Bosanma sebebi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatınızdan çıkartsanız kaybedeceğiniz bişey yok ki aksine stresten kurtulmuş olursunuz. Siz zaten kendinize yetiyosunuz.

Tek bir neden bile goremiyorum.
Cocuklari bile bahane edemem. Vakit ayirmiyor zaten, mecbur olmadikca
Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu diye bi filmi var. İzlemenizi tavsiye ederim. Sürekli hayatından mutsuzluk duyan, şikayet eden, eline bi fırsat geçse herşeyi değiştireceğini, kendini mutsuz eden insanlardan kurtulacağını söyleyen ama eline geçen hiç bi fırsatı değerlendirmeyen, mutsuz oldukları hayatlarda, hiç bitmeyen bi kış mevsiminde kış uykusuna yatmışcasına yaşayan insanları anlatıyor.

Şems'in çok sevdiğim bir sözünü de şuraya bırakayım; "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Yarin izin gunum. Kizimin pedagog ile olan gorusmem sonrasi mutlaka izleyecegim

Ortada bozulacak bir duzen yokki :)

Herseyi ben oduyorum, kendi ayaklarimin ustunde duruyorum. Sadece o adimi atmam gerekecek.
Insan der Eve erken geleyim konusayim. Adam hala yok ortada

Kardeşim de böyle bir evlilik yapmıştı. Tembel çalışmayan bir adamı 1 sene çekti. Ertesi seneye ayrıldılar . Adam bütün altınları çaldı, üstüne tehditler vs bana para vereceksin diye çemkirmeler. Boşanma sırasında bir canavar çıktı içinden resmen. Kardeşim Evini hemen ayırdı, Çekişmeli dava ile 8 senede kurtardı soyadından kendisini. Çalışmayan, kendisine bile faydası olmayan bir adam ile hayat paylaşmak zor iş.
Bence ayrılamazsın sanıyor. İş ciddiye binince jetonları düşüyor.

Adamın varlığı yokluğu bir diyecem o da değl varlığı yük külfet. At şu paraziti üstünden.

Benimde erkek arkadasim istanbulda büyüdü ben ise yurtdisinda.
ciddi dusunuyoruz o Caliskan ama benimde korkum eger yurtdisina gelirse tembellesirse issizlik maasi nasilsa var kafasini yasarsa kötü olur.

Yazık ki çocukların yanında eşinde velisi gibi olmuşsun. Adam kendine baktırmaya çalışıyo üzerinden geçiniyo resmen. Değişmez, can çıkar huy çıkmaz

Geç bile kalmışsınız sizin çok önceden sebebiniz varmış

Kocanız sizi ciddiye almamış. Blöf yapıyorsunuz sanıyor. Ciddiye binince oturup gülerek izlemek isterdim halini. Ayağınızı öpecek, ağlayacak, yalvaracak.
Para kazanma, evde işe yarama, çocuklara bakma, canı isteyince cinsel açlığını doyur.. Buradan bakınca kocaman bir enayi gibi duruyorsunuz nolur gücenmeyin. Bir Türkiye’ye postalayın derim. İyice bir burnu sürtsün. Belki aklı başına öyle gelir. Ama başka türlü asla düzelmez.

Erkekler şu anda kadın oarası yemeye bayılıyorlar.Kadınları çalıştırmaya bayılıyorlar

Eşiniz neden çalışsın veya herhangi bir sorumluluğu üzerine alsın ki? Her şeyi yapan karısı var nasılsa para getiriyor, ev işi yapıyor, 2 tane çocuk doğuruyor, doğurduğu çocukların bakımıyla ilgileniyor. Her şeyi siz yapıyorsunuz zaten eşiniz neden zahmet etsin ki hayatın kolayını bulmuş keyfine göre yaşıyor 9 yıldır

1 gününe bile yazık Koy Şutu gol olsun..

Gucenmiyorum. Bazen oyle hissetsemde, yok seviyor herhal yoksa niye evli kalalim dedim saf gibi.

Sabah dedim mailine dosya gelir bugun veya yarin. Ne hakkinda diyor.
Cumartesi ne dediysem o konuda dedim. Neydi diyor. Mesajlarina bak anlarsin dedim.

Baskada birsey konusmadik.
Az önce formu doldurdum, ucreti odedim yolladim.
4ay icinde oluyormus bosanma. Keske gecen sene duzelir diye dusunmeyip basvursaydim. Ozaman 1 ay icinde bitiyordu..

Adamdaki rahatlıga bak
Hala yapamazsınız sanıyor
O kadar fazla alısmıs ki kendisini size yaslamaya vazgecemezsiniz ondan diye düşünüyor

Boşanmak için daha geçerli çok az sebep gördüm. Paşama bak ya sanki dünyaya yemeye içmeye yatmaya gelmiş. Boşayın tabi, çalışıyorsunuz çok şükür, çocuklarınıza da aileniz bakıyor zaten. Ne hali varsa görsün, faydası yok zararı var..

Cocuklarima ailem cok nadir bakar.
Hic bakmiyor degil haftasonu mesaisine kalinca.
Ayrica ben calisacagim diye yemekleri sabahdan hazirlarim

Okadar detay var ki aslinda. Hepsini yazsam taslanirim niye bekledim diye

Ilk cumlenizi anlamadim. Turkcem okadar da iyi degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…