• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası

2.evliliğimi yaptım 3 buçuk aylık bebişim var çokzel maşallah:)sevildiğim ve çok sevdiğim bir evliliğim var Allah herkese nasip etsin böylesini . O yüzden sizde enseyi karartmayın :) benden de gençsiniz bu aradaaaa:)
Ayyyy çok sevindim 😍

Kaç yaşındasınız

Boşanma kaç yaşında oldu
Kaç yıllık evlilikti

Boşandıktan sonra 2. Evliliği ne kadar zaman sonra yaptınız

Karşınızdaki kişide 2. Evliliğimiydi

Çok soru sordum 🥹

Ben 31e girdim haziranda. 29da boşandım 1 sene sonra hemen nişanlanmıştım.Hee bu arada tekrar isteme ,nişan,düğünüm oldu :) eşimin de ilk evliliğiyim 🤓hemen kızımda oldu çok şükür darısı da size olsun neden olmasın ki 🥰o yüzden rahatt rahat bu anın tadını çıkarın karşınıza güzel insanlar çıkacaktır inşallah🙏

Ben 31e girdim haziranda. 29da boşandım 1 sene sonra hemen nişanlanmıştım.Hee bu arada tekrar isteme ,nişan,düğünüm oldu :) eşimin de ilk evliliğiyim 🤓hemen kızımda oldu çok şükür darısı da size olsun neden olmasın ki 🥰o yüzden rahatt rahat bu anın tadını çıkarın karşınıza güzel insanlar çıkacaktır inşallah🙏
çok iyi maşallah 🧿 😍😍
Ömür boyu musmutlu olun 😍

Bana imkansız gibi geliyor 🥹

Boşandıktan kaç ay kadar sonra tanıştınız ve evlenmeye karar verdiniz

Öncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun 🌸
Ben bir kaç yıl once 2 çocuklu olarak boşandım. 16 yıllık evliliğim sonrası dava çekişmeli olmasın diye mal paylaşımı bile talep etmedim. Nafaka ya da tazminat istemedim. Tek celsede boşandım. Mal paylaşımı yapmadığım için de hiçbir zaman pişman olmadım. Rabbım bana herşeyin daha güzelini nasip etti. Herkesin gönlüne göre verdi diyebilirim. Psikolojik olarak tabi ki sıkıntı yasadığım zamanlar oldu ve hala oluyor. 16 yıl uzun bir süre. Mutlaka yaşanılan şeyler hasar bırakıyor. Ama zaman herşeyin ilacı ve ben suan hayatın bana getirdiği güzellikleri kucaklayarak şifa buluyorum.
Hiç acaba anne olabilecek miyim diye kendinizi düşürmeyin. 2 sene önce yeni bir evlilik yaptım. Eşimin çocuğu yoktu. Şimdi hamileyim ve ben 39 yaşımda doğurmuş olacağım. Tam olarak el üstünde tutulduğum, birsey iste hemen yapayım diye gözümün içine bakılan bir evlilik yaşıyorum. Çok şükür bin şükür.
Sizin de gelecek güzel günlere her zaman umudunuz, inancınız olsun. Çünkü gelecek 🌸
Size büyük bir maşallah diyorum. Mutluluğunuz daim olsun. İki çocuğum var benim de boşanmalı mıyım ne yapsam diye bilemiyorum gelecekten çok umutsuzum ve boşanma sonrası bilinmezlikten çok korkuyorum. Çok umutsuzum

Back
X