Boşanma sonrası

Benimki 6 aylık oğlunu bırakıp yurt dışına gitti kadının peşine oğlum 3 yaşında senede 2 kez gelip oyuncaklara boğup süper baba olup gidiyor
Bunların Allah belalarını versin. Yaa gerçekten anlam veremiyorum bı fazlaliklari var diye kendilerini vazgeçilmez ve tek saniyorlar. Yahu işte ülkede adalete de güvenmiyorum bu tip adamlar çocugu görme hakkına sahip değil, olmamalida... Rabbime şükür iyiki cocugum olmadan boşanıyorum ne yapardım aksi halde bilemiyorum. Gerçekten bazılarına anne, bazılarına baba olma hakkı verilmemeli..

Olmaz mı? Anasıyla plan yapıp karısını soyanlar da dahil. (Bu ben ölüyorum)
Bizde de anama gitmedin anama surat astın diye dolup dolup üstüme saldırmaya başladı real Anlamda
Çocuğunuz yok şanslısınız benim bir kızım var 3 yaşında alınca Bile görüyorum midem bulanıyor

Aynı şeyler bizim dosyada da var. Kendisi bile ailesinin yanına gitmezdi. Belki inanmazsjn ama ben zorla yollardim ben yollamiyorum sanmasınlar diye. Şimdi asıl bosanma sebebimiz ailesine mesafem oldu. Çok acayip yaa. Bütün sahitlerinin yanjnda da ailesine hakaret etmişim . Çok ilginç değil mi ?

Kesinlikle haklısınız çok çok şanslısınız ki çocuk olmadan boşanıyorsunuz çocuk olunca herşeye mecbur kalıyor insan adalet babasını görmesinden yana bencede hiç çocuğun aklını karıştırmasa daha iyi ama kanun karşısında elim kolum bağlı birde velayetini almaya çalıştı birlikte olduğu kadın Instagramda bile çocuğun fotoğraflarını paylaştırmıyor benim çocuğuma bakacak sanki ne akla hizmetse
Allah sizinde tüm boşananların da yardımcısı olsun bu ülkede kadın olmak çok zor

Ben de bosandigim evde yaşıyorum. Ex eşim gitti evden. Bir çöpün yerini değiştirmedim. Hiç de etkilenmedim. Kafamdan kalbimden göçeli çok olmuştu. Eşyalara anlam yüklemeyin. Ben de oğlumla bı hayat kurdum. Yeri geliyor bir liraya ihtiyacı oluyor insanın şu dönemde gereksiz harcama yapma lüksüm yok. Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Yolunuz bahtiniz açık olsun. Aynı durumda olan binlerce kadının duasindasiniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin.

Evet bekarken ailesinin yüzüne bakmazlar sonra da gideceksin diye zorlarlar zorla gidince de ordan senden hizmet iyi yüz beklerler ah neler yaşadım neler cektim de çocuk var diye katlandım en sonunda ailem çekip aldı elinden bana kalsa salak gibi devam ederdim
Bugün gelmiş çocuğu almaya ki dün alması gerekiyordu işi çıkmış bugün 5 dk sonra alacağım diyor dedim senin alma günün dündü çocuğu su saatte geri getir dedim sen ne kadar kötü bir insansın yazmış bana

Tabii onlar sütten çıkmış ak kaşık biz kötüyüz kanunen alma hakkı yok vermeseydiniz keşke

Demekki bu ülkede çoğu erkek aynı kafada , benim eşim annesiyle konuşmuyordu biliyor musun ben baristirdim , sonrada anneci oldu beni gozardi etti...öyle iğreniyorum ki hepsinden...bu arada ben avukat vs araştırıyorum bir tanesi bana dedi ki 5-6 yaşlarına kadar istersen yatılı vermessin yaz aylsri da dahil bunu arastircam iyice...

Amiinnn. Allah razı olsun. Evet malesef kanunlar sacmaaa. Adam çocuğu istese koşa koşa başkasının peşine gitmezdi. Adamın hayata amaci belli... Yazık çok yazık. Rabbim sabır versin size.

Bende aynı durumdaydım eski eşim evden gitti ancak evde yaşamaya devam ettiğim için toparlanmam çok uzun sürdü sonra evin kilidini değiştirdiler tüm eşyalarım evde kaldı çok ağladım üzüldüm çeyizimi bile vermediler ama o evden kötü enerji istemiyorum bir havlu dahi alsanız etkiler sizi yeni eşyalar yeni yaşam en temizi benim fikrim yavaş yavaş toparlarsınız evi de sattırın biran evvel kiraya verseniz izin vermez biz yaşadık kalmak istemiyorum burada kiraya vereyim dedim izin vermedi sonra aldı kendisi verdi evi kiraya

Haaaa ailelerine köle yapmaya çalışırken onlar iyi insanlar, sen hakkını ararken kötüsün. Ama ben erkeklerden ziyade yetiştirenlerde hatayı buluyorum hem bizi hem onları yetiştirenlerde. Bizi köle gibi, onları padişah gibi yetistiruyorlar.sonra olan bize oluyor

Cinsleri bozuk olunca malesef herşey olabiliyor. Yineliyorum ama yine en büyük hata bizde. Erkekleri gözümuzde çok büyütüyoruz. Erkek yaa şunu yapmamali, yapmaz vs vs ama mahalle kocakarisi diyorlar ya onlardan kötüler aslında. İğrençlik seviyelerine erişemez birçok hemcinsim

Tabii onlar sütten çıkmış ak kaşık biz kötüyüz kanunen alma hakkı yok vermeseydiniz keşke
Verdi mahkeme maalesef 3 yaşında olduğu icin yazın bile 1 ay veriyorlarmış normalde de ben 10 güne indirdim haftada bir gün görmesi şeklinde anlaşarak bir de çocuk bu babaya da ihtiyacı var görsün o konuda sıkıntı yok benim için

Burda da çok okudum örneğini hep verilmiş ne yazık ki ben zaten görmemesinden yana değilim çocuğun ona da ihtiyacı var elbet
Sevindim hocam durumlardan haberdar et hızlandır işi sen bak nasıl rahatlayacaksın

Kendime kızıyorum en başta nasıl anlamadım işinde gücünde dik duruşu olmasi beni etkilemişti , gözüm mu kör oldu ne bileyim...sonra da egolu burnu havada bir tip oldu çıktı , ya bir de şu avukat konusu canımı skti bi tane ile konuştum çok ısınamadım ona başka biri ile konuştum o da çekişmeliye sıcak bakmıyor e benim eş olacak kişi anlaşmalı istemiyor bu hafta içi bi düzene sokmam lazım şuan uzadıkça aşırı strese giriyorum...

evin yarısında hakkınız varmış
Krediyi kim ödedi ?
Eşiniz mi ?
Çalışan kadın olduğunuza göre sizde destek oldunuz muhtemelen
Bu durumda sizinde hakkınız var
Evi satın paranın yarısını babanıza kalanın yarısını da eski eşe verin
Sizde kendinize yeni ev bulup yeni bir düzen kurun
Ya da alışana kadar orayı kiraya verip daha başka bir yerde kiraya geçin.

İnşallah hocam , haberdar ederim tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…