Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutluluğunuzu daim etsin birbirinizin hasret acısını yaşatmasın. konunuzu okumadım ama on günden sonra herşey bitti derken, bu kadar özlemle sarılabildiyseniz belli ki birbirinizi çok seviyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olsun, darısı hayırlısıyla başıma olsun...
kızlar eşim 10 günden sonra eve geri döndü.ayrılmayı kabulenemiceğine ve bana güveni vermek için elinden geleni yapıcağını söyledi.
dayanmadım 10 gün onuda beni de çok tüketmiş .
sabaha kadar birbirimize sarılıp ağladık.
hislerimin ona karşı bittiğini düşünürken bunları yaşamak
herşey gerçekten düzelecek mi ALLAH'IM
kızlar eşim 10 günden sonra eve geri döndü.ayrılmayı kabulenemiceğine ve bana güveni vermek için elinden geleni yapıcağını söyledi.
dayanmadım 10 gün onuda beni de çok tüketmiş .
sabaha kadar birbirimize sarılıp ağladık.
hislerimin ona karşı bittiğini düşünürken bunları yaşamak
herşey gerçekten düzelecek mi ALLAH'IM
Çooook uzun zaman olmuş konuya birşey yazmayalı. O zamanlar boşanma aşamasında olan ve durumu aşmaya çalışan sevgili arkadaşlarım şimdi nasılsınız? Ne kadar zamanınızı aldı kendinizi toparlamanız? Ben de boşanma aşamasındayım bir gün iyi bir gün kötüyüm. Sürekli kafamda eşim var. Bu durumdan kurtulabilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bizde durum biraz farklı,çünkü -tabir-i caizse- ben evimden atıldım!Boşanmayı karşı taraf talep etti ve neden olarak da "başta ailesi olmak üzere akrabalarına ve arkadaş çevresine karşı evliliğin gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmemem" gösterilmiş.Ben boşanmamakta ısrarlıyım en azından bir süreliğine!Onu istediğimden ya da barışmak istediğimden değil,sırf bana kendisinin ve ailesinin bir çöp muamelesi göstermesinden dolayı!Ben kendimi şu açıdan şanslı hissediyorum,annem ve babam bana sahip:)Ama bizde bir söz vardır "başına soğuk su değmemiş" kişiler yani ellere karışmamış yakın akrabalar ne yazık ki sırt çevirdiler!
Evlenme konusunda ise,bende ilk başlarda şu düşünce oluşmuştu:İleride ben tekrar evlenirsem o kişiyle de aynı şeyleri yaşar mıyım,beni bir önceki evliliğimden dolayı yargılar mı?İster istemez bu düşüncelere kapılıyorsun.
Benim zoruma gidiyor çünkü ben eşime çok güvendim,ona inandım ve hayallerine kapıldım.En kötüsü de evlendikten hemen sonra göreve gitti ve ben bir kuş gibi altı ay onu evimde arımla namusumla bekledim.Oysaki benim kuş yuvası gibi evimi annesi tarumar etti.İşte böyle....
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bizde durum biraz farklı,çünkü -tabir-i caizse- ben evimden atıldım!Boşanmayı karşı taraf talep etti ve neden olarak da "başta ailesi olmak üzere akrabalarına ve arkadaş çevresine karşı evliliğin gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmemem" gösterilmiş.Ben boşanmamakta ısrarlıyım en azından bir süreliğine!Onu istediğimden ya da barışmak istediğimden değil,sırf bana kendisinin ve ailesinin bir çöp muamelesi göstermesinden dolayı!Ben kendimi şu açıdan şanslı hissediyorum,annem ve babam bana sahip:)Ama bizde bir söz vardır "başına soğuk su değmemiş" kişiler yani ellere karışmamış yakın akrabalar ne yazık ki sırt çevirdiler!
Evlenme konusunda ise,bende ilk başlarda şu düşünce oluşmuştu:İleride ben tekrar evlenirsem o kişiyle de aynı şeyleri yaşar mıyım,beni bir önceki evliliğimden dolayı yargılar mı?İster istemez bu düşüncelere kapılıyorsun.
Benim zoruma gidiyor çünkü ben eşime çok güvendim,ona inandım ve hayallerine kapıldım.En kötüsü de evlendikten hemen sonra göreve gitti ve ben bir kuş gibi altı ay onu evimde arımla namusumla bekledim.Oysaki benim kuş yuvası gibi evimi annesi tarumar etti.İşte böyle....
Nasil yani anlamadim arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum yazilari yorumlari okuyordum ve ben nerde nasil msj yazacagimi bilmiyorum benimde sikintilarim var da yardimci olurmusunuz lutfen...2010 konusuna nerden rast geldiniz?