir diye dusunmeyip basvursaydim. Ozaman 1 ay icinde bitiyordu..
kapının anahtarını değiştir
Boşanmak için daha geçerli çok az sebep gördüm. Paşama bak ya sanki dünyaya yemeye içmeye yatmaya gelmiş. Boşayın tabi, çalışıyorsunuz çok şükür, çocuklarınıza da aileniz bakıyor zaten. Ne hali varsa görsün, faydası yok zararı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?