Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
Yok hayir bu baska biriymisKimle aldatıyormuş. Şu iş yerinde adı çıkan kadınla mı? Merak ettim.
Umarim dediginiz gibi olur bunu cok isterimboşandıgın adamdan çocuk yoksa , bekar günlerine kaldıgın yerden devam edebilirsin ,
kısa bir tatille başlıyabilirsin yeni hayatına
Nasıl yakaladınız acaba kanıt vs aldınız öı? Nafaka ve tazminat taleplerinde bulunmayı unutmayın.Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
Bilgisayarda instagram mesajlarini yakaladim gorsel alamadim o an ofkeden ama anlasmali bosaniyoruzNasıl yakaladınız acaba kanıt vs aldınız öı? Nafaka ve tazminat taleplerinde bulunmayı unutmayın.
Öncelikle gecmiş olsun diyeyim... İnsan kaderinden kaçamaz... Bosandın ölmedin sonucta.. Şuan cok agır geliyordur bu durum ama zamanla alısıcaksın.. Basın dik tut.. Hic kımseye kendini ezik gösterme.. Herkese özelini anlatma.. Kımse senin yüreginin acısını anlamaz cünkü... Daha cok gencsin asıl bundan sonra başlıyor hayat.. Kendini mutlu et.. İmkanın varsa tatıl yap. İyi gelir. Sosyal hayata atıl.. Arkadaş cevreni genişlet.. Yalnız kalma yoksa bunalıma girersin ..Merhaba arkadaşlar
Kesinlikle psikolojik olarak rahatladım aslındaDemek ki sizin kıskançlıklarınızın altı boş değilmiş. En azından kendinizi suçlamaktan vazgeçmişsinizdir.[
Çok teşekkür ederim allah razı olsunYaşında ne var canım benim daha gençsin, kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadınsın.
İlk zamanlar zor gelebilir ama sonrasında daha güçlü olacaksın eminim ben.
Yeni hayatında yolun açık olsun.
Sakın üzülme.
Allah arkadaşlarimdan razi olsun beni bir an yalniz birakmadilar dediklerinizi yapmaya çalışacağım cok teşekkür ederimÖncelikle gecmiş olsun diyeyim... İnsan kaderinden kaçamaz... Bosandın ölmedin sonucta.. Şuan cok agır geliyordur bu durum ama zamanla alısıcaksın.. Basın dik tut.. Hic kımseye kendini ezik gösterme.. Herkese özelini anlatma.. Kımse senin yüreginin acısını anlamaz cünkü... Daha cok gencsin asıl bundan sonra başlıyor hayat.. Kendini mutlu et.. İmkanın varsa tatıl yap. İyi gelir. Sosyal hayata atıl.. Arkadaş cevreni genişlet.. Yalnız kalma yoksa bunalıma girersin ..
Yazıklar olsun bu aldatan erkeklere .Ben anlamadım yaa insan niye aldatır .Mesleğiniz var mıMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?