Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşinin hataları da vaardır belki ama seni ihmal ediyorsa filan bu onun değil senin ikinizin problemi anneniz biraz bencil davranmış bence
bir şikayeti varsa sana söylese sen konuşsaydın eşinle yüz göz olması çok yanlış
bir de orası snein yuvan ve bir çocuğun var artık sırf annenle tartışıldı diye o çocuk babasız mı bırakılacak bu nasıl bir mantık
eşinle güzel güzel konuşup derdini anlatabilirsin annen hakaret neden ediyor ki
kimin kimne hakarete hakkı var allah aşkına
benim annemde 3 damat var hiç birine karşı sesini bile yükseltmez ,şikayeti varsa da damatla tartışmak yerine bize söyler
eşinizi karşınıza alın ve kırmadan annenizin hakaret etmesinin yanlış olduğunu o anda müdahale edemediğinizi söyleyin,birz zaman geçince de gider görüşürsünüz annenle
eşine de büyüklerin böyle olduğunu onları yargılamadan kabul etmek gerektiğini söylersiniz
biraz mücadeleci olun idareci olun yazık çocuğunuza
kusura bakmayında annenizde eşiniz ile aranızı açıp gitmiş gibi geldi bana.sizi koruma iç güdüsü ile yaklaşsaydı zaten sizin için eşinizle problem yaşamamaya çalışır,hadi yaşadıysada sizin için bırakıp gitmezdi.görmezden gelirdi.neyse konu anneniz değil.şimdi boşanmak ağza çok kolay gelmiş.sabredin ve durumu düzeltmeye çalışın ortada bebek var.problemli bir çocuk yetiştirmektense ki babasız yada annesiz büyüyen çocuklar genelde problemli olur heralde,sıkıntıları olan bir evliği sürdürüp çözüm aramak daha kolaydır heralde.boşanmayın.derim ben.eşinizin kaybı olmaz,sizinde kaybınız olmaz.tek kaybedecek olan bebeğniz.bunu ona yaşatmaya hakkınız yok.onu dünyaya siz getirdiniz....
Neden cocuk yapildiginda illaki anneler veya kaynanalar gelir eve ve aylarca kalirlar.
Bebek bakimi hakkinda o kadar cok kitaplar var, sonra internet var.
Bence onlarin yardimlari pekde öyle etkili olmuyor.
Cünkü bu cok özel zamanda, aileye yeni bir bebek geliyor bunun mutlulugunu aile ici yasamak daha güzeldir bence.
Bu adeti hic begenmiyorum. Insanin özeline kimse girmemeli, insan esiyle paylasmali her özel ani.
Eger dogurmayi biliyorsam bakmayida göze almisim demek.