Ben sizi anladım da siz gerçeği kabullenmek istemiyorsunuz. Adamı elinizden kaçırmamak için hem kendinizi hem kızlarınızı yakmaya pek gönüllü gördüm sizi, sevgilinizin çocuk yetiştirme tarzını beğenmiyorsunuz ama oda değiştirmeye yanaşmıyor, hatta ayrılırım demenize rağmen ortaya yol bulacağım demek yerine çocuğun büyümesini seçenek olarak sunuyorsa kusura bakmayın ama bunun anlamı ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersindir. Ya da arada bir yüzük takıp senelerce oğlanın sizi kabullenmesini beklemektir. Zira o çocuk istemiyorum derse o adam size ya nikah kıymaz ya da suç işlemiş gibi evliliğini oğlundan gizler, hani diyorsunuz ya eşi olma sufatım var diye eşi ama oğlunun gözünde metresi olursunuz haberiniz olsun. İlk evliliğiniz niye bitti bilmiyorum ama en büyük nedeni mutsuz olmanızdır muhtemelen, şimdi sırf evli olabilmek için bile bile mutsuzluğa adım atmaya diretmek neden, üstelik şimdi birde iki çocuğunuzud a ateşe atıyorsunuz haberiniz olsun. Şimdi bu adamın ilgisi hoşunuza gitmiş ama unutmayın anlattığınız gibiyse zaten sizin ilişkiniz o adamın oğlunun iki dudağının arasında, sizin bitirmeye cesaret edemediğiniz ilişkiyi 10 yaşında çocuk iki lafı ile bitirirse bunun tranvasını atlatmak boşanmaktan bile ağır olur haberiniz olsun.