Boşanma sonrası

Aynen öyle aynen ben siddet gördüm o yüzden boşandım annesi olacak o şahsiyet dedi ki kadın böyle çen çen konuşursa vurulur da kırılır da böyle kadına ! Beynimden vuruldum duyduğum şeyler karşısında zaten ic Anadolu’nun çok kırsal bir yerinde yetişmişler zihniyetleri o kadar dar ki asla mücadele edemiyorsun

Kendine kızma konusunu bende yaşıyorum ve emin ol buradaki boşanan yada boşanma aşamasındaki herkes aynı seyleri yaşadı yada yaşıyor. Ama bilemezsin ki ne olduğunu. Çünkü kendilerini çok iyi pazarliyorlar dereyi karşıya geçene kadar. Yaa kardeşini aynı evde taniyamiyorsun elin itini nasıl taniyacaksin. Nasıl pazarlarsa öyle görüyorsun. Avukat konusuna gelince bütün avukatlar anlaşmalıya yanasir çünkü bir iki haftada işi halleder parasıni alır ama diğer türlü senelerce uğraşır 3 kuruş daha fazla alır. Ben birusru avukatla konuştum kimisi çok tanınmış kimisi çok bilmiş vs vs ama en rahat iletişim kurabildigimi tercih ettim. Aradığımda ulasamayacaksam, rahat rahat konusamayacaksam, gerektiğinde yonlendiremeyeceksem içime sinmezdi. Çünkü avukatlarin dünya kadar işi var sadece sen değil ama senin birtek davan var ve belkide hayatında çok şeyi değiştirecek. O yüzden bence iletişim çok önemli. Haaa benimki harika bir avukat değil belki ama iletişime açık. Birde özellikle ortak avukatlık bürolarında bazı avukatlar davaları satjyerlere bırakıyorlar benim fikrimce ona da dikkat etmek lazım.

İşte bu tip kadınlar yüzünden bu durumlarda yüz ya, kadının değeri yok. Oldu canım adam ağzıma etsin sesimi cikarmim, çıkarınca da dayak hakkım. Baskaaa? O zaman o adam kadınıni çalıştırmayacak, rahat bir yaşam sürecek, ahlaksız olmayacak ki yine de kimse kimseye fiske dahi vuramaz. Yazık yaaaa kadının düşmanı yine kadın... Kendi kızı söz konusu olsa da öyle mi olurdu acep

Anladım...çok teşekkürler bir tane 50 yaşlarında hemşerim olan bir avukat buldum iyi gibi ama bakalım...teşekkür ederim...

Hic sanmıyorum kendi kızına böyle yapacağını ama kızı da türlü haksızlıklara uğruyor eşi ve ailesinden onlara da sus ses etme geçim et diyen bagnaz bir kadın nefret ediyorum ondan bu evliliğin yıkılmasındaki payı çok büyük
Eşim de ben iyiysem çok iyi kötüysem dünyanın en kötü insanı olurdu vurur kırar küfür hakaret ne biçim bir karakteri var biz hala çözebilmiş değiliz ailecek çok şükür defoldu gitti

Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor Rabbim o kadar büyük ki. Size bir örnek vereyim. Yeni evliyim,benim annem yaşlı ve tek yaşıyor babami kaybettik ve ben oğullarına başta dedim ben gerekirse her hafta istesem de istemezem de anneme gitmek zorundayım, temizliği, eksiği, hatta banyosunu bile ben yaptırıyorm dedim. Kabul etti. Neyse ben iki haftada bir gidiyorum bir hafta ben bir hafta abim. Köylerine gittik fındık topluyoruz anası bana dedi ki nedir habire anana gidip geliyorsun bizde evlenen kız ailesine kaynana kaynata izni olmadan ve bayramlar dışında gidemez. Dedim ben oğluna en başta sartlarimi sundum kabul etti. Benim annem tek ve ben gitmek zorundayim ki bu sizde adet bizde değil. Neyse bir gün sonra kocası kalp krizi geçirdi apar topar hastaneye gittik. Kızını aradı baban kriz geçirdi gel diye. Kocası yollamadi kızını. Başladı adama saydırmaya ama neler diyor neler. Dayanamadım daha dedim siz dün bana bunu anlatmistiniz şimdi niye kızıyorsunuz enişteniz ve ailesine. Adam örf ve adetleri uyuyor işte.sizde böyle değil miydi .. Haa yapmamam gerekirdi ama çok dolmustum bana dünya laf saymisti..

İyi yapmıssınız bazı şeylerin inceldiği yerden kopması gerek tecrübeyle onaylandı
Giden 6 yılım icin ,dul yaftası yemek zorunda kaldığım icin ,çocuğumun ileride psikolojisi nasıl olacak diye düşünmekten bazen uyuyamadıgım icin onları asla affetmeyeceğim o kadar ah ettim ki elbet çıkacak ben de inanıyorum

Benimde 5 yılım, evim, birikimim, dolandilmak, insanlara karşı güvenimin gitmesi ve dul yaftasi için asla affetmeyecegim, Rabbim büyük çıkarır elbet. Kimsenin ahi kimsede kalmaz inanıyorum...

Benimde 5 yılım, evim, birikimim, dolandilmak, insanlara karşı güvenimin gitmesi ve dul yaftasi için asla affetmeyecegim, Rabbim büyük çıkarır elbet. Kimsenin ahi kimsede kalmaz inanıyorum...
Ben inanıyorum pişman olacaklar Allah ömür verir de görürüz inşallah

Ben evlendiğimde elti kocasını 3 yıl kynananın evine sokmamış küstürmüş onlara
Küçük ablanın kocası kızlarını çocukla kapılarına atmış küslerdi
Ne zmn ben girdim aileye hepsi barıştı sayemde
Şimdi en kötü ben oldum
Boşanırken onun ailesinden kimse aramadı beni!
Meğer oğullarıyla çoktan benimle boşanmasının planını yapmışlar..
O şerefsiz annesinin gözü kör oluyordu 4 çocuğuda ilgilenmedi ben sağlıkçıyım ve benden yardım istenmemesine rpmen biçok dr la konuşup (hatta azar bile yedim dr lardan ısrarımdan ötürü) gözündeki kanamayı tedavi ettirdim
Şimdi tüm aile iyi ben kötüyüm anlıcağınız
Ama allahın adaleti hepsine tecelli edecek inş!

Bunu söyleyen avukattan koşarak uzaklaşın.
İmza boşanmış anne, avukat

Eğer kafanızda bittiyse aynı evde kalmak sizi etkilememeli. Ben kafamda bitirmiştim mesela ex eşimi evden yolladım çocuklarla aynı evde kalıyoruz. İnanın hiç aklıma bile gelmiyor.,eşyalarını topladım koydum kapının önüne gelip aldı.tek bir çöpü bilir kalmadı. Hiçbir anı gözümde canlanmıyor belli hiç güzel anımız olmadığındandır
1 lira bile çok lazım oluyor onun için boşu boşuna para harcamayın bence. Çocuğunuzla birlikte mutlu yaşamanıza bakın

Bunu söyleyen avukattan koşarak uzaklaşın.
İmza boşanmış anne, avukat
Eksik yazdım yaz ayları bir ay kalmasını istemiyorum ona da sordum dediki 5-6 yaşlarına kadar yazları bir aydan daha kısa süreli hatta gece kalmama durumu da olabilir hakim bunu düzenleyebilir dedi...elbette siz daha iyi bilirsiniz bu şekilde olamaz mı yani ben bir ay yatılı kalmasını istemiyorum 2.5 yaşında benim evladım çok küçük ve ona 70 yaşında annesi bakacak güçte degil

Yok 1 ay okula başlayınca veriliyor

Benim oğlum da 3 yaşında her ayın 1.ve 3.cumartesi birer gün olacak şekilde yatılı karad verdi mahkeme ayrıca okula başlayınca yaz tatillerinde 1 ay alacak sizin haftada 1 gün ve 10 gün yazın 3 yaşında bir çocuk için fazla bence

Şimdi oldu :) hakimler 3 yaşından itibaren 2 haftada bir çocukların yatılı olarak kalmasına karar veriyor ama okul çağından önce Yazları yatılı kalmasına karar vermiyorlar. Okul çağından itibaren yaz tatillerinde 1 ay yatılı kalmasına karar veriyorlar merak etmeyin. Zaten babaların çoğu yatılı almıyor hele hele uzun Süreli hiç almıyorlar. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Okula baslayana kadar sadece her ayın 1. Ve 3. Cumartesi birer gün olacak şekilde kalacak yazları da dahil ? Yani yazın bir ay kalmayacak öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…