Bosanma sebebi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdışında olanların çoğu böyle. İşsizlik maaşı cezbediyor onları. Benimde teyzem zavallı yıllardır kocasını böyle çekiyor. Boşanmak aklından bile geçmiyor. Ailecek üzülüyoruz ama adam gamsız... tarafından teyzemde toz kondurmuyor.

Ilk yildan belliyken neden bosanmak icin bu kadar beklediniz

Bu boşanma sebebi değil de ne boşanma sebebi? Boşanmış kadın gibi bir hayat yaşıyorsunuz. Bütün yük sizin üstünüzde bir de adama bakıyorsunuz. Ekmek elden su gölden yaşıyor adam. Siz boşarsanız da döner ülkesine ailesi bakar. Değişen birşey olmaz.

yurt disi icin sevmedigi biriyle evlenmis bir adam. binlerceden birisiniz sadece....

bide o parazitin ailesine de para veriyorsunuzdur

Bu şekilde yaşanmış bunca seneden sonra hala abartıyor muyum diye mi düşünüyorsunuz?Gerçekten mi? Hadi birinciyi yaptınız ikinci çocuk neden?

Birde aklim almiyor. Hic mi dusunmedi ya ayrilirsak diye. Cunku suresiz oturumu yok. Ayrilinca Turkiye ye donmek zorunda kalacak. Allah bilir bir daha cocuklarini ne zaman gorecek.
Bu bile onu korkutup duzelmesine sebep olmaliydi
hangi ülkede yasiyorsunuz? süreli oturumu olsa bile onca yildir orda yasiyor. su anda isi varmi? bide cocuklari orda yasiyor. göndereceklerini sanmiyorum

Baştan alışmış o hazıra allah yardımcın olsun kendi geçimini sağladıktan sonra boşa gitsin ben haftada bir pazarları giderken burnundan getiriyom sen nasıl katlanıyon zor

Benimde erkek arkadasim istanbulda büyüdü ben ise yurtdisinda.
ciddi dusunuyoruz o Caliskan ama benimde korkum eger yurtdisina gelirse tembellesirse issizlik maasi nasilsa var kafasini yasarsa kötü olur.
valla cevremde 20 kisi varsa esini tr den getiren 10'u deli gibi calisiyor paradan baska birsey görmüyor gözü, diger 10'u da ya konu sahibinin esi gibi ya eslerini aldatmak pesinde yada kumarhanelerde.

kadinlar ayak uydurabiliyorda adamla ayak uyduramiyor

hangi ülkede yasiyorsunuz? süreli oturumu olsa bile onca yildir orda yasiyor. su anda isi varmi? bide cocuklari orda yasiyor. göndereceklerini sanmiyorum
Isi soyle var. Haftada 1 cagriliyor. Onun disinda dil kursuna gidiyor hala.
Danimarka dayiz
Gondermeseler bile evli kalmam icin sebep yok. O kismini pek umursamiyorim. Burda kaldi kalmadi. Kalacak olsa hangi para ile ev tutacak, gecinecek?

zaten herseyin sorumlulugu sendeymis ,bir faydasi oldugu söylenemez ,bosuna kalabalik yapmasin evde bence, belli olmaz, belkide iyi bir ders olur kendisine ve yaptiklarina pisman olur..

Benimde erkek arkadasim istanbulda büyüdü ben ise yurtdisinda.
ciddi dusunuyoruz o Caliskan ama benimde korkum eger yurtdisina gelirse tembellesirse issizlik maasi nasilsa var kafasini yasarsa kötü olur.

Ne is yapiyor erkek arkadasin? Üniversite mezunumu?

Arrietty_ Tabiki esin korkmuyor, senin bosanmayacagindan çok emin. Bosanma davasi açtigin anda tutusuyor. Muhtesm esi oynar bir iki hafta taa ki sen bosanmadan vaz geçinceye kadar. Ondan sonra tekrar normal fabrika ayarlarina döner.

Esin klasik, pasport için evlenmis olan cahil adam. Türkiyede zar zor yasardi, yurtdisinda karsilastirdiginda pasalar gibi yasiyor adam. Hemde hiçbirsey yapmadan. Türkiyede olsa 2000 lira için 12 saat çalismak zorunda olurdu.

Cocuklarin bu adam ile beraber yasarlarsa travma yasarlar. Hiçbir degeri yok. Bosanman en sagliklisi olur. Bir kaç yil sonra tekrar evlenme ve mutlu olma sansinda var.

Bu bosanma sebebi mi diye sormussunuz da, tam da bosanma sebebi: Sorumsuzluk. Evlulik hayatin yukunu paylasmaktir. Siz hem hayatin hem de adamin yukunu paylasiyorsunuz. Evlilik degil bu. Adam kendi hayatini yasiyor, paylasim yok. Evden gonderin gitsin, siz gitmeyin.

Siz bosaninca ben rahatlarim vallahi. Of ne o öyle ya parazit gibi.

Boşan demek istemiyorum ama gerçekten bu adamdan bir yol olmaz. Ne demek 9 senedir çalışmıyor ? Sizin üzerinizden geçiniyor resmen. Erkek- kadın eşitliği diyoruz tamam, siz de çalışmalısınız evini geçindirmek her aile ferdinin görevi, ama bu adam resmen asalak gibi yaşıyor. Çalışmayan evde oturan, yatan erkeklerden nefret ediyorum. Açıkça konuşun ve dava açacağınızı söyleyin. Hala ciddiye almazsa maalesef bence de tek çözüm boşanmak, 9 yılda düzelse düzelirdi.

Keske bu kadar zaman bu adami bakip beslemeseydiniz iki cocu yapmasaydiniz. He siz kendinize zaten yetebilen bir insansiniz çocuklar sizin en büyük kariniz bence bu evliligin artik tasimayin bu adami. Cocuklar büyümüş babalarindan zaten hayir yok bencil tembel merhametsiz birisi birakin ne hali varsa görsün sizi hak etmiyor boyle birisi. Ne demek calis ev isi yap cocuklarin herseyiyle ilgilen birde adami bak ama o hicbirsey yapmasin gecen zamana bile yazik bence

Yurtdışında 2 kuzenim var eşleri İstanbul'dan gitti yanlarına. Her yükü onlar çekiyorlar, dil öğrenmiyor adamlar doğru düzgün yıllar oldu bir tanesi evleneli. Tek aktiviteleri kahve onlarında.

Bilmiyorum hiç mantıklı gelmiyor yurtdışında yaşayan kızların, Türkiye'den, belli bir yaşa gelmiş dil bilmeyen, mesleği olmayan adamlarla evlenip, birçok yükü kendilerinin çekmesi

Eşinize diyecek bir laf yok, boşuna yük etmeyin hayatınızda kendisini.

Isi soyle var. Haftada 1 cagriliyor. Onun disinda dil kursuna gidiyor hala.
Danimarka dayiz
Gondermeseler bile evli kalmam icin sebep yok. O kismini pek umursamiyorim. Burda kaldi kalmadi. Kalacak olsa hangi para ile ev tutacak, gecinecek?
cok haklisin. bu gücünü asla kaybetme....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…