Yavrumla bir gün bile geçiremiyorum bayram geldi velayeti bendr olmasına rağmen temmuzds yatılı kalma hakkı varmış yavrumun bayram bilr geçirtmek istemiyor ilk gün alacakmış banane diyip durduNapıyor?
ne demiş meselaBoşanma davam bitti anlaşmalı olarak bitirdik . Psikolojik şiddeti başladı emir vermeler çocugu kullanmalar mesajla tehditkar konuşmalar vs. Birde bunlar yetmezmiş gibi mahremiyeti elaleme anlatmalar . Arkadaşlarının eşleri arıyor söylüyor bizim adama bunları bunları demiş diye . Araştırdım anlaşmalı şekilde bitirilse dahi 1 sene içinde tazminat açabiliyormuşum .hem piskolojik şiddetten hemde mahremi konuları anlatmaktan dolayı . Hiç başına gelen varmı nasıl bir yol izlediniz
3 yaşındaki çocuğun anneden ayrı kaç gün yatılı hakkı var kiYavrumla bir gün bile geçiremiyorum bayram geldi velayeti bendr olmasına rağmen temmuzds yatılı kalma hakkı varmış yavrumun bayram bilr geçirtmek istemiyor ilk gün alacakmış banane diyip durdu
Yatak odasını ilk gece ne yaşandıysa filanne demiş mesela
1 ay3 yaşındaki çocuğun anneden ayrı kaç gün yatılı hakkı var ki
yok artık daha nelerYatak odasını ilk gece ne yaşandıysa filan
itiraz hakkınız yok muydu
Banyoya girdiğinde çekmecesinden donunu atletini karısına getirttiren adamlar… 3 yaşındaki çocuğa mı bakacakmış.Aynen öyle canım pslik insan çocuğumla rehtid ediyor velayeti bende ama bayramda alacakmış 1 gün bile geçirtmiyor benimle banane diyor temmuz hakkı onunmuş hakim öyle karar verdi 3 yaşındaki çocuk nasılnyatılı kalacaksa pislik herif
Ah okadar doğru söylüyorsunki 2 yaşından veriliyormuş artık . Hakim öyle verdiBir ay annesiz 3 yaşında çocuk nasıl kalsın ya ? Nasıl bir karar verilmiş
Öyle canım açıcamBanyoya girdiğinde çekmecesinden donunu atletini karısına getirttiren adamlar… 3 yaşındaki çocuğa mı bakacakmış.
Aç davanı süründür.
Yerinde olsam uzaklaştırmada çıkarttırırım.
Evet herkes aynı şeyi diyor hen yazılı hemde şahitlerim var . Söylerim niye söylemeyim diyo terbiyesiz adam .yok artık daha nelerpeki bunu ona söylediniz mi
bu nasıl bir ahlaksızlık
bu tarz şeyleri size aktaranlarla mümkün mertebe mesajla konuşun ki elinizde kanıt olsun
çocuğunun annesisiniz bir de terbiyesiz
Ahlaksız, şeref yoksunu, utanmaz ve haysiyetsiz olan soyler tabii, kendine yakışanı yapmış.Evet herkes aynı şeyi diyor hen yazılı hemde şahitlerim var . Söylerim niye söylemeyim diyo terbiyesiz adam .
Delil ve şahit toplayın açın davayı. Bazılarına anlaşmak ödül oluyor demek ki .Boşanma davam bitti anlaşmalı olarak bitirdik . Psikolojik şiddeti başladı emir vermeler çocugu kullanmalar mesajla tehditkar konuşmalar vs. Birde bunlar yetmezmiş gibi mahremiyeti elaleme anlatmalar . Arkadaşlarının eşleri arıyor söylüyor bizim adama bunları bunları demiş diye . Araştırdım anlaşmalı şekilde bitirilse dahi 1 sene içinde tazminat açabiliyormuşum .hem piskolojik şiddetten hemde mahremi konuları anlatmaktan dolayı . Hiç başına gelen varmı nasıl bir yol izlediniz
Ah canım okadar haklısın ki bende öyle yapıcam ama bir kaç bişey var onların olmasını bekliyorum banada iftira attı pislik gece yarısı arıyor çocuğu alacakmış yarın yani pislik başka birşey değil son gördüğü olacak tiksiniyorum yemin ederimİmtihanımız eslerimiz oldu bizimde malesef. Gercekten midem bulanıyor artık erkeklerden benimkide böyle karaktersizin biriydi.Evde olan olmayan her şeyi döktü millete rezil rüsva etti beni. Ben onun onca şeyini öğrenmeme rağmen kimseye bisey diyemedim çünkü karakterime yakışmazdı. Oyle iftiralar atti ki ,millete demiş ki bana çıplak kadın resimleri attırıyor ya kendi atiyo ya başkalarına attırıyor düşün bak bir tek seninki değil pislik olan ,böyle niceleri var. Ona benim daha fazla günahımi alırsan senin kucak kucağa oturduğun kadınla fotolarını her yere dağıtırım dediğimde, inkar edip sonra demişti ki ,bende anne ve babana evlenmeden önce kızınızla bunları bunları yaşadık derim demisti, Allahiim bizi korusun böyle pisliklerdwn, ne yazık ki bi oğlum var ondan olan ,ben asla gostermicem velayeti bende ama söz verdim kendime oğlumu gormicek diye.boylelwri ne baba ne eş olabiliyo malesef geldiler bizi buldular
Aynen ona ödül geldiDelil ve şahit toplayın açın davayı. Bazılarına anlaşmak ödül oluyor demek ki .
seni mahkemeye veririm deyin ya da verin korksun pislikEvet herkes aynı şeyi diyor hen yazılı hemde şahitlerim var . Söylerim niye söylemeyim diyo terbiyesiz adam .
İyice saçmaladılar . Oğlum 2.5 yaşında şuan 1 ay ayrı kaldığımızı hayal edemiyorum delirir kesinlikle . Konu sahibi allah sana yardım etsin arkadaşımAh okadar doğru söylüyorsunki 2 yaşından veriliyormuş artık . Hakim öyle verdi
İlk gece neler yaşadıklarını millete anlatan adam korkar mı allah aşkına pislikseni mahkemeye veririm deyin ya da verin korksun pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?