Boşanma sonrası ne zaman iyi oldunuz?

Artık ona da inanmıyorum Mesele eski eşim falan değil. Sadece bu olay neden başıma geldi diye çok üzülüyorum

Peki ilaçları kendiniz ani bir şekilde mi bıraktınız. Bakın o ilaçların bu şekilde bırakılması bile başlı başına sıkıntı veren bir süreç. Lütfen bu işleri doktor kontrolü olmadan yapmayın. Alçıya alınmış bacağınızı, iyileşti bu diye alçıdan kendi kendinize çıkarmanıza benziyor bu. Usulü olan şeyler bunlar.

Evet kendi kendime bıraktım çünkü onlar da bir işe yaramıyordu

bende 2 yıl önce ayrıldım ve çocuğum yok. aynı senin gibi. sadece bir bayan arkadaşım var yakın görüştüğüm. hayatında illaki bir erkek olmak zorunda değil ve mutluluğun tek çaresi evlilikte değil. unutma insanın en iyi doktoru ve yardımcısı kendisidir. düşünce yapını değitirmeye çalış. güçlü kadın olduğunu hissetmek güzel bir şey.

Teşekkür ederim yorumların için. Ama bazen çok üzülüyorum. Hep yalnız kalacağımı düşünüyorum

Evet kendi kendime bıraktım çünkü onlar da bir işe yaramıyordu

İşe yaramadığını düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey bunu doktorunuzla konuşup usulüne göre bırakmaktı. Her şeyden geçtim hadi bunu ben kendim yapacağım dediniz internetten yavaş yavaş nasıl bırakılır araştırsaydınız keşke. Beynin kimyasını etkileyen şeyler bunlar.
İlacı yeni bıraktıysanız gidin bunu doktorunuza danışın. Yok yeni değilse terapi düşünün. Ne kaybedersiniz? Ben hayatında hem iki kere ilaç kullanmış hem de şu anda terapiye giden bir insan olarak konuşuyorum. İşe yarıyor.

ben de 4 kusur sene önce ayrıldığım erkek arkadaşımdan sonra üzüntüden kendimi harap etmiştim. o dönem bir akrabamızın düğününde gelinle damat ilk dansını yaparken mesela hıçkırıklara boğulmuştum. çünkü o tarihlerde biz de evlilik düşünüyorduk. şimdi dönüp bakınca keşke bu kadar üzülmeseydim diyorum. benim de unutmam 3 seneyi buldu. tam bir aptallık. ben sadece sağlığımdan ve yaşam sevincimden oldum, o gayet güzel hayatına devam etti.

şunu öğrendim. insan en büyük kötülüğü kendine yapıyor. bir ilişki bitti mi? yasını tutarsın ama sadece makul bir dönem. uzaması patolojik bir durumdur. ben mesela sürekli onun sayfasını takip ettim 2 sene. onu gördükçe içim kanadı. resimlerde mutluydu eğleniyordu farklı yerlere gidiyordu vs . bunları gördükçe ben kendime daha da acıdım. zavallı gibiydim. yoluma devam edemiyordum saplanıp kalmıştım. ben ne zaman ki bakmayı bıraktım ve telefon numaramı değiştirdim, o zamandan sonra iyileşmeye başladım. sonra kısa süreli görüştüğüm birkaç kişi oldu. hiçbiri bana uygun değildi uzatmadım. en son birini sevdim benimsedim ondan da acayip bir kazık yedim, aldatıldım. eskinin acısı falan geçti:) şaka bir yana, hayat devam ediyor. ve yeniden seviyorsun. senin şuanda tek sorunun kalbinin boş olması bence. şöyle tatlı bir insan olsa, minik minik flört etsen, mesajlaşsanız, buluşup çikolatalı pasta yeseniz bak bakalım o zaman eskinin adı kalıyor mu ama işte bu işler ha deyince olmuyor. tamamen şans kader çevre vs ile ilgili. diliyorum ki en kısa zamanda karşına kalbini attıracak biri çıksın. o zamana kadar da lutfen kendini daha fazla üzme.

valla ben evlı degılım ama dugun cdsı gorsem aglarım duygulanırım guzel bır olayy cunku.bence sen boyle seyler ızleme.komedı fılmı ızle spor kursuna yazıl,yogaya gıt,makyaj kursuna gıt,yenı ınsanlarla tanış.

Mesele düğün cd si izlemek değil bence.
Hayatta karşına bu tarz detaylar çıkabilir ve sana eskiyi hatırlatabilir.
Hatırlayıp bir anlık hüzünlenmek bence çok doğal.
Ama bunun seni saatlerce ağlatması tuhaf.

Bence yalnızlıktan bu kadar mutsuzsan, çok irdelemeden gönül ilişkilerinde bulun.
Akışına bırak. Bence sevilmeye, değer görmeye açsın sen..
Elbette önüne gelenin kollarına atıl demiyorum.
Ama tanımaya değer insanlara aç kendini.
En baştan ya şusu ya busu deme basit şeyler için..

İlaçlar bende işe yarıyor. Boşanma konusunda değil ama başka sorunlarımı atlatmamda oldukça yardımcı oldu. Belki doktorunu değiştirmelisin.

Ilaclari kendi basina birakmissin simdi okudum, doktor kontrolunde birakman gerekiyordu. Yoksa daha kotu oluyor insan.

Bir kadının en güzel yaşı 30 canım hâlâ genç ve güzel olduğu ve artık akıllandığı yaş sakın kendini bırakma kendin için yaşa mutlu ol kendine iyi bak geçmişi düşünme geçmiş geçmişte kaldı düşünüp uzme kendini yarınlar daha guzel olur umarım

Bilmiyorum herkese bir kulp buluyorum.

Sen bosanalı 3 sene oldu sanırım
Takıntı oldu artık bu mevzu, kendini tanımlama şeklin oldu, merhaba adım Munevvergul bosandim...durum bu

Upppsss 4 sene olmuş

Adamın çocuğu bile oldu galiba
Yatarak tedavi olmayı ya da hipnozu falan düşünmez misin

Arkadaşınız niye böyle bir şey yaptı ki? Siz de keşke şu an hassasım sonra izleyelim deseydiniz

Bence, sağlıklı hareket etmek için bir psikolog ile görüşmende fayda var. Sadece boşanma ve yalnızlık duygundan dolayı değil, her aşamada sana yardımcı olacağını, hayatını tekrar eline almanı sağlayacağını düşünüyorum.
Ben eşimle boşanma arifesindeydim, evlere kadar nerdeyse ayırdık ve ortak bir dostumuzun tavsiyesiyle çift terapistine gittik. Hiç birşey düzelmez diyordum,hatta hiç birşey hissetmediğimi bile söylüyordum eşim için ama herşey değişti ve birbirimizi daha iyi anladık sanırım, herşey şimdi çok güzel gidiyor.
Yani, psikolog ve terapinin çok yararı olduğunu düşünüyorum.Her aşamada yardım almakta fayda var bence.

4 senedir sana demedigimiz kalmadı, hep aynı konular.
ALLAH sana dua et saglıkla alakalı başka dert vermesin.
Dünyanın sonu gelmiş gibi hareket ediyorsun.
Evlenmeye o kadar takmışsın ki başka şeyleri düşünmeye fırsat kalmıyor.
Aok'un da dedigi gibi Münevver denilse akla ilk gelen şey belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…