• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası hayat

İki erkekten fazlası peşimde oldu ama ben iki kişiyle görüştüm. Hayat devam ediyor demek için anlattım ☺️
Peşinde oldu, olmadı bunlar değerini belirlemiyor. Hayat böyle devam etmez. Boşanmış olduğun için hala onay arıyorsun bunu bıraktığın an asıl iyileştiğin gündür.

Yani daha 2 nci haftadan baska erkeklere kosmak ne oluyor acaba ?
Sen bide öğretmenmişsin(!) tüm aktivitelerine baktım erkek değilsen normal değilsin! burda ahlaknbekciliği yapamazsın 7 24 cinsellik baslıklarında millete laf yetiştirmişsin ınsan kendınde ne eksikse onu karalar ya. Senınkıde o hesap. Belli oldu şimdi 😂😂

Peşinde oldu, olmadı bunlar değerini belirlemiyor. Hayat böyle devam etmez. Boşanmış olduğun için hala onay arıyorsun bunu bıraktığın an asıl iyileştiğin gündür.
Ya onay aramıyorum. Bunlardan korkan kadınlar varsa diye korktukları gibi olmayacağını anlatmaya çalışıyorum 😅 Bitmeyecek sandıkları aşklarının bitip yerine yenilerinin gelebileceğini bilsinler istiyorum sadece. Yoksa her kadın her halukarda talep görür zaten bunun bilincindeyim

Evet dediklerin çok doğru . Bende bunu hep söylerim boşanmak aklı başında kadını yerinden zıplatıyor. Allah öyle güzel kapılar açıyor ki . Karşı cins anlamında da talipler oluyor . Bunu bende kafaya takardım artık kimse benle olmak istemeyecek vs diye düşünürdüm . Ancak boşandıktan sonra ısrarla benimle görüşmek isteyen erkekler yüzde doksan hiç evlenmemişti :D bazıları daha kolay cinsellige ulaşacağını düşünüp de yaklaşabiliyor bunların da farkında olmak lazım . Boşandıktan sonraki ilk ilişkim de daha önce hiç evlenmemiş biriyle dört ay sürdü. O da pek sağlıklı bi ilişki değildi ve bitirdim . Hiç kafasına takmıyordu bosanma durumlarını . Aksine hassas yaklaştı hep . Ben daha yeni boşanmış kadın etiketini duygusal anlamda üzerimden atabilmiş hissediyorum . Boşanmış dul kadın modundan çıkmak lazım

Yani bence biraz daha kendinizi erkeklere vermissiniz ve bu aciyi baska kollarda atlatiyorsunuz hissi olustu ama umarim mutlusunuzdur
Sizin zihniyetiniz bozuk olduğu için böyle yorumlamışsınız. Bu kıskançlığın altında gizli hayranlık olur hep. Bize hayır der reddedersiniz ama kalbinizi bilirsiniz. Geç olmadan içinizde kalanları yaşayın.

Ne yapacaktı? Kadının zaten 1 yılı çöp olmuş ne ara evlendi ne ara boşandı evlilik ne demek anlamamıştır bile. 1 yıl da hayatından çıkmış gitmiş insanın yasını mı tutacaktı? Boşandığı an özgür bu kadın gelen kısmeti geri mi tepecekti? Ay konu sahibi valla çok iyi yapmışsın kız, erkekleri geçtim kadınları bile mutlu edemiyoruz :D

Yeni hayatinizda mutluluklar dilerim. Aferin ya yasayin hayatinizi karalar bağlamayın gencecik yasinizda. Ana kuzusu bi kroyu iyi yapmissiniz sutlamakla

Sen neden hemcinslerine düşmansın bunu mu konuşsak acaba? Yaşayamadığın hayatlar içinde kaldı onun hırsı mı?

Eklentiler

• IMG_5439.webp
    IMG_5439.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
Ayy tamam en rahat sizsiniz en modern hepsi sizin olsun gozum yok haha ayy yetmezse yurt disindan takviye alin valla nedir bu dck meraki
cinsellik konularından çıkamayıp sürekli onları yorumlamışsın kim daha dck meraklısı tartışmayalım bence 😂 ama üzülme sen de aradığını bulursun bi gün

Ayy tamam en rahat sizsiniz en modern hepsi sizin olsun gozum yok haha ayy yetmezse yurt disindan takviye alin valla nedir bu dck meraki
Konulara yorumlarından dolayı erkek olduğunu düşünüyorum.
Eğer kadınsan da yazık bu zihniyete hele ki öğretmensen daha çok yazık.

İlişkim oldu diyor çünkü boşanan kadınların çoğu boşandıktan sonra yeniden bir ilişki yaşayabilir miyim yeniden sevebilir miyim diye merak eder kadın da çok aşıktım ağladım üzüldüm bitti boşandım yeniden heyecanlandım dünyanın sonu değil diyor. Tebrik ederim sevindim adınıza

Hanımlar merhaba. Bu yazıyı boşanma aşamasında olup o acı hiç geçmeyecek sananları biraz olsun rahatlatmak için yazıyorum. Çünkü geçen yıl ben de sizden birisiydim. İşte benim hikayem ve boşandıktan sonra hayat:

Çok uzatmayacağım. Biz deli divane aşık olarak evlendik. Evlenene kadar ne kadar ana kuzusu olduğunu bilmiyordum. Kendi evliliğimde ikinci kadındım. Birinci kim diye sormayın, annesiydi. Kadın arkadan oğluna gazı verip verip bizi 3-4 ayda ayırmayı başardı. Ve biz gerçekten çok aşıktık ama annesine olan bağımlılığı aşkımızı yendi maalesef. Birinci yılımız dolar dolmaz da boşandık.

Gelelim asıl konuya. Boşanma kararı aldıktan sonraki 5-6 ay ömrümden ömür gitti. Çok ağladım. Bu acı hiç geçmeyecek sandım. Eminim aranızda şu an bunu yaşayanlarınız vardır. Emin olun geçiyor. Dünyanın en aşık insanını kendiniz sanıyor, benimkisi farklı ben unutamam diyorsunuz. Ama unutacaksınız. O dönem ben boşandıktan sonraki hayattan çok korkuyordum. Ama hiç korktuğum gibi olmadı. Boşanma tarihi gelene kadar benim aşkım bitmişti. Boşanma gerçekleştikten 2-3 hafta sonra da dünyalar yakışıklısı bir beyefendiyle tanışıp onunla çok keyifli vakit geçirdim. Ama bazı nedenlerden ayrılmak istedim. 2 ay sonrasında peşimde deli gibi koşan bir beyefendiye şans verdim. Fakat o da daha önce evlenmediği için bir an önce evlilik hayatını tatmak istiyordu. Ben yeni bir evliliğe hazır olmadığımı söylediğim için bir süre sonra aramız açıldı ve yine ben ayrıldım.

Gördüğünüz üzere iki ayrılık da benim isteğimdi. İstesem gayet de mutlu bir çift olarak hayatıma devam edebilirdim. Yani korkmayın erkekler sizden vebalı gibi kaçmayacak.

Bunlar dışında ikinci üniversiteme başladım, gitar çalmayı öğrendim, spora başladım, yeni arkadaşlar edindim ve birlikte yaşadığımız o yerden taşınıp yeni düzen kurdum. Hiçbir şey korktuğum gibi olmadı. Hayat bitecek sanmıştım ama bitmedi.

Artık ne istediğinizi daha iyi biliyorsunuz. Yoldaki işaretleri daha iyi toplayabileceksiniz. Aslında olaya bir tecrübe kazandım gözüyle bile bakacağınız zamanlar gelecek.
Şu an bende bu süreçten geçiyorum. Baba evine geldim 2. Gecem. Bugün tüm gün eşyalarımı yerleştirdim ağlaya ağlaya. Evet bende süreçten çok korkuyorum çok ağlıyorum ama bitmesi gerek. Umarım benimde aşkım biter

Bende şu an boşanma aşamasındayım çocuğum yok ve anne olmayı çok istiyorum. Boşanırken en çokta buna ağladım. Ve evet bende bundan sonra ilişki olmaz diye korkuyorum netice de evlenip boşanmış olacağım. O yüzden o kısımlar bana iyi hissettirdi. Teşekkür ederim konu sahibi 🫶🏻

cinsellik konularından çıkamayıp sürekli onları yorumlamışsın kim daha dck meraklısı tartışmayalım bence 😂 ama üzülme sen de aradığını bulursun bi gün
Gerçekten cinsellik konularından çıkmamış, ne okursa okusun fikri bu olunca, konuyu evirip çevirip oraya getiriyor.

Back
X