- 21 Aralık 2014
- 9.051
- 27.855
- 798
- Konu Sahibi biedanur98
Kızlık gitti ne demek ya cahiliye devri artıkları ıy.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersey çok yeni , böyle duygusal olmanız normal, geçiyor merak etmeyin, siz kimseyi umursamayın..Çok teşekkür ederim. İnsanların ne dediğini takmamak için elimden geleni yapıyorum ama işte üzülüyorum. Ben çok çabaladım ama eski eşim narşist bir insan ne olursa olsun o mükemmel ben çok kötüyüm. Halbuki benim hayatımı mahvetti o kadar çok şey yaşadım ki travması daha geçmedi. Aklıma geldikçe kötü hissediyorum neden bunları yaşadım şu son bir seneyi hiç yaşamamış bu evlilik hiç olmamasını isterdim. Yani hiç bu evlilik olmasaydı isterdim çok yoruldum herşeyden.
bence anlat bol bol tabbiki seçerek anlat . rahatlarsın. psikologlara gididp anlatıyoruz. güvendiğin insan olsun yeterkiŞimdi yeni bir ay olacak mahkeme bitti. Şuan iş bakıyorum. Kitap okumayı çok seviyorum öyle zaman geçiyor kafam dağılıyor hatta. Bol bol kitap aldım. Film seyrediyorum vakit geçiyorum ama dışardan yeni tanışınca herşeye kadar soruyorlar bende çok safım anlatıyorum sonra neden herşeyimi anlattım sanki karşımdaki insan beni anlayacak aksine küçümser gibi bakıp kızlık gitti artık benim çok isteyenim var tercihim çok ama senin zor. Ben dedim evlilik yeni bitti kendimi toplamaya çalışıyorum düşünmüyorum zaten. Diyor düşünsen de zor kızlık yok artık felan. Çok sinir oldum bütün olay kızlık mı yani insanı yücelten bu mu canımı sıkan böyle düşünen insanların olması
cünkü etrafın mall dolu kusura bakma ne demek kızlık bunu diyen kadınların eminim ki kocalarıyla arası yok hatta kocaları onları sallamayan tiplerdir ve mutsuz evlilik mutsuz cocuklarla hayat sürüyolar senide demorelize ediyolar buna müsade etmeMerhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Bunu söyleyen kız bekar ve beni küçümsüyor kızlık yok gitti diye. Yani ilerde evlenip boşanmayacağı ne malum kim ister evlenip boşanmak. Hiçbir zaman bekarken aklımda böyle birşey yoktu. Ama boşanmaya mecbur kaldım. Çok kötü şeyler yaşadım boşanmasaydim ölüm bile çıkabilirdi onun evinde.cünkü etrafın mall dolu kusura bakma ne demek kızlık bunu diyen kadınların eminim ki kocalarıyla arası yok hatta kocaları onları sallamayan tiplerdir ve mutsuz evlilik mutsuz cocuklarla hayat sürüyolar senide demorelize ediyolar buna müsade etme
o cevrendekilere lafı sok türkiyede sunu anla kisi eger yaptıgı bi eylem icin insanların gözünde ezik pozisyone kendi kendilerini düsürürse ooo bizim millet vurun seye yapıyor o yuzden benim hayatım benim kararlarım de hatta sana bunu diyenlerin focası vardır sende onu ondan vur kaldır basını yuru
Bunu söyleyen hangi hadsiz bilmiyorum ama bunu diyen kim ise selamı sabahı kesin. Gereksizin biri. Hayatınızda bir yeri olmamalıÇevrem dediğim arkadaşlarımın hepsi öyle değil daha çok dışardan insanlar ilk tanışınca kızın bana dediği eee kızlık gitti artık işte boşandın neden bilmem ne bir sürü şey.
Allah in izniyle inşallah siz de kurtulacaksınız. Gücünüzü toplamaya çalıştığınızi görüyorum, paylaşıyorsunuz burda.Siz neden kendinizi ezdirdiniz? Yapmiçam deyin bakalim ne yapiçakti?
Bende kendimi cook Ezdirdim. O Cehenemden kurtuldum sonunda, ve etrafimda HICKIMSEM yok. Ne Aile, nede arkadaş. Burda Üye olduğumdan beri Hikayemi paylaştikça, kendime "aiii nekadarda Salakmişim, hiç mi özgüvenin yoktu senin, polis cağirsaydin " dedim Ama ailem ve o Herif Beni Manipule etmişler, elalem duyar, ailem rezil olur, herif boşanmaz. Hatta Herife defalarca bosanmak istiyorum dedikce o bana " Ben erkek oldugum icin tekrar evlene bilirim Ama sen Kadinsin aileni evine gidip hizmetçi olursun, kimse seninle evlenmez " bunu o salak kafama not ede ede, kurtulmaya cesaret edemedim.
Sen bundan böyle kendini asla Ezdirme!
Güçlü ol, ne güzel Ailen arkanda.
Hayır birçok insan bu şekilde yorumlaıyor. İnsanlar anlaşamaz ayrılır bu cok normal. Senin konuştuğun kişi biraz anadolu köyü kafasında..Sal geç ya böyle kendini değersiz hissettiren tipleriİş bakıyorum arıyorum gireceğim inşallah. Çalışıp hayatımı belli bir düzene sokmak istiyorum. Bunu bizzat direkt yüzüme söyledi kız kendisi bekar ne isteyenlerim var ben istemiyorum sen evli misin dedi. Bende yalan söyleyemem insanlara sevmem hayır değilim dedim. Düşünüyor musun dedi şuan hayır ayrıldım yeni o yüzden herşey taze hayatımı düzene sokmak istiyorum dedim. Ha dedi kızlık gitti tâbi işte boşandın kız değilsin daha zor senin için evlilik. Benim çok tercihim var bende kolay kolay kimseye evet demem . Kızlık olayına girdi o an çok sinirlendim ama işte karşımdaki insanın düşünce tarzını o an anladım. Yani herşey kızlıkta imiş onlara göre. Üzüldüğüm şeyler insanları hala bunlara göre yargılıyorlar.
Görüşmeyi kestim çünkü artık böyle düşünen konuşan insanlara tahammülümüm kalmadı zaten kendimi toplamaya çalışıyorum. İnşallah daha kimseye böyle konuşmasında müsade etmeyecem.Bunu söyleyen hangi hadsiz bilmiyorum ama bunu diyen kim ise selamı sabahı kesin. Gereksizin biri. Hayatınızda bir yeri olmamalı
Allah in izniyle inşallah siz de kurtulacaksınız. Gücünüzü toplamaya çalıştığınızi görüyorum, paylaşıyorsunuz burda.
Arkanıza bile bakmayın,kurtulunca size zararı olabilecek bütün insanları hayatınızdan çıkartın.
Merhaba kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadım ve boşanalı 3 seneyi geçiyor… çoook çok zorlandım çok zor atlattım hatta belki de hala atlattım sanıyorum.. boşandıktan sonra yapamadığım her şeyi yaptım kendimi geliştirdim gitmek istediğim her ortama gittim almak istediğim her şeyi aldım ama yok hayatının her alanında maalesef karşına çıkıyor… bekaretinin dile gelmesini bir yana bırak hangi ortamdan kimi bulursan bul konu er ya da geç senin boşanmana geliyor… evliyken yaşadığın acıları kimse düşünmeden seni yargılıyor. Bunları yazıyorum pişman ol diye değil kendini her şeye hazırla diye eminim yaşlarımız yakındır. Çok zorlandım hala zorlanıyorum He boşandığım için pişman mıyım asla ama sonrasında tutunmaya çalışmak ya da birinden hoşlanmak aşık olmak o kadar zor ki bunu açıklamak zorunda kalmak her şeyden zor geliyor çünkü sen bunun bi kusur olmadığını herkesin başına gelebileceğini söylesen bile maalesef erkekler o kadar kötü niyetli ki en kıdemlisi en vasıflısı bile konuyu başka şeylere çekiyor… söylemesen için el vermiyor…. Karmaşık bi durum… ben en en başta psikolojik destek alsaydım belki değişirdi geri kalan sosyal yaşamım. Kendi kendime kitaplarla ne bileyim iş ortamlarında arkadaş ortamlarında toparlarım dedim ama sanırım hep halının altına süpürdüm. Sana tavsiyem ilk işin psikolojik bi destek almak olsun çünkü karşına maalesef sene olmuş 2022 hala kötü niyetli insanlar çıkıyor sen ne kadar bu bi suç hata değil desen de bunu demek için bile kendini her anlamda güçlendirmen lazım o yüzden kesinlikle bunu yap derim. Şimdilik aklımdan geçenler bunlar başka şekilde yardımcı olmamı istersen her şeyi sorabilirsinMerhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
He bir de ek olarak bu kızlık zarı muhabbetini kafana takma bu utanılacak bi şey değil kendi hür iradenle evlenmeden de yapabileceğin bir şey ki bu devirde bunları yaşamayan erkek sayısı çok az yani seni bu anlamda yargılayamaz buna asla müsaade etme sana kızlık zarından laf vuranlar olursa onlara çekinmeden cevabını ver bunla bekaretin veya senin kıymetin değerin ölçülmezMerhaba kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadım ve boşanalı 3 seneyi geçiyor… çoook çok zorlandım çok zor atlattım hatta belki de hala atlattım sanıyorum.. boşandıktan sonra yapamadığım her şeyi yaptım kendimi geliştirdim gitmek istediğim her ortama gittim almak istediğim her şeyi aldım ama yok hayatının her alanında maalesef karşına çıkıyor… bekaretinin dile gelmesini bir yana bırak hangi ortamdan kimi bulursan bul konu er ya da geç senin boşanmana geliyor… evliyken yaşadığın acıları kimse düşünmeden seni yargılıyor. Bunları yazıyorum pişman ol diye değil kendini her şeye hazırla diye eminim yaşlarımız yakındır. Çok zorlandım hala zorlanıyorum He boşandığım için pişman mıyım asla ama sonrasında tutunmaya çalışmak ya da birinden hoşlanmak aşık olmak o kadar zor ki bunu açıklamak zorunda kalmak her şeyden zor geliyor çünkü sen bunun bi kusur olmadığını herkesin başına gelebileceğini söylesen bile maalesef erkekler o kadar kötü niyetli ki en kıdemlisi en vasıflısı bile konuyu başka şeylere çekiyor… söylemesen için el vermiyor…. Karmaşık bi durum… ben en en başta psikolojik destek alsaydım belki değişirdi geri kalan sosyal yaşamım. Kendi kendime kitaplarla ne bileyim iş ortamlarında arkadaş ortamlarında toparlarım dedim ama sanırım hep halının altına süpürdüm. Sana tavsiyem ilk işin psikolojik bi destek almak olsun çünkü karşına maalesef sene olmuş 2022 hala kötü niyetli insanlar çıkıyor sen ne kadar bu bi suç hata değil desen de bunu demek için bile kendini her anlamda güçlendirmen lazım o yüzden kesinlikle bunu yap derim. Şimdilik aklımdan geçenler bunlar başka şekilde yardımcı olmamı istersen her şeyi sorabilirsin
26 yaşındayım. Evet zor geçiyor belki yeni olduğu için mi bilmiyorum. Alışmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Şuan evlilik olsun aşk meşk gönül ilişkisi istemiyorum ama ilerde olursa nasıl bir zihniyet ile karşılaşırım bilmiyorum. Ama boşanmış olduğum için erkeklere karşı daha güçlü ve zor olmam gerektiğini biliyorum. Ama şuan tabiki zaman gösterir uzun süre aşk meşk değilde tamamen kendime odaklandım. Yani hep başkası için yani evliliğinde eşim için yaşadım hep o mutlu olsun iyi olsun fedakarlık yaptım ben yıprandım ama değmedi. Yaşadıklarım herşey çok yordu kabus gibi bir evlilik yaşadım o yüzden kafamı dinlemek kendimle vakit geçirmek istiyorum. Evet o kızlık olayı da facia. Nedeni şöyle kadınların değerini bir zara göre belirlemek sanırım ne kadar geri cahil bir zihniyet hüküm sürüyor bunu gösteriyor. Karşımızda ki insanı insanlığı ile karakteri ile ölçmek, değerlendirmek var iken kızlık diye adlandırılan kişinin özeline bu kadar söz edilmesi gerçekten toplum olarak bu zihniyeti terk edilmesine ihtiyaç var.He bir de ek olarak bu kızlık zarı muhabbetini kafana takma bu utanılacak bi şey değil kendi hür iradenle evlenmeden de yapabileceğin bir şey ki bu devirde bunları yaşamayan erkek sayısı çok az yani seni bu anlamda yargılayamaz buna asla müsaade etme sana kızlık zarından laf vuranlar olursa onlara çekinmeden cevabını ver bunla bekaretin veya senin kıymetin değerin ölçülmez
Yani daha bir ay oldu boşanalı çok taze herşey belki insanların bu yaklaşımlarıyla nasıl baş edeceğimi zamanla öğreniyorum. Bekarlıktan evliliğe sonrasında boşanma bir senede herşey oldu bitti. 4 ay evli kaldık ve 10 ay ayrı yaşadık. Yani herşey çocuk olmadan evliliğin başında ortaya çıkması belki şükür sebebim olmalı. Toplum hala boşanan kadına acıyarak bakması ve başarısız, aciz görmesi bizi zorlayan durum bu aslındaHe bir de ek olarak bu kızlık zarı muhabbetini kafana takma bu utanılacak bi şey değil kendi hür iradenle evlenmeden de yapabileceğin bir şey ki bu devirde bunları yaşamayan erkek sayısı çok az yani seni bu anlamda yargılayamaz buna asla müsaade etme sana kızlık zarından laf vuranlar olursa onlara çekinmeden cevabını ver bunla bekaretin veya senin kıymetin değerin ölçülmez
Dul kadın damgası vuruyorlar resmen beni de en çok korkutan bu damgayı yemek üstelik iki kız çocuğum var bu hayatta ama siz şükür edin ki çocuğunuz yok zamanla toparlanırsınız merak etmeyin güçlü olunMerhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.