- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
İyi geceler herkese . Yine konu açma gereği hissettim çünkü bu süreçte beni toplayan tek yer burası oldu burdaki kk kadınları desteği birçok yaşanmış hayat hikayeleri derken kendimi toplayabildim . 5 yıllık evliliğimi siddet sebebiyle bitiriyorum 24 gün sonra davam var boşanma kararımdan hic pişmanlık duymadım hep diyorum ki neden daha önce yapamadım.İlk evden çıktığım zamanlar fazlasıyla üzgün ve kabul edemez bir haldeyken sonrasında hem arkadaşlarımın ve ailemin hem de buranın desteğiyle bir hayli toparladım.Ama su son bir haftadır yine kötü hissediyorum kendimi neden ben diye sorgulamam yine başladı.Bir arkadaşım var mesela o da benim gibi öğretmen esinden duymadığı küfür kalmadı esinin kumar borçlarını kapattı ama asla ayrılamam diyor kızı çok düşkün diye kocasına çok düşkün pozisyonlarına büründü sosyal medya bir hayli gerçek hayatın tersi biliyorum ama benim de bir kızım var ve ben mi fedakarlık edemedim tedavi ettirseydim de olmazsa mı boşansaydım diyorum bazen sonra da sorunun aslında karakteri olduğu aklıma geliyor ve neye yarayacaktı ki deyip susup oturuyorum. Normalde çok duygusal bir insan değilim olayları asla büyütmem tevekkül eder beklerim. Ama bu ruh hali değişikliği beni yormaya başladı boşanan kk hanımları sorum özellikle size bu süreçte dibe vurmuş da hiç cıkamayacakmısım gibi hissetmem normal mi üstelik çok kararlıyken ve önceki zamanlarda daha iyi hissediyorken kendimi ?