Boşanma Sonrası Çocukların Durumu Hakkında

alone02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
111
64
98
Merhabalar KK üyeleri sizlere bişey danışmak istiyorum

Ben kocamla boşanalı 4 ay oldu ve 3 yaşında oğlum 2 yaşındada bir kızım var. Çocuklarımın babası boşandığımız günden beri çocuklarını ne arar nede sorar kendiside zaten ne ararım nede sorarım dedi duruşmadan sonra. Ben kendisine kibarca gel gör onlar seni tanıyarak büyüsünler dediysemde o asla geri adım atmadı. Şimdi kafama takılan bir soru var acaba çocuklarım büyüdükçe babalarını sorarlar mı babam nerde niye bizi aramıyor niye gelmiyor diye?
Kızlar başından böyle bir durum geçen ya da çevresinden duyan var mı?

O asla dava açmaz çocukları istiyorum diye boşanırken bile sende kalsın çocuklar dedi

Uygun yaşa geldiklerinde herşeyi doğru şekilde anlatın.
Ne fazla ne eksik.

nasıl bir adammış bu ? hadi çok sorumluluk sahibi değil de ne ararım ne sorarım demeyi dillendirecek kadar vicdansız? amaç burda sizi mi üzmek? aklım almıyor Allah yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun babasiz buyumeleri şanssizlik ama oyle bir babayla buyumek daha buyuk sanssizlik. Nasil bu kadar umursamaz oluyorlar bosuna denmemis cennet annelerin ayaklari altinda diye. Cok yeni daha simdi o kendini ozgur sanip mutludur ama yalniz kalinca ozlem duyacaktir. Cocuklariniz da mutlaka soracak belki pedagogdan yardim alabilirsiniz nasil yol izlemeniz gerektigine dair

Merhabalar KK üyeleri sizlere bişey danışmak istiyorum

Ben kocamla boşanalı 4 ay oldu ve 3 yaşında oğlum 2 yaşındada bir kızım var. Çocuklarımın babası boşandığımız günden beri çocuklarını ne arar nede sorar kendiside zaten ne ararım nede sorarım dedi duruşmadan sonra. Ben kendisine kibarca gel gör onlar seni tanıyarak büyüsünler dediysemde o asla geri adım atmadı. Şimdi kafama takılan bir soru var acaba çocuklarım büyüdükçe babalarını sorarlar mı babam nerde niye bizi aramıyor niye gelmiyor diye?
Kızlar başından böyle bir durum geçen ya da çevresinden duyan var mı?

Boşanma nedeninizi merak ettim, tabi açıklamak isterseniz...

Evli iken de çocuklara düşkün değil ise arayıp sormayabilir...

Yada boşanma süreci cok mu yıpratıcı oldu, çocukları o nedenle görmek istemiyor olabilir mi?

Babasını kaybeden çocuklar da var. Her çocuk babayla büyümüyor.Benim tek tavsiyem işi var yoksa gelir vs demeniz. Terkedilmişlik hisdi yaşamasınlar. Babanız sizi seviyor deyin. Büyüyünce anlayacaklar maalesef.

Çocuklarım küçük olduğundan dolayı hiçbirşeyin farkında değiller farkında oldukları zamanda ne desem belli bi zamana kadar inanırlar ama büyüdüklerinde ne yapacam onlar arştırmaz mı babalarını nerde yaşıyor diye. Nasıl bi adam buya nasıl çocuklarını görmez

Çocuklarınız elbette soracaklar babalarını, siz hatırlatmasanız bile, etrafta bir sürü baba var. Bir şekilde hep gözlerinin önünde olacak bu durum. O yüzden bu pedagogla çözülmesi gereken bir durum bence. Tavsiye veremeyeceğim.

İçim sızladı ama, ne vicdansız, kalpsiz, ruhsuz insanlar var şu dünyada... Kendi evladına bile böyle olan insanın, herhangi bir canlıyla güzel bir ilişki kurma ihtimali yok bence. Pislik herif... Böyleleri için en büyük temennim yalnız, sevgisiz bir ortamda,insana muhtaç ölüp gitmeleri...

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Başından böyle bir durum geçen var mı birebir yaşayan

CuteMom CuteMom var diye biliyorum sizi en güzel o aydınlatır.
Bızım durum biraz da farklıydı 2 aylıktı oglum dolayısıyla baba fıguru yoktu. 13 aylıkken ise esimle beraber olmaya baslamıstım. İlk ona baba dedi. Oglumun kafasını karıstıran seneler ıcınde soyadı oldu, ve dugun resimlerinde varolusunu sorguladı. 7 yasındayken ogrendı. Soru sormuyor bunla ilgili. En son soru soralı 1 sene olacak hemen hemen

Back
X