Boşanma sonrası çocuğun babayla görüş günleri sıklığı

Kabul etti mi yani. Ona da şükür. Arada haber veriyor mu çocuğun nasıl olduğunu. Allah kolaylık versin
Kabul etti mecbur etti çünkü ben çocuk yatılı kalamaz kuralı koydurmuştum ona rağmen yatılı verdim vermezse bu ay bir dahaki seneye kadar yatılı almayı rüyasında görür

Yok sormuyorum çünkü çocuk geri kalan 11 ay bende ilken onunla muhattap olmamak adına dişimi sıkıyorum ilk defa ayrı kaldım
Peki nasıl alacaksınız 1geceliğine çocuğu. Üstelik sonrasında çocuk tekrar babaya girmekte zorlanmaz mı? Sizin için iyi de çocuk için nasıl olur bilemedim. Başka zaman alsa bu bir haftayı telafi amaçlı olmaz mı

Bilmiyorum hiç görmemek daha zor geliyor şuanda yıllık izinde izini bitince ailesinin bakacağını sanmıyorum götür diyebilirde

Oğlum 4.5 yaşında.temmuz ayında bir ay.iki haftada bir c.tesi pazar onda kalacak.dilekceni ya,abilirsin ama çocuğa şiddet uygulamiyorsa eşin sonuç degismez

Oğlum 4.5 yaşında.temmuz ayında bir ay.iki haftada bir c.tesi pazar onda kalacak.dilekceni ya,abilirsin ama çocuğa şiddet uygulamiyorsa eşin sonuç degismez
Sizin de çekişmeli miydi. Zorunlu okul çağı başlayınca yatılı karar çıkar sanıyodum. Aynı şehirdeyiz üstelik.

Sizin de çekişmeli miydi. Zorunlu okul çağı başlayınca yatılı karar çıkar sanıyodum. Aynı şehirdeyiz üstelik.
Sorun değil.saglikli bir çocuk yetiştirmek istiyorsan babasıyla gorusmeli.cocuga zarar vermedikçe görüşmesinde bir sakınca yok bence için rahat olsun.

Tabi ki görüşmeli ama 3,5 yasindaki bir çocuğu bir anda annesinden alip 1 ay yatili sekilde annesini görmeden duymadan kalmasi kabul edilebilir birsey degil.Özellikle baba çocugu intikam araci olarak görüyorsa.Bu sürecte konu sahibinin eski eşinin kizi ile telefonla dahi görüştüreceğini mi saniyorsunuz böyle saplantili tipler sirf intikam almak için çocugun psikolojisini bozabilir.

Neden kimse bunun bir kanun olduğunu kabul etmiyor ben anlamıyorum.biz çok mu meraklıyız çocuğu 1ay görmemeye ya.Mahkeme tarafından verilen bu ayrıca bir çocuk sadece anneye ait değildir boşan bir erkek olarak gez toz ne ala üç kuruş nafaka ver kadın ne yapıyorsa yapsın büyüyünce eli ekmek tutunca baba olur artık erkekte

Kendi bakamayacak büyük ihtimalle annesine baktıracak ama inadından yine de alacak çocuğu bir ay
Acaba başka çözümü olabilir mi ki başka avukata sorun bence bir ay üç buçuk yaş için çok uzun

Kendi bakamayacak büyük ihtimalle annesine baktıracak ama inadından yine de alacak çocuğu bir ay
Acaba başka çözümü olabilir mi ki başka avukata sorun bence bir ay üç buçuk yaş için çok uzun
Maalesef yok şuanda yaşıyorum bu durumu kanun bu

Farklı avukatlar farklı cevaplar verebilir diye düşünüp, kafamın daha fazla karışmasından çekiniyorum. Sonuçta avukatlar denenmeye değer gözüyle bakabilir ve garanti veremezler. Ayrı bir avukatlık ücreti verip, umut besleyip sonucun değişmeme ihtimalini de göze alabilirim ancak bu sefer kızımın babası hepten bana düşman kesilebilir. Çünkü ona göre bu bir savaş ve elini sağlam görürse hepten korkusuz ve gaddar olabilir. Ancak korktuğu bir şey varsa uyumlu olabiliyor bu süreçlerde

Haklısınız o konuda da bu defa çocuğu sürekli kullanabilir

Şimdilik ses çıkarmayın zamanı gelince bakarsınız.aradan zaman geçince size olan öfkesi azalır ve çocuğu kullanmaktan vazgeçebilir.telefonla ararsınız annesi iyi biri mi?konuşmanıza müsade eserler bence.şimdiki çocuklar çok zeki.birkaç yıla sizi kendi arayabilir.kanun neyse uymak zorundayız.bence çocuk 5-6 yaşında ancak annesinden o kadar süre ayrı kalabilir.3 yaş bence bebek.bu kanunların değişmesi lazım.

N nane_molla kızım üç yaşındayken kızımla on gün ayrı kalmıştım mecburi bir şekilde ,ben şark illerinden birine gittim,kızım ve eşim evde kaldılar,kayınvalidem on gün boyunca bizde kaldı hergün telefonda konuştuk,kesinlikle evde gergin bi hava da yoktu ama son günlerde kızım ağlamaktan benimle konuşamıyordu “Anne ne olur hemen gel” diye,döndüğümde herangi bi problem olmadı güvenli bağlanmamız zarar görmedi fakat bir ayı düşünemiyorum çok çok fazla. Kendi evimizde olmasına ve iyi aile ilişkilerimiz olmasına rağmen on gün bile zor geçti. Bu nasıl bi kanun aklım almıyor. Size sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…