Boşanma sorunu

hmmm ben de artık fikrimi değiştirdim bosanin konunuza gelince mahkeme son kararı verecektir umarım hakkınızda hayırlısı olur

Arkadaşlar cok merak ediyorum hiçbir şekilde cinse birliktelik olmadan çocuklar için o evliliğe devam edilir mi

İyi geceler
Ben 7 yıllık evliyim 3 ve 5 yaşında çocuklarım var 3 yıldır eşinden boşanmaya çalışıyorum nedeni ise 3 yıldır iki ev arkadaşıyız asla ortak bir paylasimimiz kalmadı çocuklar haricinde
Eşim sürekli çocuklara bağıran isirarak can açıtarak seven bir insan aslında çok iyi bir insan ama ona karşı hiçbir duygum kalmadı evliliği bir gün dahi sürdürecek seviyede değilim
Belki bencillik yapıyorum ama sevmediğin bir adamla nereye kadar gider 33 yaşındayım ömrümü çürütmek de istemiyorum davayı ben açtım bu arada kendisi şu an çalışmıyor ben de çalışmıyorum iş arıyorum hiçbir şekilde iş bulmuyor asgari ücreti yada saatlerini beğenmiyor davamız haziran ayında çekişmeli olarak açtım bir gün kabul eriyor ertesi gün asla diyor ben ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim ordan bencil biri gibi mi duruyorum yada bana yol gösterir misiniz ne yapmalıyım
sevmediğin adamla yaşayamazsın başka bir sebebe ihtiyacın yok

6 aylık ve 2 yaşında olan çocuklarımla boşandım ama nasıl?

herşeyi kafama koymuştum bu evlilik bitmişti 2. bebeğim 2 aylıkken eski iş yerimle irtibat kurdum zaten eşimin zoruyla çıkmıştım işten ve iyi ayrılmıştık herkesle.. beni geri çağırdılar..

katlandım herşeye ve kayınvalidemin evine yerleştim neden çünkü 2 aylık bebeğimi kimseye bırakamazdım evde birde 2 yaşında çocuk ona güveniyordum hala da güveniyorum çünkü ciğeri gibi bakar..

süt sağma makinesi aldım borçlanarak iş yerinde 2 saatte bi 15 dakika arşiv odasında gizlenerek süt sağdım biberonlara koyup eve götürdüm ben işteyken ertesi gün bebeğim onları içti bu şekilde 6. aya kadar emzirebildim..

hem düzeliyor mu diye fırsat tanımış oldum hem iş bulmuş oldum hem param oldu cebimde...

bebeğim 6 aylık olunca aileme anlattım durumu eski konularımda neden boşandığım yazıyor 28 yaşımda iki çocukla mücadelem başladı

şimdi 31 yaşımdayım mücadele devam ediyor.. iş bulmadan çocuklara bakacak kişiyi ayarlamadan ayrılınmaz... çünkü ailenin evi bile insana bir yabancı geliyor kendini hiçbir yere ait hissedememek berbat bir duygu.. sanki misafir gibi..

Arkadaşlar cok merak ediyorum hiçbir şekilde cinse birliktelik olmadan çocuklar için o evliliğe devam edilir mi

eğer çocuklarına iyi bir babalık yapıyorsa sevgisini veriyorsa o evde BABA olabiliyorsa ben devam ettirebilirdim..

cinsel sorunlar çözülebilecek şeyler yardımla konuşarak anlaşarak.. cinsel sorunlarınız varken iki çocuk doğurmuş olamazsınız bence..

sorunlu bir evlilikti ve iyi günlerimnde oldu ki tam düzeldi dediğim zamanlarda sevişerek iki çocuk yaptım..

sevilmeyen kocayla iki çocuk yapmanız pek mümkün değil.. demekki sonradan çıktı sorunlar çözülebilir bence..

peki konuştunuz mu neden sizinle birliktelik yaşamadığını?

belki sizde de birşeyler değişmiştir rahatsız olmuştur bundan.. konuşmadan olabilecek şeyler değil bunlar..

Çocuklar olduktan sonra sikintilar arttı bendeki sevgi yerini nefrete bıraktı eskiden ilgi dilenen ben onu önemsemedim ama cinse sorun hep vardı Dr a gidelim desem de umrumda olmadi

Back
X