Boşanma sonrası pişmanlık

Hayatımda ardından pişmanlık duymadığım tek şey boşanmak oldu
Tatilde sosisli sandviç yeme yarışmasına katılmadığım için bile pişman olmuştum zamanında ama boşanmaktan hiç pişman olmadım.

Bosanmaya henuz cesaretim yokk ama keske o adamla evlenmeseydim. Mutluluklar diliyorum bundan sonraki hayatinizda cocugunuzla birlikte 🌸
Teşekkür ederim 🥰 Ne yaşadınız bilmiyorum ama inşallah bir gün boşanıp güzel bir hayat kurarsınız sizde❤️

Ayni kisiyle tekrar evlenirsem 1 sey degismeyecegini, ayni sorunlari yasayacagimi biliyorum. Baskasiyla da tanisip tekrar 0'dan baslamak istemiyorum, icimden de gelmiyor zaten. Geriye sadece tek yasamam kaliyor. Onun da mutsuzluguma deva olmasi ihtimal dahilinde degil. Sizin 1 oneriniz varsa memnuniyetle okuyabilirim. Her turlu farkli bakis acisina acigim.
Şimdi size sosyalleşin, tatillere gidin, turlara katılın, dünyayı gezin falan desek siz yine içimden gelmiyor diyeceksiniz. Sizin sıkıntınız içinizde, huzursuzluğunuz içten geliyor. Kendinizi çok kısıtlıyorsunuz, dışarıya açılma konusunda sıkıntılarınız var, bu neden böyle oldu bilmiyorum, ama psikolojik destek alın diyenleri kulak ardı etmeyin bence.

Pişman olacak bisey yok bence. İnsan kolayına boşanma kararı almaz. Belli ki bişeyler yolunda gitmemiş ve bu kararı almışsınız. Yalnızlık psıkolojisi ilk zaman belki etkiler sizi ama sonrasında iyi ki diyebilirsiniz. Yeni insanlarla da tanısabilirsiniz

Gördüğüm siddet sonrası hic uzun süre düsünemeden ailemin haberinin olmasıyla boşanma sürecinde buldum kendimi o kadar büyük şoktu ki etkisinden uzun süre kurtulamadım ama birkez bile pişman olmadım çocuğum olmasına e

Bilmiyorum, belli 1 yastan sonra kendi aileniz olsun istiyorsunuz daha cok. Buyuk hatalar sonucu bosadim sahsi, sonuna kadar da ben hakliydim lakin simdi de hayatimda kimse yok. Kendimi tanitmaya bile mecalim yok o derece koptum ikili iliskilerden. Cok mutsuzum. Keske bosanmayip daha ilimli olsaymisim diyorum.
Siz ( bu yalnızlik psikolojisi yüzünden) ex eşinizle telde konustugunuzu söylemiştiniz,bu en büyük engel yalnızlığa adapte olmanızda.Bizim ex eş dava öncesi iki yıllık ayrı yaşama sürecinde çocuğu göreceğim diye bizim eve sabah gelip akşam gidiyordu hafta sonları.Giderken çok üzülüyordum, halbuki tam bosamalik.Simdi öyle değil çünkü irtibat yok,size de tavsiye ederim.Calisiyorsunuz diye biliyorum,iş arkadaşlarınizla dışarıda görüşüyor musunuz ? Samimi iş arkadaşınız var mı ya da ?

Siz ( bu yalnızlik psikolojisi yüzünden) ex eşinizle telde konustugunuzu söylemiştiniz,bu en büyük engel yalnızlığa adapte olmanızda.Bizim ex eş dava öncesi iki yıllık ayrı yaşama sürecinde çocuğu göreceğim diye her gün bizim eve sabah gelip akşam gidiyordu hafta sonları.Giderken çok üzülüyordum, halbuki tam bosamalik.Simdi öyle değil çünkü irtibat yok,size de tavsiye ederim.Calisiyorsunuz diye biliyorum,iş arkadaşlarınizla dışarıda görüşüyor musunuz
Sadece tel.de konusmayla kalsa iyiydi. Yakinda oldugu icin gorusme de oluyor. Aslinda tamamen ilisigimi kesmek istesem de yalnizliktan dolayi tekrar basa donuyorum. Yanlis oldugunu da cok iyi biliyorum.
Tatildeyim bu ara. Ozel anlamda gorustugum kimse yok. Herkesin zaten kurulu duzeni, mesgul hayati var. Evliler zaten cogunlukla esiyle, bekarlarin da yaslari kucuk. Tam 1 cikmaz yani..

Sadece tel.de konusmayla kalsa iyiydi. Yakinda oldugu icin gorusme de oluyor. Aslinda tamamen ilisigimi kesmek istesem de yalnizliktan dolayi tekrar basa donuyorum. Yanlis oldugunu da cok iyi biliyorum.
Tatildeyim bu ara. Ozel anlamda gorustugum kimse yok. Herkesin zaten kurulu duzeni, mesgul hayati var. Evliler zaten cogunlukla esiyle, bekarlarin da yaslari kucuk. Tam 1 cikmaz yani..
Benim için de aynı durum geçerli arkadaşlık olarak.Siz de öğretmensiniz sanırım,herkes okul çıkışı kendini eve atma derdinde, çocukları alma,yemek yapma,dinlenme derdinde hâliyle.Aile olduktan sonra arkadaşlık olmuyor

Benim için de aynı durum geçerli arkadaşlık olarak.Siz de öğretmensiniz sanırım,herkes okul çıkışı kendini eve atma derdinde, çocukları alma,yemek yapma,dinlenme derdinde hâliyle.Aile olduktan sonra arkadaşlık olmuyor
Kesinlikle oyle. Ama sizin yine cocugunuz var. Yalniz degilsiniz. Dolayisiyla en cok vakti ona ayiriyorsunuz diye dusunuyorum. Pek bos vaktiniz kalmiyordur bile belki..

Kesinlikle oyle. Ama sizin yine cocugunuz var. Yalniz degilsiniz. Dolayisiyla en cok vakti ona ayiriyorsunuz diye dusunuyorum. Pek bos vaktiniz kalmiyordur bile belki..
Evet sendromları ile uğraşıyorum zorlugunun yanında faydası durup düşünmeye fırsat kalmıyor olması aynen..Ama kesinlikle kendinizi yalnız bırakmayın.Netten de olsa yeni biriyle tanışin çivi çiviyi söker,o adamla da görüşmeyin iradenize hakim olun lütfen.

Bekara kari bosamak kolay ur derlerya benimkide o misal.evliyim ama sana etrafimdan ornekle sunu soyleye bilirim.eger bu raddeye gelmissen8z devami size veya karsinizdakine yazik manasina gelir.iyisi yeni hayat yeni bir aile umuduyla yolunuza bakin.olumsuz giden birsey asla duzelmez ve h8c b8r bozulan iliski ikinci bir sansi hak etmex

Kimse tamamıyle iyi veya kötü değildir. Dünyanın en bet (Samsun’da okurken kaldı bende. Kötü birşeye bet diyorlar. Mesela: ay ne bet kumaş :KK48:) adamı da olsa iyi özelliklerini özleyeceksiniz. Birinden tamamıyla nefret etmeyi yüzde yüz haklı olmayı beklemeyin. %80 haklı olmak da boşanmak için sebep. Kalan yüzde 20 lik pay zaman zama canınızı acıtacaktır. O 20, size 80 i unutturmasın.

Kimse tamamıyle iyi veya kötü değildir. Dünyanın en bet (Samsun’da okurken kaldı bende. Kötü birşeye bet diyorlar. Mesela: ay ne bet kumaş :KK48:) adamı da olsa iyi özelliklerini özleyeceksiniz. Birinden tamamıyla nefret etmeyi yüzde yüz haklı olmayı beklemeyin. %80 haklı olmak da boşanmak için sebep. Kalan yüzde 20 lik pay zaman zama canınızı acıtacaktır. O 20, size 80 i unutturmasın.
Abet nedir peki (:

Nişanlanmaya ramak kala ayrıldığım insandan sonra artık başka birini istemiyorum hayatımda dedim
Sonra işe girdim iş beni oyaladı ciddi anlamda kafam dağıldı
Ve tam 2 ay sonra eşimle tanıştım
Tanışmama sevmeme rağmen evlenmeye zor ikna oldum
Ama evde oturup ex ne yapıyor diye kafa yorsaydım olduğum yerde sayardım
Sizde işten sonra kurslara katılın turlara katılın bunlar hep arkadaş bulunabilecek ortamlar
Nette bulmaktansa böyle yerlerde bulunmak daha iyi olur
Kursta tanıştığın birinin akrabasıyla tanışırsın tesadüf ya, hayatının aşkı oluverir birden. Tek tavsiyem kendini kapatma

Sizin neden eviniz yok ki zaten? Çocuk da yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Sizi bağlayacak, birilerine muhtaç kılacak bir şey yok hayatınızda, 30 yaşından sonra aile evinde kalma mecburiyetiniz yok.
Oturulabilir evler 10 bin civarı,ekonomik durumu da yetmiyor olabilir.Bu durumda mecbur kalır

Oturulabilir evler 10 bin civarı,ekonomik durumu da yetmiyor olabilir.Bu durumda mecbur kalır
Ailemle yasadigim gibi 1 evin degeri, belirttiginiz miktarin en az 2 kati, hatta daha da fazladir son aylarda pek takip etmedim emlak konularini. Simdi ben, yalnizligin hissettirdigi bu mutsuzlukla evden ayrilip tek basima daha dusuk yasam sartlarinda arti kendimi gecindirme mevzulariyla ugrasarak nasil daha mutlu, huzurlu olabilirim ki?

Tek başına her yere sığarsın ya. 10 bin bayılmak da gerekmez. Biraz dişini sıkmak lazım işte, o üye istese yapar ama o güç yok. Hiç yalnız kalmamış, korkuyor. Düşünün , maddi manevi sömüren eski eşi bile yalnızlıktan iyi .

Tek başına her yere sığarsın ya. 10 bin bayılmak da gerekmez. Biraz dişini sıkmak lazım işte, o üye istese yapar ama o güç yok. Hiç yalnız kalmamış, korkuyor. Düşünün , maddi manevi sömüren eski eşi bile yalnızlıktan iyi .
Ekonomiden haberiniz yok heralde,ben üniden mezun olduğumda eve çıktım tek maas herşeyime yetiyordu. Şuan ki koşullarda yetmesi imkansız. 1+1 evden bahsediyorum zaten... Güzel bir semtte kutu kadar evin fiyati 10 binden aşağı değil. Tek başına köhne semtlerde yaşanmaz,güvenlik 0... hem yalnızlık hem de ekonomik zorluklarla savaşacak,bilemiyorum gelirini tabiki... disini sikmaya gelince neyden sıkacak (barınma ve gıdanin sikmasimi olur) kira,faturalar,gıda,benzin / maaş bitti.

Back
X