- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
4 yıl olacak şubatta. Benim çocuğum yok.ne zaman bosandin yani ne kadar sure gecti uzerinden? bende yeni bosanma karari almis hatta 11 aylik da kizi olan bir anneyim. karsilikli aldik bu karari ama yine de gecen yillarima harcagidim emegime uzuluyorum, uzulmemek elimde degil cunku
bende bir de 27sinde 11 aylik olacak dunyadan bir haber bi bebis var4 yıl olacak şubatta. Benim çocuğum yok.
bende bir de 27sinde 11 aylik olacak dunyadan bir haber bi bebis var4 yıl olacak şubatta. Benim çocuğum yok.
Neden dolayi ayrildinizda bukadar cabuk sonuclandi karsi taraf kabulmu etti bosanmayi ? Benimko bosanmam diyor daha durusma tarihi bile belli degil ama ben bir an once kurtulmak istiyorun 9 ayi bulur diyende var 1 aya biter diyende . Neye gore ?ben dava actım
1 ay snr davam oldu 5 dakıkada bosandım
ve mahkemeden hemen snr ıyı oldum
bosanma kararını verene kadar cok acı cektım snrasında hersey su gbı aktı gtti
Anlaşmalıysa ve de çok kalabalık bir şehirde değilseniz çabuk sonuçlanır. Ben dava açtıktan bir hafta sonra boşandım.Neden dolayi ayrildinizda bukadar cabuk sonuclandi karsi taraf kabulmu etti bosanmayi ? Benimko bosanmam diyor daha durusma tarihi bile belli degil ama ben bir an once kurtulmak istiyorun 9 ayi bulur diyende var 1 aya biter diyende . Neye gore ?
sorumsuz bırıydıNeden dolayi ayrildinizda bukadar cabuk sonuclandi karsi taraf kabulmu etti bosanmayi ? Benimko bosanmam diyor daha durusma tarihi bile belli degil ama ben bir an once kurtulmak istiyorun 9 ayi bulur diyende var 1 aya biter diyende . Neye gore ?
İnşallahİlk evliliğimi 20 yaşımda yaptım,25 yaşında ayrıldım.5 yıl zaten o kadar olmayacak şeylere tahammül etmiştim ki ondan ayrıldığımda yeniden doğdum,gözlerimin feri geldiMahkeme celbini gönderdiğimde sanki zafer kazanmıştım o derece yani..Benim ayrılığım mutlulukla sonuçlandı Tabi ayrılık esnasında stres çektim ama o kadar olması normal,hayatım tamamen değişti yurtdışındaydım çünkü.
Senin de zamanla düzeleceğine inanıyorum..
psikiyatr ilaçlar hiç bir işe yaramaz size söyleyeyim. Neden dünyanın sonu gibi davranıyorsunuz anlamıyorum. Herkesin başına gelir bu. Burada çoğu kişi boşanmış, tekrar evlenmiş ya da evlenmemiş. Ama hayatı kendinize zindan etmenin anlamı yok. Sizi bir cd bu kadar etkilediyse durum vahim. Severek mi ayrıldınız geçmiş konularınıza bakmadımmerhaba arkadaşlar, bana şimdi yine çok kızacaksınız ama ben yine çok kötüyüm Akşamdan beri ağlıyorum, ailem de hem kızıyor hem de üzülüyor ama bugün yine çok kötü oldum. Bugün bir arkadaşıma gitmiştik orada düğün cd sini falan izletti. Tabi yaşadağım her şey aklıma geldi çok kötü oldum. İçim çok acıyor. Ne zaman tamam bu sefer ayağa kalktım desem her seferinde tekrar düşüyorum. Ben evlenmeden önceki günlerimdeki gibi olmak istiyorum. Ama hayata dair ne ümidim ne de beklentim yok. Bu arada psikiyatri ye gidiyorum ama o lanet olası ilaçlar bana kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı. Şimdi kendimi çok çirkin ve çok yaşlı buluyorum. Daha yeni 29 yaşına girdim oysaki. Çocuğum yok çalışıyorum ama bugün o cd yi izleyince çok kötü oldum
Hayır severek ayrılmadım.psikiyatr ilaçlar hiç bir işe yaramaz size söyleyeyim. Neden dünyanın sonu gibi davranıyorsunuz anlamıyorum. Herkesin başına gelir bu. Burada çoğu kişi boşanmış, tekrar evlenmiş ya da evlenmemiş. Ama hayatı kendinize zindan etmenin anlamı yok. Sizi bir cd bu kadar etkilediyse durum vahim. Severek mi ayrıldınız geçmiş konularınıza bakmadım
O zaman kendinize zaman tanıyın. Çalışıyor muşsunuz hafta sonları arkadaşlarınızla daha çok takılın. Belli zaman sonra geçecektir. Sizi rahatsız eden (dün kü olay gibi ) ortamlardan belli süre uzak durun.Hayır severek ayrılmadım.
İlaçları bıraktım şimdi de çok kötüyümBiraz sert gelebilir yazdıklarım şimdiden kusura bakmayın. Ne yazık ki toplum olarak genel bir arabesk ve ajitasyon eğilimi var bizim millette. 4 yıl olmuş boşanalı, başka birisinin düğün cd'sini izlediniz diye saatlerce ağlayacak kadar üzülmeniz normal değil. Hem de severek ayrılmadım diyorsunuz. Aklınızda kendinizi acınacak bir pozisyona sokmuşsunuz ve günlerinizi kendinize acıyarak geçiriyorsunuz. Hayatınızı pozitif yönde değiştirecek kararlar alın. Mesela duygusal şarkılar sizi üzüyor mu, bundan sonra müzik dinleyeceğiniz zaman hızlı, enerjik şarkılar çalan radyoları açın. İlaçlar hem size kilo aldırdı hem de psikolojinizi düzeltmedi mi, psikoloğa gidip ilaçsız terapiyi deneyin, spor yapın, kilo verin. Hobi edinin, birşeylere merak sarın, kitap okuyun. Önce kendinizi sevin.
Artık ona da inanmıyorumO ilaçları kendi kendinize pat diye bırakmak doğru değil. Dozu azaltılarak veya daha hafif bir ilaca geçilerek yavaş yavaş bırakılması lazım. Psikolog yardımı alın.
Giyimim kuşamım gayet iyi. Can sıkıntısından şimdiye kadar bir sürü para harcadımPsikolog, ilaçlar biyere kadar iyi gelir. daha 29 yaşındasın çok gençsin. senin yaşında hayata yeni atılan bi sürü kadın var. bende kendini dibe çekmeyi bırakmalısın ve aynı şeyleri düşünmekten vazgeçmelisin. Sana tavsiyem:
Saç rengini modelini değiştir.
Giyim tarzını gözden geçir, makyaj yap.
Yeni bir kitaba başla. (Ayşe Kulin'in kitaplarını tavsiye ederim)
Sağlıklı beslen sağlıklı düşün.
Kendine hedefler koy.
Ve kesinlikle negatif düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?