• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma stresi ve sonrası

kızlar eşim 10 günden sonra eve geri döndü.ayrılmayı kabulenemiceğine ve bana güveni vermek için elinden geleni yapıcağını söyledi.
dayanmadım 10 gün onuda beni de çok tüketmiş .
sabaha kadar birbirimize sarılıp ağladık.
hislerimin ona karşı bittiğini düşünürken bunları yaşamak
herşey gerçekten düzelecek mi ALLAH'IM

Allah mutluluğunuzu daim etsin birbirinizin hasret acısını yaşatmasın. konunuzu okumadım ama on günden sonra herşey bitti derken, bu kadar özlemle sarılabildiyseniz belli ki birbirinizi çok seviyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olsun, darısı hayırlısıyla başıma olsun...

Allah mutluluğunuzu daim etsin birbirinizin hasret acısını yaşatmasın. konunuzu okumadım ama on günden sonra herşey bitti derken, bu kadar özlemle sarılabildiyseniz belli ki birbirinizi çok seviyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olsun, darısı hayırlısıyla başıma olsun...

canııım çok teşekkürler. umarım doğru yoldayımdır.
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.
eşlerimizi de islah etsin

kızlar eşim 10 günden sonra eve geri döndü.ayrılmayı kabulenemiceğine ve bana güveni vermek için elinden geleni yapıcağını söyledi.

allah mutlu etsin...
inşallah herşey çok güzel olurda unutursunuz ikinizde bu çektiklerinizi....
allah bi daha yaşatmasın...

Allah mutlu etsin. Umarım herşey gönlünce olur

bende boşanmak üzere davayı açtım,duruşma gününü bekliyorum acaba en kısa sürede ne zaman duruşma açılır?

Çooook uzun zaman olmuş konuya birşey yazmayalı. O zamanlar boşanma aşamasında olan ve durumu aşmaya çalışan sevgili arkadaşlarım şimdi nasılsınız? Ne kadar zamanınızı aldı kendinizi toparlamanız? Ben de boşanma aşamasındayım bir gün iyi bir gün kötüyüm. Sürekli kafamda eşim var. Bu durumdan kurtulabilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum. :(

Bu konu çok faydalı, en azından buradaki pek çok kişinin sonradan evlendiğini görmek mutluluk verici bizler için :)
Tecrübelerini yazmak isteyen olursa bekliyoruz :61:

Evliligin gerekleri neymiş ya ?? eve mi gelmedin? dışarıdamı yattın? üç çocuk evde aç beklerken sokaktamı gezdin. yemek mi yapmadın ? Ailen yanında ise sende onlara karşı dava açmalısın kimse kimseyi bu sebeplerle evden atamaz . boşanmadan sonra psikolojinin nasıl düzeleceği falan basit şeyler bunlar aşılıyor hatta o kadar iyi oluyorsun ki eskisinden bile daha iyi. yalnız senin şu evden atılma işin karışık biraz anlayamadım ? aldatma falan olabilir mi ?

Çooook uzun zaman olmuş konuya birşey yazmayalı. O zamanlar boşanma aşamasında olan ve durumu aşmaya çalışan sevgili arkadaşlarım şimdi nasılsınız? Ne kadar zamanınızı aldı kendinizi toparlamanız? Ben de boşanma aşamasındayım bir gün iyi bir gün kötüyüm. Sürekli kafamda eşim var. Bu durumdan kurtulabilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum. :(

Ben ayrıldığımda kızım 4 yasında idi ve çok düşük bir maaşla kendi ayaklarımın üzerinde durmayı başardım ve bir yıl tam bir rezillikti . daha sonra birisiyle tanıştım, asla evlenmem bir daha diyordum ki.. dört yıldır süren bir birlikteliğim var 05.05.2015 tarihinde evlenmeyi düşünüyoruz . daha önce yaşadıklarımdan sonra Allahın bana bir lütfu diye bakıyorum. deli gibi aşığım, deli gibi aşık birisi var hayatımda. üstelik bu yaştan sonra senle kim evlenir diyen eski eşime inat bekar bir adam girdi hayatıma. ve o iki çocuklu bir kadınla ayrıldıktan iki ay sonra evlendi .. Allahın sopası yok siz gönlünüzü temiz ve ferah tutun Allaha güvenin :34:

Canııııım senin adına çok sevindim. Çok sıkıntı çekmişsin ama Allah yüzünü güldürmüş ne güzel.

Sen mi istedin boşanmayı? Neden boşandınız? Ve büyük süreci nasıl atlattın bizlerle toparlanma sürecini paylaşırsan çok seviniriz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bizde durum biraz farklı,çünkü -tabir-i caizse- ben evimden atıldım!Boşanmayı karşı taraf talep etti ve neden olarak da "başta ailesi olmak üzere akrabalarına ve arkadaş çevresine karşı evliliğin gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmemem" gösterilmiş.Ben boşanmamakta ısrarlıyım en azından bir süreliğine!Onu istediğimden ya da barışmak istediğimden değil,sırf bana kendisinin ve ailesinin bir çöp muamelesi göstermesinden dolayı!Ben kendimi şu açıdan şanslı hissediyorum,annem ve babam bana sahip:)Ama bizde bir söz vardır "başına soğuk su değmemiş" kişiler yani ellere karışmamış yakın akrabalar ne yazık ki sırt çevirdiler!
Evlenme konusunda ise,bende ilk başlarda şu düşünce oluşmuştu:İleride ben tekrar evlenirsem o kişiyle de aynı şeyleri yaşar mıyım,beni bir önceki evliliğimden dolayı yargılar mı?İster istemez bu düşüncelere kapılıyorsun.
Benim zoruma gidiyor çünkü ben eşime çok güvendim,ona inandım ve hayallerine kapıldım.En kötüsü de evlendikten hemen sonra göreve gitti ve ben bir kuş gibi altı ay onu evimde arımla namusumla bekledim.Oysaki benim kuş yuvası gibi evimi annesi tarumar etti.İşte böyle....

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bizde durum biraz farklı,çünkü -tabir-i caizse- ben evimden atıldım!Boşanmayı karşı taraf talep etti ve neden olarak da "başta ailesi olmak üzere akrabalarına ve arkadaş çevresine karşı evliliğin gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmemem" gösterilmiş.Ben boşanmamakta ısrarlıyım en azından bir süreliğine!Onu istediğimden ya da barışmak istediğimden değil,sırf bana kendisinin ve ailesinin bir çöp muamelesi göstermesinden dolayı!Ben kendimi şu açıdan şanslı hissediyorum,annem ve babam bana sahip:)Ama bizde bir söz vardır "başına soğuk su değmemiş" kişiler yani ellere karışmamış yakın akrabalar ne yazık ki sırt çevirdiler!
Evlenme konusunda ise,bende ilk başlarda şu düşünce oluşmuştu:İleride ben tekrar evlenirsem o kişiyle de aynı şeyleri yaşar mıyım,beni bir önceki evliliğimden dolayı yargılar mı?İster istemez bu düşüncelere kapılıyorsun.
Benim zoruma gidiyor çünkü ben eşime çok güvendim,ona inandım ve hayallerine kapıldım.En kötüsü de evlendikten hemen sonra göreve gitti ve ben bir kuş gibi altı ay onu evimde arımla namusumla bekledim.Oysaki benim kuş yuvası gibi evimi annesi tarumar etti.İşte böyle....

Bizde bir sürece girdik 12 yıllık birlikteliğin 7 yılı evlilik bir çocuk nasıl anlatılır yazılır bilmiyorum bakarsanız sıkıntımız yok ama çokta sıkıntı var hakaret şiddet yok bildiğim kadar aldatmada yok bu yazıyı okurken rahat battı mı dediğinizi duyar gibiyim evtbir çok insan neler yasıyor farkındayım ama artık psikilojik baskılar oluyurdu beni birçok kez tartıştık düzeleceğim dedi bir müddet ama sonra eski haline döndü ilk defa bu kadar ciddiyim anneme gidecem biraz ayrılığın getiri ne götürüsü ne görmek istiyorm her zmn ki gibi bana yapma etme diyor pişman olmaktan korkuyorm çünkü ilk defa ayrılacağız fazla mı alışkanlık sevgimi bilmiyorum:KK43:

Back
X