Boşanma sonrası Yeni biri

Merhabalar , iyi akşamlar. Fikirlerinize ve yaşanmışsa örneklerinize ihtiyacım var.
Ben başından 1 evlilik geçmiş bir kadınım. 2 yıl gibi bir süre evli kaldıktan sonra anlaşmalı şekilde boşandık. yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçti. 28 yaşındayım şuanda. Ve yeni biriyle tanıştım ilk defa. Hoşlanıyorum kendisinden ancak evlilik geçirdiğimi söylemedim.. Söyleyemedim..
Vicdan yapıyorum sürekli. Tanışalı çok olmadı, ama aramızda bir etkileşim var. Ne zaman söylemem gerekir.. söylemesem olmaz.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Nasıl doğru hareket etmem gerekir..
Çok teşekkür ederim.
Vicdan yapılacak bir şey yok. Kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Bir kusurmuş bir hataymış, gizli bir günahmış gibi ıkına sıkına söylenecek bir şey değil; bunu doğal yollarla ve zamanla öğrenmesi lazım.

Benimle gelecek kurmaktan vs bahsediyor. Ailesine bahsettiğinden söylüyor.. bunlarda beni korkutuyor. Ve gerçekten tanışalı uzun bir süre olmadı..
Konu bu noktada ise, söylemen gerekir. Geç bile kalıyorsun. Ben olsam en başta sohbet içinde söylerdim. Ona göre kendisine hazırlasın.

Bunu şimdi gizlemek, ileride konuştuğunuzda bir ayıbı, kusuru, problemi gizlemişsiniz gibi hissettirebilir size. Erkek arkadaşınıza da size o şekilde muamele etme hakkı vermiş olursunuz. Bu normal bir şey, sizin hayatınızın normali. Açık olmakta fayda var derim ben. Tabii ki son karar, sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman olacak.

ben bi erkekele evlilik hayellelri kuracağım adam boşanmış olduğunu gizleyecek . güvenim sarsılırdı. kendimi kandırılmış gibi hissederdim . dürüst olun bence. çocuk oyuncağı değil .

Bu sıradan bir olay, laf arasında boşandım anlaşmalı olarak bitti deyip Kısa bir sohbet havasında söyleyin geçin. Ayıp değil normal olağan bir durum

Vicdan yapılacak bir şey yok. Kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Bir kusurmuş bir hataymış, gizli bir günahmış gibi ıkına sıkına söylenecek bir şey değil; bunu doğal yollarla ve zamanla öğrenmesi lazım.
Yani bende sizin gibi dusunuyorum iliskinjn suresi onemli 1 haftalik 2 haftalik tanidigim bi insan benim bosandigimi neden bilsin.bosanmak ayip degil ama benim ozelimi bilsin istememde sahsen.karsima bi kac gun sonra ne ile cikacagini bilemem.ailem mi yakin dostum mu niye vicdan yapacagim ki diye dusunurum

Yani bende sizin gibi dusunuyorum iliskinjn suresi onemli 1 haftalik 2 haftalik tanidigim bi insan benim bosandigimi neden bilsin.bosanmak ayip degil ama benim ozelimi bilsin istememde sahsen.karsima bi kac gun sonra ne ile cikacagini bilemem.ailem mi yakin dostum mu niye vicdan yapacagim ki diye dusunurum
Geçmişin üzerinden vicdan yapmak da dünyanın en saçma şeyi ya. Ona mı sorulacaktı evlenirken boşanırken ?

Çoçuk yok zaten. Boşanmak ayıp değil ama malum ülkemizde boşanmış insanlara nedense hemen farklı bir zihniuyet oluşuypr ve ben bundan korkuyorum..
Güzelim o pis zihniyet o adamda da varsa baştan öğrenmiş olursun en azından saklama yani. Sanki karşına çıkacak son adam mı?

Eğer gönül ilişkisi ise iliskiye başlamadan mutlaka söylemek gerekir.
Çünkü böyle şeyler illaki öğrenilir.
Siz saklasiniz bile mutlaka duyulur.
Yani ask mesk durumu varsa belirtin derim.
Aksi halde guvenilirliginizi yitirirsiniz.
Başkasından duyacagina dürüstçe söyleyin,sizden duysun.
Bitecekse De ; böyle bitsin.

Sevgili gibi karşılıklı duygusal yakınlaşma varsa, bilmeli.
Beklemek neden ?

He beklersen, zamanla sana daha çok bağlanabilir, daha yoğun sevgiyi hissedebilir ve her şekilde kabul edebilir. Ama gerçek zihniyetinde daha önce evlilik geçirmiş biriyle evlenmek istemiyorsa, sadece yoğunlaşan duygularıyla tamam diyorsa, ilerde kötü olursunuz.

Bence şöyle diyebilirsiniz
Konu hiç geçmediği için henüz birbirimizi tanıyoruz diye bahsetmedim ama ailene benden bahsettiğini vb bilmiyordum o yüzden su an konusu geldiği için söylemek istiyorum benim daha önce basimdan bir evlilik geçti 2 yıl sürdü çocuk yok anlaşmalı boşandık
Sizce hanimlar?

Burda ne yaşanıyor ya? Yok zarf at yok ağırdan sat. Sağlıklı ilişkiler böyle yaşanmaz açık olacaksınız. Git söyle işte evlilik geçti başımdan de ne var bunda adam bundan ötürü uzaklaşacaksa teee …. na kadar yolu var
Bende diyecektim bunu...

Hayır bir insanin geçmişte sevgilileri olması normal ama evlilik yapıp ayrılmış kadın olmak ayıp veya gunahmi

Söyleyin bence

Uzatmayın bence. Boşanmak elbette ki ayıp bi şey değil ama sabah yumurta yedim demek gibi basit bir şey de değil. Hayatınızı, karakterinizi şekillendiren bir şey. Sizinle ciddi ilişki düşünen birisinin bunu bilmesi gerekir. Saklıyor gibi davranmanız ikiniz içinde daha güvensiz bir durum oluşturur.

korkumun belkide biri bu.. söyleyemediğim için neden önceden söylemedin durumu..
Benim esim de nisan atmis omceden bana bunu biz aileleri taniştirdıktan sonra soyledi ayrilma noktasina geldik. Nisan atma hic mesele degildi inanin ama kafamda kurdukca kurdum.benim icin zor bir süreçti. Taniştıgimiz hafta deseydibkeske. Evlendik falan ama daha yeni aştım konuyu diyebilirim

Merhabalar , iyi akşamlar. Fikirlerinize ve yaşanmışsa örneklerinize ihtiyacım var.
Ben başından 1 evlilik geçmiş bir kadınım. 2 yıl gibi bir süre evli kaldıktan sonra anlaşmalı şekilde boşandık. yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçti. 28 yaşındayım şuanda. Ve yeni biriyle tanıştım ilk defa. Hoşlanıyorum kendisinden ancak evlilik geçirdiğimi söylemedim.. Söyleyemedim..
Vicdan yapıyorum sürekli. Tanışalı çok olmadı, ama aramızda bir etkileşim var. Ne zaman söylemem gerekir.. söylemesem olmaz.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Nasıl doğru hareket etmem gerekir..
Çok teşekkür ederim.
Ayrıldıgını söyler söylemez fikri değişir bence. Ennnnnnn basta kendinle ilgili bilgi verirken söylemen lazımdı. Kandırılmış hissedebilir. Bunu belli etmzse tavırlarından anlar. İnş klasik Türk erkeği değildir de ben yanılıyorumdur

Back
X