konu sahibi kız kardeşim ,
sen mükemmel bir detaysın demek istiyorum.
ama sana gelmeden önce şu bir kaç yorum yapanlara cevap vermek istiyorum içimde tutamayacağım :)
Boşanma sonrası beni erkeklerden çok hemcinslerimin yorduğunu altını çizerek dile getirebilirim.
Bir kadın , başka bir kadının bu denli düşmanı olamaz. Gerçekten aklım fikrim uzaktan yakından bunu idrak edemiyor.
Boşandıktan sonra bende spora başladım , fitleştim. Ara verdiğim hobilerime devam ettim. Yeni sosyal çevrelere dahil oldum . Bir çok insanla da tanıştım.
Bu süreçte benimde gelgitli anlarım inanılmaz fazla oldu.
Kadınız , değer ölçütümüz tabi ki kaç erkeğin bizi istediği değil. Ama ruhumuza dokunulması, hangi kadının hoşuna gitmez ?
Şu kendinizi erkekler vermişsiniz yorumu trajikomik :)
Muhtemelen yorumu yapan kişi böyle bir durum yaşasa kim bilir neler yapacak..
Siz sadece ruhunuzun okşanmasını istemişsiniz . Bunu hangi kadın istemez ki ?
Toplumun sığ görüşünden kendinizi çekip çıkarıp , güzelliklerle kendinizi baştan aşağı donattığınız için tebrik ederim .
Bende son zamanlarda her şey daha yolunda gibi hissediyorum .
İlk boşandığımda toplumun o sığ bakışına maruz kaldığımda bir an ben bile boşandığım için '' kusurlu olacağım '' inancına kapılmak üzereydim
Ama bildiğim tek bir şey vardı. Ben kendime nasıl muamele edersem , çevremdeki herkesin bana öyle muamale edeceğiydi.
Güzelleşen , iyileşen kadın görünce bazıları deliriyor . Umarım günün sonunda herkes kalbindekinin ekmeğini yer.
Sana öyle bir sarıldım ki kız kardeşim anlatamam :)
Boşandıktan sonra benimde karşıma bazı kişiler çıktı . Muhafazakar ve seküler erkekler. Ve gerçekten bunların sanırım 1 tanesi hariç ( oda ailesi kaynaklı ) bu durumu asla problem olarak görmedi.
Bunu görmek onay alma ihtiyacı değildi , aksine teyit etmek ve özgüven oluşturmaktı.
Ve şimdi seçici olup , elemek inanılmaz bir şeymiş onu görüyorum .
Unutmamak lazım , bazıları sadece konuşur . Hep konuşur.
Biz icraat yaparız :)
Yolun, biz kırılmış tüm kadınların yolları çiçek bahçesinden hallice olsun ...