Boşanma sonrası depresyonu

anzelva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
5
0
86
Ankara
Herkese merhaba! Ben boşanmış bir bayanım ve anneyim. Boşanma aşamasında ve boşanma sonrasında hem kendim hem de oğlum büyük zorluklar yaşadık. Ailem, arkadaşlarım, bu durumu anlamakta zorlanıyordu...Şimdi bütün zorluklar bitti; çok mutlu ve rahatız...Yaşadıklarımdan ders alarak bu problemleri yaşayan bayanlarla çok cüzzi bir ücret karşılığı grup çalışması yapmak istiyorum. Bir destek grubu...Katılmak isteyenler lütfen benimle iletişime geçsin....Herkese sevgiler ve mutluluklarvereliniortakvereliniortakvereliniortak

Son düzenleme:

siteye gelir gelmez dakika bir gol bir hesabı böyle bir mesaj yazmanız garip doğrusu...

Gariplik anlayışı kişilere göre değişir... Siteye yeni üye olsam da uzun süredir takip ediyorum...Bu sorunla mücadele etmeye çalışan ne kadar çok anne var acaba biliyor musunuz? Benim arkadaş çevremin %75i eşinden ayrı ve tek başlarına çocuklarını büyütmeye çalışıyor. Galiba siz bu zorlukları hiç yaşamadınız...Bu ücret olayının da temsili bir ücret olabileceği hiç aklınıza gelmedi mi? Maalesef hep olumsuzu görmek bizlerin en kötü özelliğikötükedihüso

Olumsuzu görmek hiç de kötü bir özellik değildir.
Olumsuzu görmeyen sürekli hata yapar.Polyannanın masal olduğunu öğreneli çok oldu.

Siz galiba bu siteyi sadece dalga geçmek ve hayatınızdaki olumsuzlukları ve hataları görmemek, başkalarının üzüntülerinden tatmin olmak için takip ediyorsunuz...Gerçekten bazılarının tedaviye ihtiyacı var ama benimkine değil bir psikiyatristinkine

Bu konuyla sadece aynı olayı yaşayanlar yorum yapsın...Başına gelmeyince ne olduğunu anlamazsın

Bilip bilmeden yorum yapma arkadasım istersenn :S:S:
Bu ne cürrett ...
klava:

Terbiyemi ediceksin bizi ..neyse konun sapmasın benıde tedavı ett grup yapalım..
Sorunlarım var :S

Bilip bilmeden yorum yapma arkadasım istersenn :S:S:
Bu ne cürrett ...
klava:

Terbiyemi ediceksin bizi ..neyse konun sapmasın benıde tedavı ett grup yapalım..
Sorunlarım var :S

Sizin durumunuzla ilgili konular benim mesleki bilgimi aşıyor bu konuda Haydar Dümen size yardımcı olabilir

Terapi yapmak için herhangi bir diplomanız güvenilir kurumlardan alınmış bir belgeniz varmı ..

Kusura bakma ama boşanmış insanların duygusal boşluğundan yararlanmayacağını nerden bilelim

arkadaşım yardım etmeyi istemen güzel fakat bunu bir ücret karşılığı
yapman için bir diploma gerekmezmi varsa özür dilerim

arkadaşım yardım etmeyi istemen güzel fakat bunu bir ücret karşılığı
yapman için bir diploma gerekmezmi varsa özür dilerim

Niye özür diliyorsunki Uzmansa zaten kendini tanıtması lazım.
Ayrıca para karşılığı yapılan şeyin adıda yardımmı tartişilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…