Boşanma sonrası

Çok teşekkür ederim size verdiginiz bilgiler için; ayrı sehirdeyiz haftasonlari aldığında da kalacağı yer yok burda aslında...nasıl olacak bilemiyorum güya velayeti de alma düşüncesinde de...öyle yani çok teşekkür ederim tekrardan...

Velayeti alamaz hiçbir şekilde benimkide almaya çalıştı işim olmadığı evim olmadığı halde hakim bana verdi velayeti ama 3 yaş bile yatılı çıktı yatılı verir 15 günde bir

Velayeti alamaz hiçbir şekilde benimkide almaya çalıştı işim olmadığı evim olmadığı halde hakim bana verdi velayeti ama 3 yaş bile yatılı çıktı yatılı verir 15 günde bir
Evet kararı size arabilirim ayda 2 gün yatılı karar çıktı yaz tatillerinde de 1 ay diyor oda okula başlayınca
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için...

Evet suan icin fazla ama bu ömür boyu böyle olacak yani büyüyünce de 1 ay alamayacak. Sizde tatillerde nasıl verildi

Krediyi eski eşim ödedi, evin parasının yarısından fazlasını babam peşin verdi. Hatta o zaman babam eski eşimin üstüne verecektı tapuyu ama annem dünyanın bin bir türlü var yıne de yarısını kendı üstüne yap dedi. İyi ki de annem öyle yapmıs. Cunkü eski eşim hıc ama hıc tahmın etmezdım ama bana hakkın yok evde dedi , baban yarısından fazlasını vermedi dedi . O kadar sasırdım ki .. Tamam sen kızımla burda otur dedi.. ben kendı hıssesini bana satmasını ıstedim onu da kabul etmedi.
Siz oturun tamam dedi ama hala cıkmadı..

Aslında sanırım benım daha cok bunları duymaya ihtiyacım var.. Benım de kafamda bitti , cunku 2 sene once de bosanma asamasına gelmıstık sonra yalvarmaları , aglamaları ile gerı cektım davayı.. ama o ayrı oldugumuz dönem bir baskasıyla beraber oldugunu hatta ev tuttugunu ögrendım.. 6 ay boyunca agladı, yalvardı 20 kilo verdi .. En sonunda davayı gerı cektım , 15 ay beraber yasadık ama ınsan baska bırı olmus olmasını unutamıyor ıstısnasız her gün aklıma geldi.. Olmadı.. En sonunda da ayrılmak ıstedıgımı söyledim yıne agladı etti ama vazgecmedım.. Annemlere geldim aynı semtteyız zaten.. 1 aydır da evden cıkmasını beklıyorum.. Kaba konusmadan olsun istiyorum ama benım de o böyle yaptıkca oraya dönme hevesım kacıyor..
Ama baska ev tutmak da su an bana gereksız maddi külfet olacak..
Dediginiz gibi aslında kafamda bitti.. Yatak odasını degısterecegim, oturma odasını da ..
Alısırım dıye dusunuyorum aslında..

Neden sasiriyorsunuz ki erkek milletinin dini imani para. Bizde evi ortak tapu aldık herkes karşı çıkmasına rağmen madem kefilim ortak olacak dedim. Ki biz nikahtan önce aldık evi. Uygun düştü alalım dddik.neyse evi bulma ve bütün eseklikler benden ve ailemden. Sonra ev kredisi yetmeyince ihtiyaç çektim. Son iki yıldir ödediğim paraları yedi it ödemedi ev şuan icrada. Ve benden evin tamamını istedi. Evde onun payı yok dedi. Dedim öyle mi simdi icraya gitsin ben zaten yeterince zarar ettim birazda sen et... O da kendi payını satmadi... Tek başlarına bırak evi don alamayan insanlar sayemizde ev sahibi oluyor sonra da kendileri yapmış oluyor herşeyi.

Ya gercekten öyle , bız eskı esımle tatıldeyken babam bıze ev arıyordu kendı babası 1 lira destek olmazken ( olmak zorunda degıl kesınlıkle bunu konu bile etmedim ona , yanlıs anlasılmasın) babam bızım ıcın kosturdu evın yarısından cok daha fazlasını nakıt verdi destek olmak ıcın.. ve kımseye de söylenmesini istemedi babam , rencıde olmasın dedi eskı esım ıcın..
Ama sonra olanlar ınanılacak gibi degil..

Zaten sorun da orda adam olamayacak insanları adam etmeye çalıştık ailece...onların da g...kalktı afedersiniz...neyse zararın neresinden dönersek kârdır

Zaten sorun da orda adam olamayacak insanları adam etmeye çalıştık ailece...onların da g...kalktı afedersiniz...neyse zararın neresinden dönersek kârdır
Evet ınsallah bundan sonrası güzel olsun sizin ıcın de ..
Benım icinde

iş terse dönünce hep öyle derler
İyi ki tamamen tapuyu yapmamış babanız üstüne
O zaman bence en mantıklısı nasıl olsa ortak çocuğunuz var
Siz evi zaten bugün yarın çocuğumuza kalacak diye almadınız mı ?
Deyin ki evi satalım başka yerde ev alacağım o evde kızımın olacak ilerde kendisine verecek şekilde ortak bi anlaşma yapalım de

Eger bu dönemde evi satarsak , degerınden cok daha dusuk fıyata satılacak..Kaldı ki , ben hıssesini kızımızın ustune vermesını istedim ona da yanasmadı.. Simdi ev satılsa ; 500.000 TL o alacak .500.000 TL de babamın ama zaten babam benım ıcın kullanacak yine yanı bana ev alınması ıcın..
Ama su da gercek ; evi satıp 500.000 TL ona vermek gercekten zoruma gidiyor.. Ben altınların karsılıgı olarak destek olmasını ıstedım ona bile yanasmadı.. Ben zaten sana her zaman destek olacagım dedi ama hep hep sözde zaten.. İcraata gelınce yok..

Konuyu ilk okuduğum da sadece anlaşamama , psikolojik şiddet var zannettim.
Oysa ki aldatma da varmış.
Asla vicdan yapma. Bu evliliğin zaten bitmesi gerekiyormuş.

o zaman biraz bekleyin satmayın şimdilik
O da demek ki onu güvence kaynağı olarak görüyor Benimde üstümde hisse var orası benimde evim gibi düşünüyor.
500.000 tl kredisini o ödediyse vermek istemez ama o da var Allahtan bırakıp gitmiş siz oturun diye altınlar ne kadar?
Altınlarınızın değeri kadarını vermez mi en azından

Eşyalar anılar falan hikaye. Siz artık kızınızla huzurlu bir hayat süreceksiniz. Sabahlara kadar ağlasalar o tıp adamlar değişmez. Düşünsene güzel bir akşam yemeği, istediğin bir film izle bağırış yok küfür hakaret yok ohh mis keşke önceden boşansaydım diyeceksiniz zamanla. Çünkü huzur herşeyden önemli

Konuyu ilk okuduğum da sadece anlaşamama , psikolojik şiddet var zannettim.
Oysa ki aldatma da varmış.
Asla vicdan yapma. Bu evliliğin zaten bitmesi gerekiyormuş.
Evet , 2 sene önce by psikolojık siddetler sonrası ben hastalandım.. Agır bir depresyon gecırdım ve evden cıktım annemlere gectim.. 1 sene ayrı kaldım , o dönemde o baska bırıyle ev tutmus .. sonra davalar acıldı .. once anlasmalı sonra ortak velayet tutturdugu ıcın cekısmelıye cevirdi kendısı.. sonra ben karsı dava actım ve 6 ay boyunca yalvardı en sonunda döndüm eve .. iyi gibiydi eskısınden iyiydi de hatta ama unutulmuyor dıyorum ya ıstısnasız her gün aklıma geldi .. En sonunda da dayanamadım 15 ay beraber yasadık ve en sonunda dava actım..
Oyle bir kısılık ki benı gercekten mahvettı.. Yaptıgı her sey normal gibi benım abartmalarım gibi yansıtması ..aslında benı cok önemsıyormus gibi cok sevıyormus gibi elbet bir gün ben anlarmısım aslında ne kadar sevıldıgımı vs...
Elbet gececek ama yorgun hıssedıyorum gercekten hem de cok..

Hayır 500.000 kredi ödemedi 100.000 kredi ödedi sadece... Evın suan ki degerını yazdım ben size..
Oturun dedi evet hısseyı sat dedım böyle bir ortaklık kalmasın dedim babamla aranızda dedim..
Ama eger hısseyı verırse , ya ben yarın öbur gun evlenıp baskasıyla yasarsam orada..Buna dayanamazmıs..
Baskasına satılmasını kabul edıyor , bana satılmasını kabul etmıyor..Ev alırken altınlar bozduruldu , ve onun 2 tane vadelı hesabı var ortalama 200.000 TL civarı onlardan da hak ıstemedım..En azından altınların karsılıgı 40.000 Ver dedim yanasmadı..
He bir de ; bu insan 10 kisi dısarıya yemege gidelim herkesten önce gider hesabı öder.. Onun ıcın hep eli cok acık bilinir ama aslında evde ki durum gercekten farklı...

O kadar yaşadığınız şeyden sonra yorgunluk hissetmeniz normal...
Dediğim gibi zaten miladını doldurmuş sizin evliliğiniz. Aldatma , psikolojik baskı ve en önemlisi sizin giden sağlığınız , mutluluğunuz...
Ama bundan sonra bütün bunları gülerek hatırlayacak kadar mutlu bir hayatınız olacağına inanıyorum ben. Sizde inanın. :)
Ve en önemlisi artık önünüze bakın. Dimdirek hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…