Çocuk var mı?Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
YokÇocuk var mı?
Cok teşekkür ederimBaştan zor oluyor ama sonra alışıyor insan.
İnsanoğlu nelere alışmıyor ki...
Allahım yardımcınız olsun,yolunuz açık olsun inşallah.
Umarim oyle olur gerçekten icimde korkular var biri bitse biri baslayanYaş 28. 35’ten önce evlenmenin mümkün olmadığı şu zamana bakarsak çok şanslısınız bile diyebiliriz. Tabii daha iyisi evliliğinizi mutlu şekilde sürdürmekti ama nasip.
Boşandıktan sonra hayat süper olmuyor, konfetiler, havai fişekler patlamıyor. Boşanan kişinin sahip olduklarına göre değişiyor durum. Çocuk, meslek, aile desteği, kira, aile yanında yaşamak, yaş faktörü, bulunduğu şehir.
O yüzden sorunuzun tek bir cevabı yok. Hayatımızı kendimiz iyileştirebilrz. Sizin hayatınız da çok iyi olur inşallah.
Anlasmali bosanma davasi açıldı. Maddi tazminat alacagim bir miktar. Altin zaten bisey yoktu kalan... Ben memleketime donecegim mahkeme sonrasi.. Her sey 24unden sonra basliyor yani aslındaAltinlar falan varsa onlara sahip cikin sizin hakkiniz cunku. Evden de mumkunse esiniz gitsin siz degil. Bir avukatla gorusun mutlaka.
O zaman işiniz daha kolay olacak. İlk başlar biraz sancılı olur ama ama geçecek. Kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun.
Artik çalışmıyorum sehir degistirip ailemin yanina gideceğim icin orada yeni bir kariyer planlamak zorundayimAynı yastyz.Birde bebeğim var .Bosanali iki ayı geçiyor . Kötü bisey beklemiyo arkadaşım sen kendini bildikten sonra .Şu var calsyrsan iş ortaminda sanki amansız bir hastalığa yakalanmssn gibi bakışlar oluyor.Fakat sen ezik durmazsan , bosandgini göğsün gere gere sylersen o bakislrda degisyor .
Cok teşekkür ederim inşallah oyle olurO zaman işiniz daha kolay olacak. İlk başlar biraz sancılı olur ama ama geçecek. Kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun.
Umarim sizin icin de harika seyler olur muhteşem bir hayatiniz olurAynı yastyz.Birde bebeğim var .Bosanali iki ayı geçiyor . Kötü bisey beklemiyo arkadaşım sen kendini bildikten sonra .Şu var calsyrsan iş ortaminda sanki amansız bir hastalığa yakalanmssn gibi bakışlar oluyor.Fakat sen ezik durmazsan , bosandgini göğsün gere gere sylersen o bakislrda degisyor .
İns her şey gönlünüzce göre olur çok çok mutlu olursnzArtik çalışmıyorum sehir degistirip ailemin yanina gideceğim icin orada yeni bir kariyer planlamak zorundayim
Aminn CanimUmarim sizin icin de harika seyler olur muhteşem bir hayatiniz olur
Onların yüzde 90i çamur gibi evlilikte debelenip duranlar.Aynı yastyz.Birde bebeğim var .Bosanali iki ayı geçiyor . Kötü bisey beklemiyo arkadaşım sen kendini bildikten sonra .Şu var calsyrsan iş ortaminda sanki amansız bir hastalığa yakalanmssn gibi bakışlar oluyor.Fakat sen ezik durmazsan , bosandgini göğsün gere gere sylersen o bakislrda degisyor .
Aynen takmyrm dasmeer ne kadar cesursun diyenlerde oldu ama .Tabi eski silik beni bilseler ne derlerdi bilemiyorumOnların yüzde 90i çamur gibi evlilikte debelenip duranlar.
ÇaktırmaAynen takmyrm dasmeer ne kadar cesursun diyenlerde oldu ama .Tabi eski silik beni bilseler ne derlerdi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?