Boşanma Sonrası Hayat

Şu dönemde biraz zor ama ufak bir tatil iyi gelebilir. Yalnız kalmak sizi rahatsız etmezse gidebilirsiniz bence.
Birde ufak bir öneri aileniz bile olsa insanlardan kaçmayın dik durun evliliğe taparmışcasına anlam yükleyip dayatan insanlara laf anlatmayın ama sizene tavrınızda olsun ki konuşamasınlar.

Moralimi düşürecek ah vah edecek gibi olan her insan ışık hızıyla kaçmak Zaten bu süreçte kimseyle görüşmüyoruz akrabaların öğrenmesi bile ayları bulur belki, onların da şok olacağı bir şey değil daha önce de bu aşamaya geldik hatta dava bile açtık aylarca ayrı yaşadık ta o zaman duyulmuştu zaten, bomba haber olmayacak yani, o yüzden rahatım biraz daha :) Tatile gidemem ama şehir dışındaki akrabalarıma gidebilirim, beni yargılamayacak kafamı dağıtacak olanlara :) Arkadaşlarımla bol bol vakit geçirmek istiyorum bakalım, en hasarsız şekilde atlatırım umarım ^^

Ohh
İçime su serpildi şuan

Şu an yeni birini düşünmeyin yasinizi tutarken bir yandan da sinavlariniza odaklanın kismetinizde varsa sizi bulur

Daha çok gençsin, ben o yaşta evlenmemiştim bile. Bacağına dolanacak çocuk da yok. Kendi işini hayli hayli görürsün. İnsanlar 2 - 3 çocukla boşanıyor gözünü kırpmadan. Yaparsın.

Haklısınız paylaşmak hafifletiyor biraz daha ben 28 oldum bu sene umarım güzel şeyler paylaşacak güzel bir hayat yaşarız

Yaşın küçük ama büyük olsa da değişen bir şey olmazdı. İnsan 60 yaşında da olsa mutlu olmadığı bir adamı sırtında kambur gibi taşımamalı. Cesurca bir karar vermişsin. Konfor alanından çıkmak zor ama başarmışsın. En zoru buydu unutma, sonrası su gibi aksın

aynen canım kımseye soylemene gerek yok kı suan da herkes aynı evı payşasıyor sen resmılestırmıssın fark bu yolun acık olsun 30 yaslarında dusun evlılıgı ne kadar olgun guzel karar verırsen okadar ıyı

Boşandım, boşandıktan sonra tekrar evlendim. Şimdi hayatımda olmadığım kadar mutlu, huzurluyum. Hayatımda gerçek anlamda değer görüyorum ve koşulsuz seviliyorum. Boşandıktan sonra bekar kaldığım dönemden nefret etmiştim. Çünkü ben evlilik insanıyım. Kendimi bildim bileli evliyim. 40 yaşındayım 17 senesi evli geçti.,Hayatının merkezine evliliği koyan, onu başarı sayan, dışarı bir erkekle çıkmaktan keyif alan bir yapıdayım. Bekarken de gündelik aktivitelerini yerine getiriyordum ama hayattan keyif almıyordum. İlk bir sene boşanma travması yaşadım. Sonrasında kendimi işime verdim ve bir yandan sosyalleştim. Yeniden evlenebileceğim birini aradım. Yalnızlık bana göre bir şey değil. Yalnız yaşayan, kendi kendine yetebilen kadınlara saygım sonsuz. Sizin içinde hakkınızda hayırlısını dilerim.

Erken yaşta yapılan evlilikler ile ilgili bir konuda farklı görüşleri savunmuştuk. Üzüldüm evliliğinizin bitmesine... Ama her şerde bir hayır vardır, Allah yolunuzu açık etsin

Ben bunu anlamıyorum ya kusura bakmayın! daha boşanmadan ne erkeği hanımefendi? Şu anda boşanın ve uzunca bir süre kimseyi hayatınıza almayın, kafanızı toplayın, ondan sonra düzgün, namuslu ve aklı başında, niyeti ciddi bir erkek çıkarsa, iletişim kurabilirsiniz. Ha yok ben daha asla evlenmem diyorsanız da bir şey diyemem.. Son olarak karşınıza erkek de çıkar, burası Türkiye! bir kadın istemiyorsa yalnız kalamaz, erkek gibi değiliz biz.

Haklarını al ziynet takılar varsa eğer kadının hakkıdır nafakanı bağlat hayat boşanmış kadın için Türkiyede çok daha zor geçim derdi ayrı insanların bakış açısı ayrı bir mücadele bu ülkede

Çok şanslısîn yaş daha 23 çocuk yok bak ikinci evliligimi çok düsünmeden yaptığım icin yine cok mutsuzum önune bak hayatını kazan ve iyi tanıyarak evlen bu defa keske senin yerinde olsam şuan

Ohh hayat daha sımdı baslıyor. Hatta bebegınız olmadıgı ıcın kardasınız bıle.

19 yaşında ne evlenmesi ya aynı yaştayız şu an sütümü içiyorum birazdan yatarım. Bide bebek istiyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…