Merhaba hanımlar ,
27 yaş çocuksuz boşandım. Bir kaç ay oluyor. Sorunsuz ve hızlı bir boşanma oldu. Aldatma vs değil sebepler. Şiddetli geçimsizlik. Detayı merak edenler için daha önce açtığım konuyu link ekleyeceğim.
Merak ediyorum benzer şartlar ve koşullarda boşananlar şuan nasıllar.
Hayatları nasıl gidiyor ? Ne durumdalar? Ne zaman bu psikolojik etkileri atlattılar.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. :)
27 yaş çocuksuz boşandım. Bir kaç ay oluyor. Sorunsuz ve hızlı bir boşanma oldu. Aldatma vs değil sebepler. Şiddetli geçimsizlik. Detayı merak edenler için daha önce açtığım konuyu link ekleyeceğim.
Merak ediyorum benzer şartlar ve koşullarda boşananlar şuan nasıllar.
Hayatları nasıl gidiyor ? Ne durumdalar? Ne zaman bu psikolojik etkileri atlattılar.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. :)
Kızlar herkese selam ,
hali hazırda bir süredir boşanmayı düşünen bir kadın olarak
26 yaşındayım 2 yıldır evliyim , çocuğumuz yok
eşimin aile ile çok sık görüşüyoruz ve bu durumdan çok rahatsızım , kocamla hiç özel bir alanımız yokmuş gibi hissediyorum
eşim tüm aktivitelerini onlar ile birlikte yapmak istiyor , yani sadece çekirdek aileside değil amcaları , halaları vs vs de dahil sürekli görüşmek istiyorlar haftada 3-4 gün
ben zaten çalışan bi kadınım
ben bu kadar kalabalığa belki alışık olmadığım için bana çok gergin geliyor ortam
herkes bağırıyor , saçma sapan konular konuşuyor
eşim...
hali hazırda bir süredir boşanmayı düşünen bir kadın olarak
26 yaşındayım 2 yıldır evliyim , çocuğumuz yok
eşimin aile ile çok sık görüşüyoruz ve bu durumdan çok rahatsızım , kocamla hiç özel bir alanımız yokmuş gibi hissediyorum
eşim tüm aktivitelerini onlar ile birlikte yapmak istiyor , yani sadece çekirdek aileside değil amcaları , halaları vs vs de dahil sürekli görüşmek istiyorlar haftada 3-4 gün
ben zaten çalışan bi kadınım
ben bu kadar kalabalığa belki alışık olmadığım için bana çok gergin geliyor ortam
herkes bağırıyor , saçma sapan konular konuşuyor
eşim...
- nenene9
- Yorumlar: 106
- Forum: Bir derdim var