Boşanma sebebim bir de bu mu

parodis

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
92
50
288
35
Çorum
Selam kk üyeleri daha önceki konularında bahsetmiştim boşanmak üzereyiz 7 yıllık eşimden somut konularımız da var ayrılmak için ama en önemlisi de burdan paylaşanlara bakarak söylüyorum cinsel hayatımız eşimle şu an ayrıyız ben ailemin yanındayım bizim özellikle çocuğum olduktan sonra cinsel hayatımız olmamaya başladı ayda bir oluyordu ama son zamanda 3 aya çıktı aldım eşimi konuştum sen normal değilsin dedim bu kadar uzun süre olmaması bizi birbirimizden soğutur ki soğuttu da dedim ama pek oralı bile olmadı hatta onun ilk evliliğinden 14 yaşında çocuğu var yazları bizde oluyo yok o geldi dedi Yok Yorgun’um bilmem ne dedi geçiştirdi kendisi 39 yaşında ben 31 yaşımdayım ben zaten yıllardır zevk alamıyorum sırf bu olayın evlilik için önemli olduğunu bildiğim için rol yapıyodum ama ona da gerek kalmadı zaten ruhsal olarak da beni kadın gibi hissettirmedi hiç bir zaman dr teklifinde bulundum ama adam sorun olarak görmediği için ilgilenmedi bu konu çok aramızda konuşulan yada sorun olarak dikkate alınmadı daha çok sen bana bunu yaptın ben sana şöyle davrandım falan filan sizce de cinsel konumuz aslında en önemli ayrılık sebebi değil mi arkadaşlar

Cinsellik evet önemli.
Ama o sorunu tetikleyen sizi uzaklaştıran nedenler de önemli.
İnatlaşma olmamalı evliliklerde. Bi sorunu çözmeye çalışırken sen normal değilsin diye başlanmaz konuya. Terapi falan alın bence.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim Onun istememesi kadar sizin rol yapmanız da sorun?

Back