- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Artık ona da inanmıyorumMesele eski eşim falan değil. Sadece bu olay neden başıma geldi diye çok üzülüyorum
Evet kendi kendime bıraktım çünkü onlar da bir işe yaramıyorduPeki ilaçları kendiniz ani bir şekilde mi bıraktınız. Bakın o ilaçların bu şekilde bırakılması bile başlı başına sıkıntı veren bir süreç. Lütfen bu işleri doktor kontrolü olmadan yapmayın. Alçıya alınmış bacağınızı, iyileşti bu diye alçıdan kendi kendinize çıkarmanıza benziyor bu. Usulü olan şeyler bunlar.
Giyimim kuşamım gayet iyi. Can sıkıntısından şimdiye kadar bir sürü para harcadımFakat içim, ruhsal yapım dökülüyor. Açıkçası yalnızlıktan da sıkıldım. Ama sırf yalnız kalmayayım diye karşıma çıkan kişilere de pek sıcak bakmıyorum, kafama uymuyorlar Gelecekten çok ümitsizim
Teşekkür ederim yorumların için. Ama bazen çok üzülüyorum. Hep yalnız kalacağımı düşünüyorumbende 2 yıl önce ayrıldım ve çocuğum yok. aynı senin gibi. sadece bir bayan arkadaşım var yakın görüştüğüm. hayatında illaki bir erkek olmak zorunda değil ve mutluluğun tek çaresi evlilikte değil. unutma insanın en iyi doktoru ve yardımcısı kendisidir. düşünce yapını değitirmeye çalış. güçlü kadın olduğunu hissetmek güzel bir şey.
Evet kendi kendime bıraktım çünkü onlar da bir işe yaramıyordu
Giyimim kuşamım gayet iyi. Can sıkıntısından şimdiye kadar bir sürü para harcadımFakat içim, ruhsal yapım dökülüyor. Açıkçası yalnızlıktan da sıkıldım. Ama sırf yalnız kalmayayım diye karşıma çıkan kişilere de pek sıcak bakmıyorum, kafama uymuyorlar Gelecekten çok ümitsizim
valla ben evlı degılım ama dugun cdsı gorsem aglarım duygulanırım guzel bır olayy cunku.bence sen boyle seyler ızleme.komedı fılmı ızle spor kursuna yazıl,yogaya gıt,makyaj kursuna gıt,yenı ınsanlarla tanış.merhaba arkadaşlar, bana şimdi yine çok kızacaksınız ama ben yine çok kötüyüm Akşamdan beri ağlıyorum, ailem de hem kızıyor hem de üzülüyor ama bugün yine çok kötü oldum. Bugün bir arkadaşıma gitmiştik orada düğün cd sini falan izletti. Tabi yaşadağım her şey aklıma geldi çok kötü oldum. İçim çok acıyor. Ne zaman tamam bu sefer ayağa kalktım desem her seferinde tekrar düşüyorum. Ben evlenmeden önceki günlerimdeki gibi olmak istiyorum. Ama hayata dair ne ümidim ne de beklentim yok. Bu arada psikiyatri ye gidiyorum ama o lanet olası ilaçlar bana kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı. Şimdi kendimi çok çirkin ve çok yaşlı buluyorum. Daha yeni 29 yaşına girdim oysaki. Çocuğum yok çalışıyorum ama bugün o cd yi izleyince çok kötü oldum
Bilmiyorum herkese bir kulp buluyorum.Mesele düğün cd si izlemek değil bence.
Hayatta karşına bu tarz detaylar çıkabilir ve sana eskiyi hatırlatabilir.
Hatırlayıp bir anlık hüzünlenmek bence çok doğal.
Ama bunun seni saatlerce ağlatması tuhaf.
Bence yalnızlıktan bu kadar mutsuzsan, çok irdelemeden gönül ilişkilerinde bulun.
Akışına bırak. Bence sevilmeye, değer görmeye açsın sen..
Elbette önüne gelenin kollarına atıl demiyorum.
Ama tanımaya değer insanlara aç kendini.
En baştan ya şusu ya busu deme basit şeyler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?