• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası hayat

Ya onay aramıyorum. Bunlardan korkan kadınlar varsa diye korktukları gibi olmayacağını anlatmaya çalışıyorum 😅 Bitmeyecek sandıkları aşklarının bitip yerine yenilerinin gelebileceğini bilsinler istiyorum sadece. Yoksa her kadın her halukarda talep görür zaten bunun bilincindeyim
Bı turlu anlasilamamissin. Hayır Türkçe de yazıyorsun halbuki. Neyini bu kadar anlamamak için direttiler bi anlayamadım ya. Şurada insanlara destek olmak için kendi tecrübelerini paylaşacağım diye dünya kadar negatif insana laf anlatmak zorunda kalmışsın.
Seni yargılayanlar gitsin de senin eski kocanın başında dikilip nöbet tutsun önce.Hayret bişey ya.

Çok sevgiler konu sahibi 💞

Son düzenleme:
Ben de bir süre ayrı yaşadım sonra barıştım ama aldatılmaya devam ettim boşanma davası açtırdım marta ben de özgürüm çok şükür 🤣🤣 boşanmak bir son değil bence daha huzurlu daha onurlu bir hayatın başlangıcı🌸

Yani bence biraz daha kendinizi erkeklere vermissiniz ve bu aciyi baska kollarda atlatiyorsunuz hissi olustu ama umarim mutlusunuzdur
cidden tuhafsınız ya kadın ne güzel bir şey anlatmış ama yine bi fitne fesatlık bulup yorum yapabilmişsiniz inanılmaz asla siz olmak istemezdim sürekli kötülük düşünerek hayat ne zordur yazık acınası bir haldesiniz

Peşinde oldu, olmadı bunlar değerini belirlemiyor. Hayat böyle devam etmez. Boşanmış olduğun için hala onay arıyorsun bunu bıraktığın an asıl iyileştiğin gündür.
okuduğunuzu anlama probleminiz mi var? boşanmış kadınlara sürekli bir daha kimse sana bakmaz evlenp boşanmış kadını kimse istemez diyorlar ya hep, hanımefendi öyle olmadığını belirtmek için yazmış hala erkeklerle görüşebildiğini. peşinde koşmaları değil konu yani onay beklemesi değil algılayabildiniz mi olayı?

Yani daha 2 nci haftadan baska erkeklere kosmak ne oluyor acaba ?
Bunun bir süresi mi var? Mesela sizin gibi düşünenlerin içine sinmesi için ne kadar süre beklemeli? Boşanma gerçekleşmiş. Ki evlilik genelde boşanma gerçekleşmeden çok önce bitiyor. Bu zihniyet boşanan erkek 3 gün sonra evlendiğinde 'iyi yapmış evlenmiş zaten erkekler yalnız yapamaz' diyen zihniyet. Siz olurda bir gün boşanırsanız 2 hafta sonra biriyle görüşmezsiniz.

okuduğunuzu anlama probleminiz mi var? boşanmış kadınlara sürekli bir daha kimse sana bakmaz evlenp boşanmış kadını kimse istemez diyorlar ya hep, hanımefendi öyle olmadığını belirtmek için yazmış hala erkeklerle görüşebildiğini. peşinde koşmaları değil konu yani onay beklemesi değil algılayabildiniz mi olayı?
Okuduğumu anlama problemim var mı? Bir dakika düşüneyim, hayır yok. Kim diyor? Aa hala erkeklerle görüşebiliyor olduğunu belirtmesi ama bakın erkeklerle bu kesinlikle bir onay arayışı, aksini kanıtlamak için çaba değil. Kesinlikle değil evet (!)

güzel insanlar ,

konuya gelen son bir kaç yoruma genel anlamda yazmak istedim.
diyelim ki konu sahibi onay alma ihtiyacı hissetti. Kendisi için ruhu için o an bu gerekiyordu.
bana ne ? , bize ne? , size ne ?

bir şeyleri istediğin dil , yöntem , üslup ve şekilde anlatın. Karşıdakinin anlayacağından ibaret unutmayalım.
Kendinizi yormayın herkes istediğini düşünsün:)

hepinizi seviyorum <3

Okuduğumu anlama problemim var mı? Bir dakika düşüneyim, hayır yok. Kim diyor? Aa hala erkeklerle görüşebiliyor olduğunu belirtmesi ama bakın erkeklerle bu kesinlikle bir onay arayışı, aksini kanıtlamak için çaba değil. Kesinlikle değil evet (!)
onay arayışında olduğuna dair bir metin mi yazmış? tamamen sizin fitne fesatlığınız bu düşünce tamamen bu. herkes benim gibi anlamış bi siz bu şekilde saçmalamışsınız o yüzden bence bi sorgulayın niyetlerinizi

Back
X