Boşanma sonrası pskolojik şiddet

ne demiş mesela

Yavrumla bir gün bile geçiremiyorum bayram geldi velayeti bendr olmasına rağmen temmuzds yatılı kalma hakkı varmış yavrumun bayram bilr geçirtmek istemiyor ilk gün alacakmış banane diyip durdu
3 yaşındaki çocuğun anneden ayrı kaç gün yatılı hakkı var ki

Yatak odasını ilk gece ne yaşandıysa filan
yok artık daha neler peki bunu ona söylediniz mi
bu nasıl bir ahlaksızlık
bu tarz şeyleri size aktaranlarla mümkün mertebe mesajla konuşun ki elinizde kanıt olsun
çocuğunun annesisiniz bir de terbiyesiz

Banyoya girdiğinde çekmecesinden donunu atletini karısına getirttiren adamlar… 3 yaşındaki çocuğa mı bakacakmış.

Aç davanı süründür.
Yerinde olsam uzaklaştırmada çıkarttırırım.

Bir ay annesiz 3 yaşında çocuk nasıl kalsın ya ? Nasıl bir karar verilmiş

yok artık daha neler peki bunu ona söylediniz mi
bu nasıl bir ahlaksızlık
bu tarz şeyleri size aktaranlarla mümkün mertebe mesajla konuşun ki elinizde kanıt olsun
çocuğunun annesisiniz bir de terbiyesiz
Evet herkes aynı şeyi diyor hen yazılı hemde şahitlerim var . Söylerim niye söylemeyim diyo terbiyesiz adam .

Evet herkes aynı şeyi diyor hen yazılı hemde şahitlerim var . Söylerim niye söylemeyim diyo terbiyesiz adam .
Ahlaksız, şeref yoksunu, utanmaz ve haysiyetsiz olan soyler tabii, kendine yakışanı yapmış.

Delil ve şahit toplayın açın davayı. Bazılarına anlaşmak ödül oluyor demek ki .

İmtihanımız eslerimiz oldu bizimde malesef. Gercekten midem bulanıyor artık erkeklerden benimkide böyle karaktersizin biriydi.Evde olan olmayan her şeyi döktü millete rezil rüsva etti beni. Ben onun onca şeyini öğrenmeme rağmen kimseye bisey diyemedim çünkü karakterime yakışmazdı. Oyle iftiralar atti ki ,millete demiş ki bana çıplak kadın resimleri attırıyor ya kendi atiyo ya başkalarına attırıyor düşün bak bir tek seninki değil pislik olan ,böyle niceleri var. Ona benim daha fazla günahımi alırsan senin kucak kucağa oturduğun kadınla fotolarını her yere dağıtırım dediğimde, inkar edip sonra demişti ki ,bende anne ve babana evlenmeden önce kızınızla bunları bunları yaşadık derim demisti, Allahiim bizi korusun böyle pisliklerdwn, ne yazık ki bi oğlum var ondan olan ,ben asla gostermicem velayeti bende ama söz verdim kendime oğlumu gormicek diye.boylelwri ne baba ne eş olabiliyo malesef geldiler bizi buldular

Ah canım okadar haklısın ki bende öyle yapıcam ama bir kaç bişey var onların olmasını bekliyorum banada iftira attı pislik gece yarısı arıyor çocuğu alacakmış yarın yani pislik başka birşey değil son gördüğü olacak tiksiniyorum yemin ederim

Ah okadar doğru söylüyorsunki 2 yaşından veriliyormuş artık . Hakim öyle verdi
İyice saçmaladılar . Oğlum 2.5 yaşında şuan 1 ay ayrı kaldığımızı hayal edemiyorum delirir kesinlikle . Konu sahibi allah sana yardım etsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…