• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası Gönül İşleri

Yakınlaştıınızzı mı peki onu merak ettim. Ağırdan almayı düşünüyordunuz

Ay yok nerdee, en fazla bikaç ay dayanabildim=)) Pişman değilim çünkü benim için cinsel uyum çok önemli. Onsuz bi ilişki düşünemem. Ama bizim için erkenden bu olaylara başlamak biraz riskli tabi, çünkü oksitosin salgılayıp daha çabuk bağlanabiliyoruz , o yüzden duygusal bi kadının beklemesi daha mantıklı geliyor.

Ay yok nerdee, en fazla bikaç ay dayanabildim=)) Pişman değilim çünkü benim için cinsel uyum çok önemli. Onsuz bi ilişki düşünemem. Ama bizim için erkenden bu olaylara başlamak biraz riskli tabi, çünkü oksitosin salgılayıp daha çabuk bağlanabiliyoruz , o yüzden duygusal bi kadının beklemesi daha mantıklı geliyor.
Beklemek daha doğru gibi bence de

Ay Allah korusun. Uzun zamandır tanıyordum zaten, bekar olduğundan emindim. Ne bileyim sordugunuz özellikler alakasız gelince herhalde geyik yapıyorsunuz sandım, kusura bakmayın =)
Kova burcuyum da biraz odunum dümdüz yazıyorum yanlış anlaşılıyor haliyle hiç sorun değil :)

Kova burcuyum da biraz odunum dümdüz yazıyorum yanlış anlaşılıyor haliyle hiç sorun değil :)

Benim de yükselenim kovaymış, senelerdir yanlış biliyormuşum, Allahım o kadar sevindim ki kova çıkınca =)
En sevdiğim ve en karizmatik bulduğum burçlardan biri.

boşandıktan sonra evlenmek için 10 kere düşünmek lazım bence, en azından şu an sorumluluk yok bitirip gitmek daha kolay o yüzden acele etmesin hiç

Vallahi boşanmak hiç kolay değil, çocuk olmasa bile sevgiliden ayrılmaya benzemiyor, işin bir sürü hukuki tarafı da var yok mal paylaşımı yok evde kim kalacak kim gidecek tasası, yok ailelerin tüm sülalenin barıştırma çabaları... Bi daha boşanma yaşamak istemem açıkçası, Allah yaşatmasın tabi.

Neyi bekliyorsunuz ,bence evlenin

Hem psikolojik olarak hem maddi olarak hazır değilim. Şu an evimde yalnız yaşamanın verdiği keyfi hiçbir şey vermiyor inanın. Çok çok travmatik bi evlilik yaşadım ve çok uzun sürdü kurtulmam. Anlaşamadık ayrıldık diyemiyorum gerçekten kabus gibiymiş ayrılınca kendimi bulunca fark ediyorum. Sevgilim bana çook iyi geliyor ama evlilik başka bi şey. Şu an onun anasıyla sülalesiyle muhatap olacak birilerinin gelini olacak gücüm motivasyonum yok. Onun da maddi durumu hiç iyi değil, benden önce çok sorumsuzca yaşamış malesef. Çok seviyorum onu ama evlilik gerçekten başka.

Benden önce çok sorumsuzca yaşamış dediniz...
Evlilikte de devam ettirecektir bunu

Benim de yükselenim kovaymış, senelerdir yanlış biliyormuşum, Allahım o kadar sevindim ki kova çıkınca =)
En sevdiğim ve en karizmatik bulduğum burçlardan biri.
Valla biz pek sevilmeyiz ya şaşırdım :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Back
X