TravmaBu olaylara tranva değilde tecrübe gözüyle bakmanızı öneririm
Kurtulmuşsunuz ne güzel
Darısı diğer parazit sahiplerine
Bu olaylara travma değilde tecrübe gözüyle bakmanızı öneririm
Kurtulmuşsunuz ne güzel
Darısı diğer parazit sahiplerine
Seni mi kıracam dediğin gibi olsun beybisiTravma
Bazen insan güçlü olmak istemez. Her bitisler yası icinde saklar. Zaten bosanmakla güçlü oldugunuzu herkese ispatladiniz. Ama duygularınızı bastirmaya devam ederseniz farklı sekillerde çıkabilir. Uzulebilirsiniz aglayabilirsiniz siz ona aglamiyorsunuz dediginiz gibi hayallere heveslere. Kimse de size aglama demesin. Gerekirse yalnız kalınca ağlayın ama icinize atmayin. Ne kadar az bastirirsaniz o kadar çabuk atlatirsiniz. Cunku bir zmaandan sonra o göz yaşı da akmaz icinizi de acıtmaz. Bundan sonra cok daha guzel bir yaşaminiz olsun insallahMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konum vardı. 2 ay önce anlaşmalı bosandim. Karar dün kesinleşti ve bugün nüfusa düştü. Bende hemen bir an önce soyadından kurtulmak adına kimliğimi değiştim. Memurum iş yerinden izin alarak ara bir zamanda halletim. Yalnız işime döndüğümde istemsiz ağladım ağladım.. is arkadaşlarımda sıkma kendini dediler. Bu süreç içinde hep güçlü durmaya çalıştım aileme arkadaşlarıma. Kendimi fazla sıktım duygularımı çok yansıtmadim. Aldatilarak ayrıldım 6 aylik evliyken ve bu şahısın kesinlikle benimle para için evlendigine eminim bir ton borcuda varmış neyse allaha havale ediyorum. Sormak istediğim bu içimdeki acım ne zaman gecicek yani ben onu sevmiyorum icimde hiç-bir his yok. Ama kandirilmak duygularla oynanmak çok acı. Su an bile herkes dışarıdan bana güçlü der bana bugünkü olaydan sonra korktum. Daha iyiye giDebilirmiyim çok zor bir süreç yani bilmiyorum aslında aglamamaliydim. Zaten davayı ben açmıştım bu ana hazırdım. Ama herşey gözümün önünden geçti hayaller hevesler yaşananlar.. ne zaman atlatırım konuşmak içimi dökmek istedim. Fazla duygularımı bastirmamalimiyim ne zamana kendime gelebilirim.
Gerçekten dış bir göz olarak yorumunuz tespitiniz çok gerçekçi. Haklısnız beni son zamanlarda kendi icimde de degersizlestirmeye çalışan bir insandi sürekli .kendimi önemli göremiyordum. Ama maddi konu olunca ya da çıkarı diyelim o zaman bana yaklaşımı tam tersi oluyordu. Nasıl bir mide nasil bir kisilikki beni bu hale getirip kendine başka birini bulabiliyor. Kesinlikle bundan sonrasi için güvenmek çok zor. Ben çok sert öğrendim konuşmaları sahte hesabını kadının kendi ağzından yazılanları hatırlamak dahi istemiyorum. Öfkem baki umarim güzel şeyler olur teşekkürlerİlk olarak sana yasamis oldugun iliski modelini anlatayim.
Bu adam cikmis karsina,sana hayran oluyormuscasina rol yapmis,seni iyice yuceltmis,sonrasinda seni cevreden izole etmis ve
Kendisine baglimli bir hale getirmis.Ardindan ise senin uzerinde tahakkum kurup seni bastirmaya ve kisiliksizlestirmeye calismis.Basarili olup kontrolu ele aldiginda ise aldatmis.
Senin iliski modelin bu bence..
İyi olan kismi ise bir daha bu hataya dusemeyecek kadar sert bir sekilde fark etmis olman gercekleri.
Bu gibi insanlar ruhunuzu curutur,toparlanmak zaman alir.
Yeni biri cikar karsina,illaki iyi birileri vardir.
Zamanla gecer..Ofken gecmez ama canini yakmaz bir sure
Kendinize şunu söyleyin mesela 3 ay boyunca kendimi simartacagim. Ne istersem yapacağım. Cidden 3 ay şımartın. Sonra zaten alisiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konum vardı. 2 ay önce anlaşmalı bosandim. Karar dün kesinleşti ve bugün nüfusa düştü. Bende hemen bir an önce soyadından kurtulmak adına kimliğimi değiştim. Memurum iş yerinden izin alarak ara bir zamanda halletim. Yalnız işime döndüğümde istemsiz ağladım ağladım.. is arkadaşlarımda sıkma kendini dediler. Bu süreç içinde hep güçlü durmaya çalıştım aileme arkadaşlarıma. Kendimi fazla sıktım duygularımı çok yansıtmadim. Aldatilarak ayrıldım 6 aylik evliyken ve bu şahısın kesinlikle benimle para için evlendigine eminim bir ton borcuda varmış neyse allaha havale ediyorum. Sormak istediğim bu içimdeki acım ne zaman gecicek yani ben onu sevmiyorum icimde hiç-bir his yok. Ama kandirilmak duygularla oynanmak çok acı. Su an bile herkes dışarıdan bana güçlü der bana bugünkü olaydan sonra korktum. Daha iyiye giDebilirmiyim çok zor bir süreç yani bilmiyorum aslında aglamamaliydim. Zaten davayı ben açmıştım bu ana hazırdım. Ama herşey gözümün önünden geçti hayaller hevesler yaşananlar.. ne zaman atlatırım konuşmak içimi dökmek istedim. Fazla duygularımı bastirmamalimiyim ne zamana kendime gelebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?