Bence aile desteği bir yere kadar.. çalışmanız şart..Ben çocuğumla yaşıyorum çalışıyorum yine de kaygi duyuyorumMerhaba hanımlar, bekarken özel sektörde yıllarca çalışma hayatında bulundum evlenince çalışmadım altı yıllık evliliğim sona eriyor 33 yaşındayım ve beş yaşında bir kızım var hâliyle maddi kaygılarım da var ailemin yanındayım her anlamda destek oluyorlar ama insan çocuğu olunca daha bir korkuyor.Bosanan hanımlara sorum şu maddi anlamda sıkıntı yaşadınız mı çalıştınız mi kendinize ve çocuğunuza yetebildiniz mi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Tabiki çalışcam mutlaka ama insan yinede kaygilaniyor çocuk başka bir sorumluluk siz ne iş yapıyorsunuzBence aile desteği bir yere kadar.. çalışmanız şart..Ben çocuğumla yaşıyorum çalışıyorum yine de kaygi duyuyorum
Öğretmenim.Calisirken mümkün olduğunca kenarda para tutun,bu güven veriyor biraz da olsaTabiki çalışcam mutlaka ama insan yinede kaygilaniyor çocuk başka bir sorumluluk siz ne iş yapıyorsunuz
Kesinlikle öyle yapmayi planlıyorum annem babam sağ olduğu müddetçe kazancimi birikime çevirmeyi düşünüyorumÖğretmenim.Calisirken mümkün olduğunca kenarda para tutun,bu güven veriyor biraz da olsa
Evlenince neden iş bırakılır ya da başka yere taşınınca yeni iş aranmaz ya da çocuk 3 yaşına gelince işe başlanmaz anlamıyorum orasını öncelikle diyeyim.
Ama şimdi işe başlasanız eski eşiniz de insansa ve nafakasını verirse geçinirsiniz. Belki özellikle ilk zamanlar çocuğunuz her istediğini tak diye alamazsınız ve içinize oturur normal olarak ama zamanla düzelir maddi,manevi her şey.
Zaten şu devirde tek veya çift yaşayan herkeste ay sonunu getirme kaygısı var,maddi kaygı var orası artık genel benlik değil diye bakın bir de.
Tek sıkıntı eski eş elini taşın altına koyar mı o bence.
Haklısınız ama özel sektör tahmin ettiğiniz gibi çok yorucu ve çalışma saatleri uzun olduğu için çalışmamayi kendim tercih ettim insan gelecekte ne yaşayacağını bilemiyor kiEvlenince neden iş bırakılır ya da başka yere taşınınca yeni iş aranmaz ya da çocuk 3 yaşına gelince işe başlanmaz anlamıyorum orasını öncelikle diyeyim.
Ama şimdi işe başlasanız eski eşiniz de insansa ve nafakasını verirse geçinirsiniz. Belki özellikle ilk zamanlar çocuğunuz her istediğini tak diye alamazsınız ve içinize oturur normal olarak ama zamanla düzelir maddi,manevi her şey.
Zaten şu devirde tek veya çift yaşayan herkeste ay sonunu getirme kaygısı var,maddi kaygı var orası artık genel benlik değil diye bakın bir de.
Tek sıkıntı eski eş elini taşın altına koyar mı o bence.
Bilemez tabii ki.Haklısınız ama özel sektör tahmin ettiğiniz gibi çok yorucu ve çalışma saatleri uzun olduğu için çalışmamayi kendim tercih ettim insan gelecekte ne yaşayacağını bilemiyor ki
Olacak evet bende çalışcam annem kızıma bakacakÇocuğun babası destek olmayacak mı?
Enerjiniz düşüncelerinizi takip eder ve size onu sunar. O yüzden daima her şeyin yolunda olduğunu düşünün. Olacak değil ama oldu şeklinde. Bakın hayatınız nasıl değişiyor.Olacak evet bende çalışcam annem kızıma bakacak
İnsaalh şuan çok taze boşandım sanırım onun etkisiyle bu korkularimEnerjiniz düşüncelerinizi takip eder ve size onu sunar. O yüzden daima her şeyin yolunda olduğunu düşünün. Olacak değil ama oldu şeklinde. Bakın hayatınız nasıl değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?