Boşanma sonrası ilk flört deneyimim

Daha karakteri oturmamış biri. İkinci hata olur bu.

Adam açık açık seni yatağa atmak istediğini söylemiş, ne arkadaş kalmasi? Niye bu kadar safsiniz ya

Buluşmayın o varken, ben olsam gruplardan da çıkardım arkadaş grubum ona tepki gostermiyorsa.

Şimdi siz böyle yazınca aynen dolaylı yoldan öyle söyledi. Ben de kendime ondan kızıyorum zaten. Azarlamam, Salak, Hadsiz, Terbiyesiz falan demem gerekirdi. Ben saf saf nazik nazik yaşam tarzıma uygun değil dedim karşıdakinin karakteri ve kapasitesi belliNeyse hepinize çok teşekkürler. Görmezden geliyordum ama buradan da doğru yolda olduğumu teyit etmiş oldum. Sosyal çevremin bir kısmından uzaklaşmış oldum ama ona da yapacak bir şey yok. İyi ki varsınız hepiniz

Son düzenleme:
İlgisi başka birine kayınca sizi birakır anca bu tip. Belli ki hastalıklı bir psikolojide. Ama azıcık aklı olan hiçbir kadın kabul etmez böylesini. İşte sizin gibi bir kahveye bir yemeğe çikar ne olduğunu anlayıp yol verir.
Böyle bir tipten dolayı ben olsam sevdiğim ortamdan arkadaşlardan uzaklaşmam. O defolsun gitsin. Herkesin içinde de ağzının payını veririm iki sn bile düşünmem.

biten evliliğin için geçmiş olsun ve yeni hayatın hayırlı olsun bu tip insanlar her yerde var malesef arkadaş grubunda yer alıyor diye onu görmek zorunda değilsin aslında. başta seni çekici bulup acaba elde edebilir miyim diye kendi kendine rekabete girmiş gibi görünüyor. baktı ki sen biraz meylediyorsun, o da uzak kal o gelsin stratejisini uygulamış boşanmış kadın psikolojisi "zaten gelecek" demiş ama sen bu yemi yemediğin için de tekrar geri adım atmış aramalara mesajlar atmaya dönmüş. bu sefer de gerçek niyetini belli etmiş. sen bunu da kabul etmeyince artık küçümseme moduna insanlarla senin dedikodunu yapmaya başlamış bir de kıskan diye arkadaşlarına sulanıyor. baştan aşağı falso. o varsa ben gelmiyorum demelisin. onun olduğu ortamlara gitmemelisin. kendine saygı duyduğun çok belli seni çok takdir ettim. kesinlikle görüşme bunun bi tık ilerisi iyice saçmalığa gidiyor.

Cledyana haklısın. Yaptığı şey zorbalık ve bu saçma insan yüzünden sosyal yaşamımı sınırlandırmamalıyım. Boşanırken de kendime bir daha asla başka bir kişi yüzünden yaşamımı biçimlendirmemeye söz vermiştim aslında. Ama biraz tahammül sınırlarımı zorluyor ve o yüzden en azından şu dönem ortak ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyorum. Kendisini başka birini bulunca yakamdan düşmesini umuyorum. Belki biraz kafamı dinledikten sonra senin dediğin gibi yaparım.

MatmazelVera, güzel mesajın için çok teşekkür ederim. Evet tam da söylediğin gibi bir seyir izledi olaylar. Bu yaştaki insanların beyninin bu kadar çiğ kalabilmesi çok acındırıcı ve üzücü aslında. Evet Kendime saygı duyuyorum ve kendimi seviyorum. Narsistçe değil tabi ki. O yüzden başkalarının sanki beynim, kişiliğim yokmuş gibi sadece bir bedenden ibaretmişim gibi davrandığı bir ilişkiye girmem. Bunu varoluşuma hakaret gibi algılıyorum ben sadece bir bedenden oluşmuyorum ki ruhum var benim. Bu benim bakış açım tabi. Zaten böyle bakmasam o evlilikten ruhum sağlıklı olarak çıkamazdım, özgüvenim yerle yeksan olmuş olurdu muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…