Aldatmayı ispat ederse, evin tamamını alır. Muhtemelen çocuklarla beraber toplamda 800 tl civarı nafaka alabilir diye düşünüyorum. Ama aldatmayı ispat etmesi, gerçek delilleri koyması lazım dava dosyasına.
Aldatmayı ispat ederse evin tamamını almaz, sadece manevi tazminat alır. Evlendikten sonra alınan herşey yarı yarıya bölüşülür. Eğer tazminatı ödeyecek gücü yoksa o şekilde evine el koyulabilir.
Mesela benim boşanmamda aldatılma yoktu ama şiddet ve aşağılanma olduğundan manevi tazminat da aldım. Normalde mal paylaşımındaki arabamızdan alacağı payı tazminat olarak bana tekrar geri verdiğinden arabanın parası bana kalmış oldu.
Ben çocuklu olmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama nafaka miktarı bana da makul geldi.
nafaka için bişey diyemeyeceğim ama
evin yarısını alır diyen arkadaşlar olmuş
evlilik tarihi önemli 2000 yılı öncesindeyse nikah tarihleri ve evlilik sözleşmesiydi galiba edinilmiş malların ortak oluşu ile ilgili sözleşme onu imzaladılarsa evin yarısını alır yoksa alamaz boşanırsa ama çocukları o ev yada başka mal mülk üzerinde mirasçılar boşansalarda değişmez boşanmasalarda çocuklar anne babaya ait mala mirasçılar
Canım nafaka miktarı elbette çocuklar olduğu için maaşın yarısına tekabul eder ama daha fazla olmaz. Görümcenin işe girip çalışması da şart. Ama aldatmayı ispat ederse, evi alır. Tazminat olarak verirler, kocası da ödeyemeyeceği için evi devreder. Ya da direk ortak edinilen mallar görümcene verilir. Bence de iyi bir avukatla görüşün.