DEMRE Popüler Üye Pro Üye Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.183 Emoji Skoru 7.598 Puanlar 158 5 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #21 Boşandıktan sonra iyiyiz valla napalım işimize gücümüze gidiyoruz arkadaşlarla hoş sohbet muhabbet,cüzdanımız para gördü takılıyoruz no problem
Boşandıktan sonra iyiyiz valla napalım işimize gücümüze gidiyoruz arkadaşlarla hoş sohbet muhabbet,cüzdanımız para gördü takılıyoruz no problem
A Ajim aj Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 4.244 Emoji Skoru 4.287 Puanlar 133 5 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #22 Bissunicole .!.: Her zaman değil. Ama ne bileyim hem şaşırdım hem üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Boşanmalara bende çok üzülüyorum
Bissunicole .!.: Her zaman değil. Ama ne bileyim hem şaşırdım hem üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Boşanmalara bende çok üzülüyorum
N Nitrit Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 4.014 Emoji Skoru 8.731 Puanlar 158 5 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #23 DEMRE .!.: Boşandıktan sonra iyiyiz valla napalım işimize gücümüze gidiyoruz arkadaşlarla hoş sohbet muhabbet,cüzdanımız para gördü takılıyoruz no problem Genişletmek için tıkla... İyi miyiz ya acaba tam olarak iyi olma leveline kaçıncı ayda geçiyoruz
DEMRE .!.: Boşandıktan sonra iyiyiz valla napalım işimize gücümüze gidiyoruz arkadaşlarla hoş sohbet muhabbet,cüzdanımız para gördü takılıyoruz no problem Genişletmek için tıkla... İyi miyiz ya acaba tam olarak iyi olma leveline kaçıncı ayda geçiyoruz
DEMRE Popüler Üye Pro Üye Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.183 Emoji Skoru 7.598 Puanlar 158 5 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #24 Tacro .!.: İyi miyiz ya acaba tam olarak iyi olma leveline kaçıncı ayda geçiyoruz Genişletmek için tıkla... Benim dört senemi aldı kar yağarken balkonlarda elimde kahveyle sabahladım ama geçti
Tacro .!.: İyi miyiz ya acaba tam olarak iyi olma leveline kaçıncı ayda geçiyoruz Genişletmek için tıkla... Benim dört senemi aldı kar yağarken balkonlarda elimde kahveyle sabahladım ama geçti
N Nitrit Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 4.014 Emoji Skoru 8.731 Puanlar 158 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #25 DEMRE .!.: Benim dört senemi aldı kar yağarken balkonlarda elimde kahveyle sabahladım ama geçti Genişletmek için tıkla... Şu an kar yok ama yağmur yağarken sabahliyorum
DEMRE .!.: Benim dört senemi aldı kar yağarken balkonlarda elimde kahveyle sabahladım ama geçti Genişletmek için tıkla... Şu an kar yok ama yağmur yağarken sabahliyorum
Themiscan Guru Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 2.664 Emoji Skoru 4.922 Puanlar 333 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Konus dinliyorum #26 zinadan dava aç birleştirme iste.. bu şekilde mahkeme zina yapan eşin katılma alacağını kaldırabilir ya da azaltabilir..
zinadan dava aç birleştirme iste.. bu şekilde mahkeme zina yapan eşin katılma alacağını kaldırabilir ya da azaltabilir..