Boşanma sorunu

yelda015

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
87
12
8
41
İyi geceler
Ben 7 yıllık evliyim 3 ve 5 yaşında çocuklarım var 3 yıldır eşinden boşanmaya çalışıyorum nedeni ise 3 yıldır iki ev arkadaşıyız asla ortak bir paylasimimiz kalmadı çocuklar haricinde
Eşim sürekli çocuklara bağıran isirarak can açıtarak seven bir insan aslında çok iyi bir insan ama ona karşı hiçbir duygum kalmadı evliliği bir gün dahi sürdürecek seviyede değilim
Belki bencillik yapıyorum ama sevmediğin bir adamla nereye kadar gider 33 yaşındayım ömrümü çürütmek de istemiyorum davayı ben açtım bu arada kendisi şu an çalışmıyor ben de çalışmıyorum iş arıyorum hiçbir şekilde iş bulmuyor asgari ücreti yada saatlerini beğenmiyor davamız haziran ayında çekişmeli olarak açtım bir gün kabul eriyor ertesi gün asla diyor ben ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim ordan bencil biri gibi mi duruyorum yada bana yol gösterir misiniz ne yapmalıyım

Bu kadar anlatmanla boşan ya da boşanma diyemeyiz ki.

Çalışmadan, kocan da çalışmadığından nafaka almayacağını da bilerekten çok cesaretli gördüm sizi.

Bence ona evden git diye konuşmadan önce iş bulmaya yönelmen daha mantıklı. Ya da nasıl geçinmeyi düşünüyorsun?

Sürekli boşanmak için ı at ettiğimi düşünüyor her gün istemiyorum seni diyorum ben dedikçe o daha da sulu hareketler yapıyor sanki blöf yaptığımı düşünüyorum zamanında sevgisiz ilgisiz merhametsiz bir adam Di çocuklar doğdu hep sokaklardayDi gezmek kafa dağıtmak için ama o öyle yaptıkça soğudum ve maalesef evlilikte artık kurtarılacak bişey kalmadı 2 yıldır ayrı yataklarda yatiyoruz

Çalışmadan, kocan da çalışmadığından nafaka almayacağını da bilerekten çok cesaretli gördüm sizi.

Bence ona evden git diye konuşmadan önce iş bulmaya yönelmen daha mantıklı. Ya da nasıl geçinmeyi düşünüyorsun?

İş arıyorum ailem arkamda babamdan kalan bir evin kirasını alıyorum 1300 TL o açıdan maddi olarak sıkıntı yasayabilecegimi düşünmüyorum

Hazirana kadar bir iş bulmanız gerekir çünkü aynı evde kalıyor olmanız sorun yaratabilir bence mahkemede
Bir de sulu bir tipmiş ağlar mağlar bizi boşamayın diye uzar gider davanız
Para biriktirmelisiniz acilen

Sürekli boşanmak için ı at ettiğimi düşünüyor her gün istemiyorum seni diyorum ben dedikçe o daha da sulu hareketler yapıyor sanki blöf yaptığımı düşünüyorum zamanında sevgisiz ilgisiz merhametsiz bir adam Di çocuklar doğdu hep sokaklardayDi gezmek kafa dağıtmak için ama o öyle yaptıkça soğudum ve maalesef evlilikte artık kurtarılacak bişey kalmadı 2 yıldır ayrı yataklarda yatiyoruz
İş arıyorum ailem arkamda babamdan kalan bir evin kirasını alıyorum 1300 TL o açıdan maddi olarak sıkıntı yasayabilecegimi düşünmüyorum

Kusura bakma lütfen.
Bana bile çok bencil geldiniz.
Yani 7 ve 3 yaşında çocuğum var demişsiniz.
Ama konunun başka hiç bir yerinde çocuklardan, gelecek planlarınızdan, bu boşanmanın çocuklara ne konularda fayda saylayacağından hiç bahsetmemişsiniz.

Sevmediğim adamla ömür çürütmek diye düşünmüşsünüz. Tabiki bence de sevgisizlik başlı basına bir boşanma sebebidir ama siz sanki laf olsun diye boşanıyorsunuz. Adam bile inattan boşandığınızı düşünmüş pek ciddiye almamış dava açmanıza rağmen. artık neden bu kadar ters yansımış ki ona olay hiç düşündünüz mü?

o zaman siz gidin evden dava zamanına kadar
ancak benim şahsi fikrime göre ortada bosanilacak bi sebep yok hiç mi hoşunuza giden bi yönü yok esinizin hiç kimse dört dörtlük gecinmiyor ufak tefek sıkıntılar her evde oluyor sizi iki yıldır ayrı yatakta yatıran sebep nedir

o zaman siz gidin evden dava zamanına kadar
ancak benim şahsi fikrime göre ortada bosanilacak bi sebep yok hiç mi hoşunuza giden bi yönü yok esinizin hiç kimse dört dörtlük gecinmiyor ufak tefek sıkıntılar her evde oluyor sizi iki yıldır ayrı yatakta yatıran sebep nedir
Cinsrlligi sevmiyor istemiyor özellikle çocuklardan sonra yılda bir kere ancak gelmiştir

Kusura bakma lütfen.
Bana bile çok bencil geldiniz.
Yani 7 ve 3 yaşında çocuğum var demişsiniz.
Ama konunun başka hiç bir yerinde çocuklardan, gelecek planlarınızdan, bu boşanmanın çocuklara ne konularda fayda saylayacağından hiç bahsetmemişsiniz.

Sevmediğim adamla ömür çürütmek diye düşünmüşsünüz. Tabiki bence de sevgisizlik başlı basına bir boşanma sebebidir ama siz sanki laf olsun diye boşanıyorsunuz. Adam bile inattan boşandığınızı düşünmüş pek ciddiye almamış dava açmanıza rağmen. artık neden bu kadar ters yansımış ki ona olay hiç düşündünüz mü?
Geleceği hiç düşünmedim çünkü tamamen belirsiz iş bulduğum an netlik kazanacak ama çocuklarımı en iyi şekilde buyutecegim zaten sürekli pedagog a gidiyoruz bu süreçte sıkıntı olmasın diye

Ben ayni evde kalmanin sorun olacagini dusunmuyorum bosanirken.
Bu arada evi sakin tek eden siz olmayin cunku evi terk eden kusurludur kanunlarda.
Neden anlasmali bosanmiyorsunuz o istemedigi icin mi? Iki yildir ayri yataklarda yatiyorsaniz sadece kagit uzerinde bu evlilik sanki.
Bosanma eger o istemiyorsa uzun surebilir. Evden gitmemesi de muhtemelen hazir temiz ev yikanmis camasirlar ve yapilmis yemek oldugu icindir. Muhtemelen de bu yuzden bosanmayalim diyor. Calismadan gununu gun ediyor cunku.

Cinsrlligi sevmiyor istemiyor özellikle çocuklardan sonra yılda bir kere ancak gelmiştir
erkek ve cinselliği sevmiyor doktora da gitmiyor şaşırtıcı kaç yaşında esiniz bi de hep mi böyleydi yani sonuçta iki çocuk var öyle senede bi ilişkiyle cok dusuk bi ihtimal hamile kalmak

Back
X