- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır davanız. O yüzsüzler kendilerini her daim haklı gördükleri için mal, mülk, para her şeyi isterler. Delilleriniz yeterliyse zaten daha kusurlu olacağı için eşiniz, siz kazanırsınız davayı ve tazminat falan istediyseniz alırsınız. Bir kuruşunuzu bile yedirmeyin sakın. Sizin ve çocuklarınızın hakkı o. Alıp ne yapacak ki? Bakın, sizin emeğinizi gidip başkalarıyla yiyecek işte. Ayrıca dava sürerken hayatında birinin olması da sadakatsizlik sayılıyor sanırım. Belgeleyin bunu ve kullanın dava sürecinde.Merhaba hanımlar, epey olmuş buraya uğramayalı.
Gecenin bu vakti uzun uzadıya yazamayacak kadar boğuk haldeyim.
Hasta gibiyim ağlayamıyorum da. Ama içim acıyor.
2 çocuğum var 5-6 yaşlarında. Boşanıyorum.
Ayrılalı 7 ay olacak boşanma 1,5 ay içinde gerçekleşecek. Asla kararsız değilim. Tamamen çok emin olduğum bir yola çıktım.
Aslında iyiydim bu güne kadar yani öyle böyle geçiyor gibiydi. Hayatında biri olduğunu duyunca kalbime sancılar girdi. Sabahtan beri hiç iyi değilim.
Onunla alakalı olduğundan değil bence yani bilemiyorum. Çok karışık!
Finansal davamız o kadar karışık ki, benden o kadar çok mal çağırdı ki bu sebeple uzun sürecek bir davamız var. Sanki aldatan ben mişim gibi benden alınmak isteniyor herşey. Bu zaten çok ayrı acıtıyor canımı.
Öyle işte karışık yazdım sanırım. Kafamın içide karışık zaten.
Boşanma sonrası ne kadar zaman sonra toparladınız? Ne zaman geçti acısı?
Yurtdışında yalnız olmamın da etkisi epey var zorlanıyorum.
Ama sizlerin tecrübesini dinlemek isterim.
Şimdiden teşekkürler
İğrendim ya eski eşinizden..benimki sıkıntılar çikarmadi o zaman sinirden delirirdim galjbaMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır davanız. O yüzsüzler kendilerini her daim haklı gördükleri için mal, mülk, para her şeyi isterler. Delilleriniz yeterliyse zaten daha kusurlu olacağı için eşiniz, siz kazanırsınız davayı ve tazminat falan istediyseniz alırsınız. Bir kuruşunuzu bile yedirmeyin sakın. Sizin ve çocuklarınızın hakkı o. Alıp ne yapacak ki? Bakın, sizin emeğinizi gidip başkalarıyla yiyecek işte. Ayrıca dava sürerken hayatında birinin olması da sadakatsizlik sayılıyor sanırım. Belgeleyin bunu ve kullanın dava sürecinde.
Benim eş kişisi de çocukların altına aldığı(evlilik boyunca aldığı çok çok az eşyadan biri olan) yatağı istemiş mal paylaşımı davasında. Uzaklaştırma aldığım gün evdeydi, ben çocuklarla dışarıdaydım. Çıkmadı evden, biz dışarıda kaldık çocuklarla. Ertesi gün polis zoruyla çıkardım. Gece boyu evden eşya taşımış arabasıyla. Televizyonu sökmüş götürmüş, komidin, kahve makinesi, yerdeki halı, içerideki bazı halılar, evdeki misafir erkek terlikleri, ara kablolar, bıçak bileyici, bıçaklar, sandalyeler, mop vb. yüklemiş gitmiş. Mal paylaşımı davası açmıştım, karşı dilekçede yazdıklarını görseniz inanamazsınız. Bir de genel müdür kendisi. Ne kadar çirkefleşebildiklerini, ucuzlaşabildiklerini görün diye söyledim. Günlerdir de kızlarımın telefonuna duygusal şarkılar atıyor annene dinlet diye. Sinirden çıldırıyorum. Hem çocukların altına aldığın yatakları isteyeceksin hem de saçma sapan romantik şarkılar atacaksın. Ne sanıyor acaba, tüm her şeyi unutup dönmemi falan mı? Tam bir rezalet yani. Keşke benimki de bulsa birini de gözü, gönlü başka yere kaysa, artık uğraşmasa benimle. Hatta o kişiyle bir ömür boyu öyle mutlu olsa ki beni hatırlamasa bile, çok isterdim.
Zaten evliliğim boyunca yaptıkları yüzünden iğreniyordum kendisinden, bunlar kat kat katladı. Kendime çok kızıyorum böyle birini çocuklarıma baba yaptığım için. Hadi ben boşanır kurtulurum da onların bir ömür babaları olacak bu yaratık işte.İğrendim ya eski eşinizden..benimki sıkıntılar çikarmadi o zaman sinirden delirirdim galjba
Bu da onların sınavı,inşallah bu iğrençliklerini çocuklarına yansıtmazZaten evliliğim boyunca yaptıkları yüzünden iğreniyordum kendisinden, bunlar kat kat katladı. Kendime çok kızıyorum böyle birini çocuklarıma baba yaptığım için. Hadi ben boşanır kurtulurum da onların bir ömür babaları olacak bu yaratık işte.
Merhaba, maddi konuda bu tarz şeyler olunca dava da uzuyor tabi. Bu süreçte çok yıpratıcı oluyor. İnsan haketmediği durumları göre göre daha bi üzülüyor ama emeklerimi bırakmaya niyetim yok elbette. Size de geçmiş olsunMal varlığınızı kaptırmayın hani kayda değer bi şey olmazsa boşver derim ama siz kendi emekleriniz ile yaptiklarinizi kaptirmayin 4 ay önce boşandım çok iyi değilim çok kötü de değilim yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum,insanların duymaları tepkileri aaa lari ile uğrasiyorum şu an tüm bu süreç bittiğinde daha iyi olacağıma eminim, yani zaman lazım geçerli bi sebebiniz olduğu için yeni duruma adapteniz daha kolay olur
Bizde 7 ay olacak pek kimse bilmiyor açıkçası.Ben boşandım , psikolojik destek almaya başladım. Daha kimseye de duyurmadım çünkü kendim toparlamam lazım .Bizde 2 ay ayrı yaşıyorduk .
Geçmiş olsun size de. Tabiki emeklerimizi bırakacak değiliz sonuçta ortak çocuklarımız var.Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır davanız. O yüzsüzler kendilerini her daim haklı gördükleri için mal, mülk, para her şeyi isterler. Delilleriniz yeterliyse zaten daha kusurlu olacağı için eşiniz, siz kazanırsınız davayı ve tazminat falan istediyseniz alırsınız. Bir kuruşunuzu bile yedirmeyin sakın. Sizin ve çocuklarınızın hakkı o. Alıp ne yapacak ki? Bakın, sizin emeğinizi gidip başkalarıyla yiyecek işte. Ayrıca dava sürerken hayatında birinin olması da sadakatsizlik sayılıyor sanırım. Belgeleyin bunu ve kullanın dava sürecinde.
Benim eş kişisi de çocukların altına aldığı(evlilik boyunca aldığı çok çok az eşyadan biri olan) yatağı istemiş mal paylaşımı davasında. Uzaklaştırma aldığım gün evdeydi, ben çocuklarla dışarıdaydım. Çıkmadı evden, biz dışarıda kaldık çocuklarla. Ertesi gün polis zoruyla çıkardım. Gece boyu evden eşya taşımış arabasıyla. Televizyonu sökmüş götürmüş, komidin, kahve makinesi, yerdeki halı, içerideki bazı halılar, evdeki misafir erkek terlikleri, ara kablolar, bıçak bileyici, bıçaklar, sandalyeler, mop vb. yüklemiş gitmiş. Mal paylaşımı davası açmıştım, karşı dilekçede yazdıklarını görseniz inanamazsınız. Bir de genel müdür kendisi. Ne kadar çirkefleşebildiklerini, ucuzlaşabildiklerini görün diye söyledim. Günlerdir de kızlarımın telefonuna duygusal şarkılar atıyor annene dinlet diye. Sinirden çıldırıyorum. Hem çocukların altına aldığın yatakları isteyeceksin hem de saçma sapan romantik şarkılar atacaksın. Ne sanıyor acaba, tüm her şeyi unutup dönmemi falan mı? Tam bir rezalet yani. Keşke benimki de bulsa birini de gözü, gönlü başka yere kaysa, artık uğraşmasa benimle. Hatta o kişiyle bir ömür boyu öyle mutlu olsa ki beni hatırlamasa bile, çok isterdim.
Ya nasıl pislik biri ya. Hani boşanınca çocukları babaya düşman yetiştirme deniyor ama bence böyle babalara düşman büyüsünler. Kendi çocuklarını zerre düşünmüyorlarMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır davanız. O yüzsüzler kendilerini her daim haklı gördükleri için mal, mülk, para her şeyi isterler. Delilleriniz yeterliyse zaten daha kusurlu olacağı için eşiniz, siz kazanırsınız davayı ve tazminat falan istediyseniz alırsınız. Bir kuruşunuzu bile yedirmeyin sakın. Sizin ve çocuklarınızın hakkı o. Alıp ne yapacak ki? Bakın, sizin emeğinizi gidip başkalarıyla yiyecek işte. Ayrıca dava sürerken hayatında birinin olması da sadakatsizlik sayılıyor sanırım. Belgeleyin bunu ve kullanın dava sürecinde.
Normalde ele güne mutlu profili çizen insanlar mıydı onlarBu aralar hiç beklemediğim insanlardan hep boşanma haberi alıyorum.Allah yardımcınız olsun. Ahlaksız , utanmaz adam.
Her zaman değil. Ama ne bileyim hem şaşırdım hem üzüldüm.Normalde ele güne mutlu profili çizen insanlar mıydı onlar
Ailesine çatı karısına eş çocuklarına baba olamayıp sıcak yuvayı koruyamadıktan adam olamadıktan sonra genel müdür olsa ne fayda beş para etmez yaratık! Mopu alması iyi olmuş temizlesin dursunlar kendi pisliklerini don yıkasınlar vileda yapsınlar hazır çorba kaynatsınlar sonrada takım elbiseyle adamız müdürüz diye ortalarda sürünsün dursunlar hiç acımayınMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır davanız. O yüzsüzler kendilerini her daim haklı gördükleri için mal, mülk, para her şeyi isterler. Delilleriniz yeterliyse zaten daha kusurlu olacağı için eşiniz, siz kazanırsınız davayı ve tazminat falan istediyseniz alırsınız. Bir kuruşunuzu bile yedirmeyin sakın. Sizin ve çocuklarınızın hakkı o. Alıp ne yapacak ki? Bakın, sizin emeğinizi gidip başkalarıyla yiyecek işte. Ayrıca dava sürerken hayatında birinin olması da sadakatsizlik sayılıyor sanırım. Belgeleyin bunu ve kullanın dava sürecinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?