- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Aynen öyle aynen ben siddet gördüm o yüzden boşandım annesi olacak o şahsiyet dedi ki kadın böyle çen çen konuşursa vurulur da kırılır da böyle kadına ! Beynimden vuruldum duyduğum şeyler karşısında zaten ic Anadolu’nun çok kırsal bir yerinde yetişmişler zihniyetleri o kadar dar ki asla mücadele edemiyorsunHaaaa ailelerine köle yapmaya çalışırken onlar iyi insanlar, sen hakkını ararken kötüsün. Ama ben erkeklerden ziyade yetiştirenlerde hatayı buluyorum hem bizi hem onları yetiştirenlerde. Bizi köle gibi, onları padişah gibi yetistiruyorlar.sonra olan bize oluyor
Kendine kızma konusunu bende yaşıyorum ve emin ol buradaki boşanan yada boşanma aşamasındaki herkes aynı seyleri yaşadı yada yaşıyor. Ama bilemezsin ki ne olduğunu. Çünkü kendilerini çok iyi pazarliyorlar dereyi karşıya geçene kadar. Yaa kardeşini aynı evde taniyamiyorsun elin itini nasıl taniyacaksin. Nasıl pazarlarsa öyle görüyorsun. Avukat konusuna gelince bütün avukatlar anlaşmalıya yanasir çünkü bir iki haftada işi halleder parasıni alır ama diğer türlü senelerce uğraşır 3 kuruş daha fazla alır. Ben birusru avukatla konuştum kimisi çok tanınmış kimisi çok bilmiş vs vs ama en rahat iletişim kurabildigimi tercih ettim. Aradığımda ulasamayacaksam, rahat rahat konusamayacaksam, gerektiğinde yonlendiremeyeceksem içime sinmezdi. Çünkü avukatlarin dünya kadar işi var sadece sen değil ama senin birtek davan var ve belkide hayatında çok şeyi değiştirecek. O yüzden bence iletişim çok önemli. Haaa benimki harika bir avukat değil belki ama iletişime açık. Birde özellikle ortak avukatlık bürolarında bazı avukatlar davaları satjyerlere bırakıyorlar benim fikrimce ona da dikkat etmek lazım.Kendime kızıyorum en başta nasıl anlamadımişinde gücünde dik duruşu olmasi beni etkilemişti , gözüm mu kör oldu ne bileyim...sonra da egolu burnu havada bir tip oldu çıktı , ya bir de şu avukat konusu canımı skti bi tane ile konuştum çok ısınamadım ona başka biri ile konuştum o da çekişmeliye sıcak bakmıyor e benim eş olacak kişi anlaşmalı istemiyor bu hafta içi bi düzene sokmam lazım şuan uzadıkça aşırı strese giriyorum...
İşte bu tip kadınlar yüzünden bu durumlarda yüz ya, kadının değeri yok. Oldu canım adam ağzıma etsin sesimi cikarmim, çıkarınca da dayak hakkım. Baskaaa? O zaman o adam kadınıni çalıştırmayacak, rahat bir yaşam sürecek, ahlaksız olmayacak ki yine de kimse kimseye fiske dahi vuramaz. Yazık yaaaa kadının düşmanı yine kadın... Kendi kızı söz konusu olsa da öyle mi olurdu acepAynen öyle aynen ben siddet gördüm o yüzden boşandım annesi olacak o şahsiyet dedi ki kadın böyle çen çen konuşursa vurulur da kırılır da böyle kadına ! Beynimden vuruldum duyduğum şeyler karşısında zaten ic Anadolu’nun çok kırsal bir yerinde yetişmişler zihniyetleri o kadar dar ki asla mücadele edemiyorsun
Anladım...çok teşekkürler bir tane 50 yaşlarında hemşerim olan bir avukat buldum iyi gibi ama bakalım...teşekkür ederim...Kendine kızma konusunu bende yaşıyorum ve emin ol buradaki boşanan yada boşanma aşamasındaki herkes aynı seyleri yaşadı yada yaşıyor. Ama bilemezsin ki ne olduğunu. Çünkü kendilerini çok iyi pazarliyorlar dereyi karşıya geçene kadar. Yaa kardeşini aynı evde taniyamiyorsun elin itini nasıl taniyacaksin. Nasıl pazarlarsa öyle görüyorsun. Avukat konusuna gelince bütün avukatlar anlaşmalıya yanasir çünkü bir iki haftada işi halleder parasıni alır ama diğer türlü senelerce uğraşır 3 kuruş daha fazla alır. Ben birusru avukatla konuştum kimisi çok tanınmış kimisi çok bilmiş vs vs ama en rahat iletişim kurabildigimi tercih ettim. Aradığımda ulasamayacaksam, rahat rahat konusamayacaksam, gerektiğinde yonlendiremeyeceksem içime sinmezdi. Çünkü avukatlarin dünya kadar işi var sadece sen değil ama senin birtek davan var ve belkide hayatında çok şeyi değiştirecek. O yüzden bence iletişim çok önemli. Haaa benimki harika bir avukat değil belki ama iletişime açık. Birde özellikle ortak avukatlık bürolarında bazı avukatlar davaları satjyerlere bırakıyorlar benim fikrimce ona da dikkat etmek lazım.
Hayirlisi olur insallah. Bizimde yapabileceğimiz.birsey olursa hep burdayız. Ben şahsen biraz avukatı yönlendirebilmekten yanayım haddini aşmadan tabiki.Anladım...çok teşekkürler bir tane 50 yaşlarında hemşerim olan bir avukat buldum iyi gibi ama bakalım...teşekkür ederim...
Hic sanmıyorum kendi kızına böyle yapacağını ama kızı da türlü haksızlıklara uğruyor eşi ve ailesinden onlara da sus ses etme geçim et diyen bagnaz bir kadın nefret ediyorum ondan bu evliliğin yıkılmasındaki payı çok büyükİşte bu tip kadınlar yüzünden bu durumlarda yüz ya, kadının değeri yok. Oldu canım adam ağzıma etsin sesimi cikarmim, çıkarınca da dayak hakkım. Baskaaa? O zaman o adam kadınıni çalıştırmayacak, rahat bir yaşam sürecek, ahlaksız olmayacak ki yine de kimse kimseye fiske dahi vuramaz. Yazık yaaaa kadının düşmanı yine kadın... Kendi kızı söz konusu olsa da öyle mi olurdu acep
Biliyorum çok teşekkür ederimHayirlisi olur insallah. Bizimde yapabileceğimiz.birsey olursa hep burdayız. Ben şahsen biraz avukatı yönlendirebilmekten yanayım haddini aşmadan tabiki.
Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor Rabbim o kadar büyük ki. Size bir örnek vereyim. Yeni evliyim,benim annem yaşlı ve tek yaşıyor babami kaybettik ve ben oğullarına başta dedim ben gerekirse her hafta istesem de istemezem de anneme gitmek zorundayım, temizliği, eksiği, hatta banyosunu bile ben yaptırıyorm dedim. Kabul etti. Neyse ben iki haftada bir gidiyorum bir hafta ben bir hafta abim. Köylerine gittik fındık topluyoruz anası bana dedi ki nedir habire anana gidip geliyorsun bizde evlenen kız ailesine kaynana kaynata izni olmadan ve bayramlar dışında gidemez. Dedim ben oğluna en başta sartlarimi sundum kabul etti. Benim annem tek ve ben gitmek zorundayim ki bu sizde adet bizde değil. Neyse bir gün sonra kocası kalp krizi geçirdi apar topar hastaneye gittik. Kızını aradı baban kriz geçirdi gel diye. Kocası yollamadi kızını. Başladı adama saydırmaya ama neler diyor neler. Dayanamadım daha dedim siz dün bana bunu anlatmistiniz şimdi niye kızıyorsunuz enişteniz ve ailesine. Adam örf ve adetleri uyuyor işte.sizde böyle değil miydi .. Haa yapmamam gerekirdi ama çok dolmustum bana dünya laf saymisti..Hic sanmıyorum kendi kızına böyle yapacağını ama kızı da türlü haksızlıklara uğruyor eşi ve ailesinden onlara da sus ses etme geçim et diyen bagnaz bir kadın nefret ediyorum ondan bu evliliğin yıkılmasındaki payı çok büyük
Eşim de ben iyiysem çok iyi kötüysem dünyanın en kötü insanı olurdu vurur kırar küfür hakaret ne biçim bir karakteri var biz hala çözebilmiş değiliz ailecek çok şükür defoldu gitti
İyi yapmıssınız bazı şeylerin inceldiği yerden kopması gerek tecrübeyle onaylandıKimsenin yaptığı yanına kalmıyor Rabbim o kadar büyük ki. Size bir örnek vereyim. Yeni evliyim,benim annem yaşlı ve tek yaşıyor babami kaybettik ve ben oğullarına başta dedim ben gerekirse her hafta istesem de istemezem de anneme gitmek zorundayım, temizliği, eksiği, hatta banyosunu bile ben yaptırıyorm dedim. Kabul etti. Neyse ben iki haftada bir gidiyorum bir hafta ben bir hafta abim. Köylerine gittik fındık topluyoruz anası bana dedi ki nedir habire anana gidip geliyorsun bizde evlenen kız ailesine kaynana kaynata izni olmadan ve bayramlar dışında gidemez. Dedim ben oğluna en başta sartlarimi sundum kabul etti. Benim annem tek ve ben gitmek zorundayim ki bu sizde adet bizde değil. Neyse bir gün sonra kocası kalp krizi geçirdi apar topar hastaneye gittik. Kızını aradı baban kriz geçirdi gel diye. Kocası yollamadi kızını. Başladı adama saydırmaya ama neler diyor neler. Dayanamadım daha dedim siz dün bana bunu anlatmistiniz şimdi niye kızıyorsunuz enişteniz ve ailesine. Adam örf ve adetleri uyuyor işte.sizde böyle değil miydi .. Haa yapmamam gerekirdi ama çok dolmustum bana dünya laf saymisti..
Benimde 5 yılım, evim, birikimim, dolandilmak, insanlara karşı güvenimin gitmesi ve dul yaftasi için asla affetmeyecegim, Rabbim büyük çıkarır elbet. Kimsenin ahi kimsede kalmaz inanıyorum...İyi yapmıssınız bazı şeylerin inceldiği yerden kopması gerek tecrübeyle onaylandı
Giden 6 yılım icin ,dul yaftası yemek zorunda kaldığım icin ,çocuğumun ileride psikolojisi nasıl olacak diye düşünmekten bazen uyuyamadıgım icin onları asla affetmeyeceğim o kadar ah ettim ki elbet çıkacak ben de inanıyorum
İyi yapmıssınız bazı şeylerin inceldiği yerden kopması gerek tecrübeyle onaylandı
Giden 6 yılım icin ,dul yaftası yemek zorunda kaldığım icin ,çocuğumun ileride psikolojisi nasıl olacak diye düşünmekten bazen uyuyamadıgım icin onları asla affetmeyeceğim o kadar ah ettim ki elbet çıkacak ben de inanıyorum
Ben inanıyorum pişman olacaklar Allah ömür verir de görürüz inşallahBenimde 5 yılım, evim, birikimim, dolandilmak, insanlara karşı güvenimin gitmesi ve dul yaftasi için asla affetmeyecegim, Rabbim büyük çıkarır elbet. Kimsenin ahi kimsede kalmaz inanıyorum...
İnşallah inşallahBen inanıyorum pişman olacaklar Allah ömür verir de görürüz inşallah
Bunu söyleyen avukattan koşarak uzaklaşın.Demekki bu ülkede çoğu erkek aynı kafada , benim eşim annesiyle konuşmuyordu biliyor musun ben baristirdim , sonrada anneci oldu beni gozardi etti...öyle iğreniyorum ki hepsinden...bu arada ben avukat vs araştırıyorum bir tanesi bana dedi ki 5-6 yaşlarına kadar istersen yatılı vermessin yaz aylsri da dahil bunu arastircam iyice...
Eğer kafanızda bittiyse aynı evde kalmak sizi etkilememeli. Ben kafamda bitirmiştim mesela ex eşimi evden yolladım çocuklarla aynı evde kalıyoruz. İnanın hiç aklıma bile gelmiyor.,eşyalarını topladım koydum kapının önüne gelip aldı.tek bir çöpü bilir kalmadı. Hiçbir anı gözümde canlanmıyor belli hiç güzel anımız olmadığındandırHerkese merhaba ,
8 Mart tarıhınde boşandım. Evlılık suresınce oturdugumuz evde kızımla ıkımız yasamaya devam edecegiz.Eski eşim esyalarını toplamıs , haber verdi.Ve boşandım...
Herkese Merhaba, Eski actıgım konuları okudum , ilk konuyu 2016 yılında açmısım o zamandan bugüne degısen tek sey ; benim saglıgımın psikolojımin ciddi anlamda bozulması olmus. Ben buraya konu actıgımda , bir cok uyenin degerli yorumları oldu.. Ancak ; bana eger böyle giderse hasta olacaksınız...www.kadinlarkulubu.com
Göruntulu aradı kızımı , agladı sonra da sizi cok sevıyorum hoscakalın yazmıs.Ben zaten hemen vicdan yaptıgım ıcın dün geceden beri icimdeki sıkıntıyı atamıyorum.
Dava oncesı kızımla annemlere gecmıstım cunku esım evde kalmaya devam edıyordu.4 aydır annemlerdeyim,simdi eskı evımıze gececeğim ama o eve gececegım dusuncesı ıcımi huzursuz ediyor yine de..
Gelırım var calısıyorum ama yeni ev tutsam maddi olarak çok da zorlanmak istemıyorum.Ailemin yanında da kalmak ıstemıyorum artık , her zaman destek olsalar da , kızımla ayrı duzenımız olsun da istiyorum.Yenı yatak odası mobilyası alacagım ve bir kac odayı degıstırecegim.Evin hissesi %50 babamda , %50 de eski eşimde.( Babam ev alabılmemız ıcın para vermıstı.)Ben sürec uzamaması acısından hak talep etmedim. O da bana hak vermeye yanasmadı zaten.Siz burada oturmaya devam edin tamam dedi. Ev dubleks ve bıze cok buyuk aslında ama acil satılsa cok daha dusuk fıyata gidecek , acaba bir sure yasasam orda o surecte de evın satısı ıcın mı ugrassam?
Yoksa o evde olmam , alısma surecımı zorlastırır mı?
Bunu söyleyen avukattan koşarak uzaklaşın.
İmza boşanmış anne, avukat
Yok 1 ay okula başlayınca veriliyorVerdi mahkeme maalesef 3 yaşında olduğu icin yazın bile 1 ay veriyorlarmış normalde de ben 10 güne indirdim haftada bir gün görmesi şeklinde anlaşarak bir de çocuk bu babaya da ihtiyacı var görsün o konuda sıkıntı yok benim için
Benim oğlum da 3 yaşında her ayın 1.ve 3.cumartesi birer gün olacak şekilde yatılı karad verdi mahkeme ayrıca okula başlayınca yaz tatillerinde 1 ay alacak sizin haftada 1 gün ve 10 gün yazın 3 yaşında bir çocuk için fazla benceVerdi mahkeme maalesef 3 yaşında olduğu icin yazın bile 1 ay veriyorlarmış normalde de ben 10 güne indirdim haftada bir gün görmesi şeklinde anlaşarak bir de çocuk bu babaya da ihtiyacı var görsün o konuda sıkıntı yok benim için
Şimdi oldu :) hakimler 3 yaşından itibaren 2 haftada bir çocukların yatılı olarak kalmasına karar veriyor ama okul çağından önce Yazları yatılı kalmasına karar vermiyorlar. Okul çağından itibaren yaz tatillerinde 1 ay yatılı kalmasına karar veriyorlar merak etmeyin. Zaten babaların çoğu yatılı almıyor hele hele uzun Süreli hiç almıyorlar. İnşallah herşey gönlünüzce olurEksik yazdım yaz ayları bir ay kalmasını istemiyorum ona da sordum dediki 5-6 yaşlarına kadar yazları bir aydan daha kısa süreli hatta gece kalmama durumu da olabilir hakim bunu düzenleyebilir dedi...elbette siz daha iyi bilirsiniz bu şekilde olamaz mı yani ben bir ay yatılı kalmasını istemiyorum 2.5 yaşında benim evladım çok küçük ve ona 70 yaşında annesi bakacak güçte degil
Benim oğlum da 3 yaşında her ayın 1.ve 3.cumartesi birer gün olacak şekilde yatılı karad verdi mahkeme ayrıca okula başlayınca yaz tatillerinde 1 ay alacak sizin haftada 1 gün ve 10 gün yazın 3 yaşında bir çocuk için fazla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?